Και το πορνό έχει κάθαρση.Antares έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:17Είναι πράγματα που έχουν συμβεί και η τέχνη τα περιγράφει, δεν εθίζει σε κάτι τους θεατές. Σαν άνθρωποι αισθανόμαστε τρόμο μπροστά στην φρίκη και τον θάνατο, είναι μια μορφή κάθαρσης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:10 Ένα θρίλερ που δείχνει τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη να κομματιάζει το θύμα μπροστά στην κάμερα είναι τέχνη;
Σε τι πράγματα εθιζει τους θεατές;
Το πορνό είναι το ίδιο έγκλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΉΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΊΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΉ ΒΙΑ ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΜΉΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΊΕΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΉ ΒΙΑ ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εχετε εθιστεί στην κουλτούρα της απαγόρευσης.
Ξεκινά από τον φαινομενικά αθώο τομέα της ψυχαγωγίας και θα δούμε στο μέλλον πώς θα επεκταθεί.
Η κουλτούρα της απαγόρευσης, έλαβε το πράσινο φως από την ακυρωτική κουλτούρα.
Ξεκινά από τον φαινομενικά αθώο τομέα της ψυχαγωγίας και θα δούμε στο μέλλον πώς θα επεκταθεί.
Η κουλτούρα της απαγόρευσης, έλαβε το πράσινο φως από την ακυρωτική κουλτούρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όπως νομίζει κανείς. Δεν είμαι ειδική στο θέμα. Τα απεχθάνομαι.
.... το πχορουμ.AlienWay έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:32 Επίσης μπορούμε να απαγορέψουμε:
- Τα λιπαρά φαγητά
-Τη σοκολάτα και τα γλυκά
- Τα video games
- Τα σόσιαλ μίντια (ο καθένας μπαίνει και βγάζει στη φόρα τα προσωπικά του δεδομένα προς τέρψιν του κράτους).
- Το χαρτοπαίγνιο
- Το αλκόολ
- Τα αιχμηρά αντικείμενα (μπορεί να γίνουν δολοφονικά).
- Τη μονόπολη (καπιταλιστικό επιτραπέζιο).
- Τα πολύ κοντά φορέματα.
Ρίχνω ιδέες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και εγώ απεχθάνομαι τις ταινίες του Neil Breen, αλλά δεν θέλω να απαγορευτούνε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γω έχω μίαν άλλην σημαντική απορία, Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:51Η οποία είναι μια επιστημονικά διαπιστωμένη άποψη, ε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:50Πάντως πολύ περισσότερο επηρεάζει την νεανική εγκληματικότητα ή προβολή ταινιών με σκληρή βία παρά ή προβολή ταινιών πορνό..Γυφτάκι έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:47 Στο νήμα για τα πορνό θέλουν να φερθούμε στους ενήλικους σαν σε παιδάκια και να τους κλείσουμε την πρόσβαση στα τσοντοσάιτ για το καλό τους .
Πιο πολύ εξοικειωμένος με την βία έχει ένας ανήλικος που βλέπει θρίλερ με αίματα παρά κάποιος που θα δει σεξ
Τι έχει πιο μεγάλη σημασία, ένας μεγάλος έρωτας για μια απλή συνουσία;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν διαφωνούμε κάπουAlienWay έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:14Ενώ ας πούμε σήμερα που επιτρέπονται, δεν καλλιεργούν τέτοια πρότυπα. Ασε μας, ρε ΑΙΝΕΙΑΝ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:13Τα κόμιξ αυτά καλλιεργούσαν πρότυπα στην νεολαίαAlienWay έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:02 Το πορνό εθίζει τους ΕΝΗΛΙΚΕΣ στα βίτσια (whatever) και ένα ποσοστό των γυναικών που δουλεύουν σε αυτό υφίστανται ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
Στο ποδόσφαιρο γίνονται κατά καιρούς ΘΑΝΑΣΙΜΑ επεισόδια.
Εξαιτίας του ΤΖΟΓΟΥ, καταστρέφονται οικονομικά ένα σωρό άνθρωποι.
Τι λέτε λοιπόν; Να τα απαγορεύσουμε όλα αυτά;
Δείτε επίσης τι έδειξαν οι επιστημονικές έρευνες αναφορικά με το αν τα video games κάνουν τα παιδιά δολοφόνους (spoiler alert: Δεν τα κάνουν δολοφόνους).
Κάποτε λογοκρίνανε τα κόμιξ γιατί οι γονείς τα ΚΑΙΓΑΝΕ στη φωτιά. Είχε βγει ένας ηθικολόγος τότε και ισχυριζόταν ότι τα κόμικς κάνουν τα παιδιά δολοφόνους. Το αποτέλεσμα ήταν να λογοκριθούν επί 3 ολόκληρες δεκαετίες, μέχρι που αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει η "επιστημονική" αυτή άποψη.
Ο .. έξυπνος παραβατικος ληστής που τα βάζει με την αστυνομία γίνονταν πρότυπο σε περιθωριακό έστω επίπεδο στην νεολαία![]()
Απλά, αν αρχίσουν οι απαγορεύσεις ταινιων και τέχνης όπως και ιδεών , δεν γνωρίζουμε το μέχρι που θα φτάσουν
Stereo Novasys3x έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:34Γω έχω μίαν άλλην σημαντική απορία, Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:51Η οποία είναι μια επιστημονικά διαπιστωμένη άποψη, ε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:50
Πάντως πολύ περισσότερο επηρεάζει την νεανική εγκληματικότητα ή προβολή ταινιών με σκληρή βία παρά ή προβολή ταινιών πορνό..
Πιο πολύ εξοικειωμένος με την βία έχει ένας ανήλικος που βλέπει θρίλερ με αίματα παρά κάποιος που θα δει σεξ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
ΝΑΙ!AlienWay έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:02 Το πορνό εθίζει τους ΕΝΗΛΙΚΕΣ στα βίτσια (whatever) και ένα ποσοστό των γυναικών που δουλεύουν σε αυτό υφίστανται ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
Στο ποδόσφαιρο γίνονται κατά καιρούς ΘΑΝΑΣΙΜΑ επεισόδια.
Εξαιτίας του ΤΖΟΓΟΥ, καταστρέφονται οικονομικά ένα σωρό άνθρωποι.
Τι λέτε λοιπόν; Να τα απαγορεύσουμε όλα αυτά;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Καραμελίτσα
Μπουμερομουσική, ίου.sys3x έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:34Γω έχω μίαν άλλην σημαντική απορία, Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:51Η οποία είναι μια επιστημονικά διαπιστωμένη άποψη, ε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 16:50
Πάντως πολύ περισσότερο επηρεάζει την νεανική εγκληματικότητα ή προβολή ταινιών με σκληρή βία παρά ή προβολή ταινιών πορνό..
Z
Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο !!
Αφήστε τα μίση κσι αρχιστε το γ-μ-σι !!!
Δώσε μας ένα παράδειγμα ταινίας με σκληρή βία να καταλάβουμε τι εννοείς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ταινίες οπου δείχνουν με κάπως ρεαλιστικό τρόπο , φόνους μάχες σκοτωμούς βασανιστήρια και αίματα..zteo έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:42 Δώσε μας ένα παράδειγμα ταινίας με σκληρή βία να καταλάβουμε τι εννοείς.
Αλήθεια..ως ταινίες πορνό πως τις ορίζουμε;
Οι ερωτικές ταινίες με την Εμανουελα (σοφτ πορνό) πρέπει να απαγορευτουν;
Βία έχει και το lotrΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:46Ταινίες οπου δείχνουν με κάπως ρεαλιστικό τρόπο , φόνους μάχες σκοτωμούς βασανιστήρια και αίματα..zteo έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:42 Δώσε μας ένα παράδειγμα ταινίας με σκληρή βία να καταλάβουμε τι εννοείς.
Βία έχει και το trainspoting
Βία έχει και το Halloween
Αλλά δεν είναι το ίδιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ποιος κανονίζει το τι θα πρέπει να απαγορευτεί και με τι κριτήρια;zteo έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:53Βία έχει και το lotrΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:46Ταινίες οπου δείχνουν με κάπως ρεαλιστικό τρόπο , φόνους μάχες σκοτωμούς βασανιστήρια και αίματα..zteo έγραψε: 23 Απρ 2024, 17:42 Δώσε μας ένα παράδειγμα ταινίας με σκληρή βία να καταλάβουμε τι εννοείς.
Βία έχει και το trainspoting
Βία έχει και το Halloween
Αλλά δεν είναι το ίδιο.
(Τα γυμνά αγάλματα της αρχαιότητας θα πρέπει να καταστραφούν;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 2 Απαντήσεις