Ετσι.
Μην γελιομαστε ομως.
Δυστυχως αυτος καποια στιγμη θα ηγηθει της χωρας,
Μέλλον πάντα υπάρχει. Αν φύγουν όλοι οι νέοι από την Ελλάδα, το δικό τους μέλλον θα είναι λαμπρό. Και το μέλλον της Ελλάδας θα είναι ισλαμικό.HerculesI έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:18 Οι νέοι είναι το μέλλον μιας χώρας.. Χώρα χωρίς νέους δεν έχει μέλλον. Αν φύγουν όλοι οι νέοι για να μην είναι γκαρσονια για 3 κ 60 και πάνε στο εξωτερικό ποιο μέλλον θα υπάρχει;
Φρέσκια όσο και το λάδι που τον βαφτισαν
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ελπίζω να έχω πεθάνει μέχρι τότε και τα παιδιά μου να φύγουν μακριά.stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:34Ετσι.
Μην γελιομαστε ομως.
https://www.google.com/amp/s/www.nbcnew ... rcna135510HerculesI έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:18Οι νέοι είναι το μέλλον μιας χώρας.. Χώρα χωρίς νέους δεν έχει μέλλον. Αν φύγουν όλοι οι νέοι για να μην είναι γκαρσονια για 3 κ 60 και πάνε στο εξωτερικό ποιο μέλλον θα υπάρχει;
Καλό δεν ξέρω αν είναι, αλλά είναι χρήσιμο να υπάρχει τακτική καταγραφή του αριθμού των ηλιθίων στη χωραHerculesI έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:15Για την χρεοκοπία της χώρας δε φταίνε οι νέοι ούτε και ο Κασσελακης όπως λες. Το ότι ανανέωσε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι καλό.
Δεν παίζει ο κασελ να γινει πρωθυποθργος. Πουστη δεν ψηφίζει η επαρχία και ο8 ανώμαλοι των Αθηνών δεν φτανουνΣτύξ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 16:20Ελπίζω να έχω πεθάνει μέχρι τότε και τα παιδιά μου να φύγουν μακριά.stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:34Ετσι.Unique έγραψε: 17 Μάιος 2024, 15:51
Όλοι οι επαναστάτες με το χαρτζιλίκι του μπαμπά. Μόλις παντρευτούν και φτιάξουν δική τους οικογένεια, τα ξαναλέμε![]()
![]()
Μην γελιομαστε ομως.
Με τον πούστερμαν ούτε λεπτό.
Στύξ έγραψε: 19 Μάιος 2024, 16:20Ελπίζω να έχω πεθάνει μέχρι τότε και τα παιδιά μου να φύγουν μακριά.stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2024, 19:34Ετσι.Unique έγραψε: 17 Μάιος 2024, 15:51
Όλοι οι επαναστάτες με το χαρτζιλίκι του μπαμπά. Μόλις παντρευτούν και φτιάξουν δική τους οικογένεια, τα ξαναλέμε![]()
![]()
Μην γελιομαστε ομως.
Με τον πούστερμαν ούτε λεπτό.