!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροαριστεροί γιούχαραν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο..!
Re: Ακροαριστεροί γιούχαραν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο..!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το να μην κρίνεται ισοτιμα ένας ανάπηρος για τις πεποιθήσεις του σε σχέση με τους μη ανάπηρους, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους ανάπηρους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προτείνω κάτι.
Απλώς σκεφτείτε ένα δημοσίευμα με τίτλο "Ομάδα νεαρών προπηλάκισε αμεα ομιλητή, διακόπτοντας εκδήλωση για την καταπολέμηση της σχολικής βίας", χωρίς να αναφέρεται η πολιτική ταυτότητα του ομιλητή.
Και τις ανάλογες απαντήσεις στον πχώρο.
Απλώς σκεφτείτε ένα δημοσίευμα με τίτλο "Ομάδα νεαρών προπηλάκισε αμεα ομιλητή, διακόπτοντας εκδήλωση για την καταπολέμηση της σχολικής βίας", χωρίς να αναφέρεται η πολιτική ταυτότητα του ομιλητή.
Και τις ανάλογες απαντήσεις στον πχώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς παρεμπόδισαν, άμα απλά γιουχάριζαν τους δαπίτες δεν το λες και έγκλημα, άλλωστε είναι γνωστό ότι κι οι δαπίτες ψιλοούγκανα είναι.Σενέκας έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:59δηλαδή στο να μαζεύεται ένας όχλος και να παρεμποδίζει συντονισμένα την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης σε δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω, δε βρίσκεις πρόβλημα;Ναύτης έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:57Αν είχε και προπηλακισμό η φάση, εννοείται ότι καταδικάζω.Σενέκας έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:45
Νομίζω είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι δεν τον γιουχάρισαν απλά, έκαναν ντου στην αίθουσα της εκδήλωσης, φώναζαν συνθήματα και τον εμπόδισαν να μπει. Εμπόδισαν σκόπιμα το να γίνει η εκδήλωση δηλαδή...
Τί σημαίνει να "κρίνεται ισότιμα" ο οποιοσδήποτε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:01 Το να μην κρίνεται ισοτιμα ένας ανάπηρος για τις πεποιθήσεις του σε σχέση με τους μη ανάπηρους, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους ανάπηρους.
Από ποιους θα κριθεί "ισότιμα";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι αυτός που ψήφισε ότι γυναίκες δεν θα έπρεπε να σκοτώνουν άτομα σαν τον ίδιο πριν γεννηθούν. Δεν βλέπω κατινπεριερφο στη συλλογιστική του. Ειδικά.οταν η ελευθεροαντων ακροαριστερών.σημαινει την εξόντωση των αδυνάτων. Εγώ συμφωνώ με το δικαίωμα ενοςνζευγαριου να μη φέρει άρρωστο παιδί στον κόσμο.αλλα εγώ είμαι φασίστας. Εσείς?xioni έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:50 Είναι αυτός που σαν ευρωβουλευτής ψήφισε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην επιλογή άμβλωσης. Διαβάστε τις κατά καιρούς δηλώσεις τους πρώτα και ξαναμιλάμε. Μπράβο στους φοιτητές μας και στα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν απέναντι σε μια κοινωνία υπνωτισμένη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ενιγουέι, όταν δένετε τα κορδόνια των παπουτσιών σας, συνιστώ προσοχή στο να μη μπλέκετε τα κορδόνια του αριστερού και δεξιού παπουτσιού, γιατί αν σηκωθείτε όρθιοι, στο πρώτο βήμα θα πέσετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν ξερω ουτε ποιος ειναι ουτε τι εχει πει, αλλα εχει το δικαιωμα να μιλαει.xioni έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:50 Είναι αυτός που σαν ευρωβουλευτής ψήφισε κατά του δικαιώματος των γυναικών στην επιλογή άμβλωσης. Διαβάστε τις κατά καιρούς δηλώσεις τους πρώτα και ξαναμιλάμε. Μπράβο στους φοιτητές μας και στα αντανακλαστικά που επιδεικνύουν απέναντι σε μια κοινωνία υπνωτισμένη.
σκατα στα μουτρα οσων τον σταματησαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ πάντως κρατάω τις πρώτες αντιδράσεις των αριστερώνε για το επόμενο θεματάκι που θα σκάσει για μπούλινγκ από φασίστες σε..., σε... κλπ
Εδώ θα 'μαστε να τα λέμε.
Εδώ θα 'μαστε να τα λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν δεν ειχε;Ναύτης έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:57Αν είχε και προπηλακισμό η φάση, εννοείται ότι καταδικάζω.Σενέκας έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:45Νομίζω είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι δεν τον γιουχάρισαν απλά, έκαναν ντου στην αίθουσα της εκδήλωσης, φώναζαν συνθήματα και τον εμπόδισαν να μπει. Εμπόδισαν σκόπιμα το να γίνει η εκδήλωση δηλαδή...Ναύτης έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:42 Τον γιουχάρισαν; Ε και; Είναι κάνα τοτέμ της δημοκρατίας ο κυμπουρόπουλος;
διακιουνται να μην τον αφηνουν να μιλησει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εεεε, καλό είναι να διευκρινισθεί ότι ήταν προπηλακισμός αυτό που έγινε.Ασέβαστος έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:22αν δεν ειχε;Ναύτης έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:57Αν είχε και προπηλακισμό η φάση, εννοείται ότι καταδικάζω.Σενέκας έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:45
Νομίζω είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι δεν τον γιουχάρισαν απλά, έκαναν ντου στην αίθουσα της εκδήλωσης, φώναζαν συνθήματα και τον εμπόδισαν να μπει. Εμπόδισαν σκόπιμα το να γίνει η εκδήλωση δηλαδή...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έπρεπε να τον αρχίσουν στις μπουνιές δλδ για να μην τον προσβάλουν.είστε μαλάκες,τέλοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:01 Το να μην κρίνεται ισοτιμα ένας ανάπηρος για τις πεποιθήσεις του σε σχέση με τους μη ανάπηρους, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους ανάπηρους.
Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος με τι σκατίλα έρχεται αντιμέτωπος ο κ. Μπέος στον Βόλο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εδώ που τα λέμε και κάποιες απόψεις/πράξεις των αντιφά ιδεομπουρδολόγων είναι ντροπή για την αντιφασίζουσα ψιλοαριστερά, αλλά είπαμε, ακόμη δεν το 'χουν με τα κορδόνια.nowhere έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:40έπρεπε να τον αρχίσουν στις μπουνιές δλδ για να μην τον προσβάλουν.είστε μαλάκες,τέλοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:01 Το να μην κρίνεται ισοτιμα ένας ανάπηρος για τις πεποιθήσεις του σε σχέση με τους μη ανάπηρους, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους ανάπηρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δικαιούνται να διαμαρτύρονται.Ασέβαστος έγραψε: 20 Απρ 2024, 12:22αν δεν ειχε;Ναύτης έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:57Αν είχε και προπηλακισμό η φάση, εννοείται ότι καταδικάζω.Σενέκας έγραψε: 20 Απρ 2024, 11:45
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-