ήρθαμε να μονιάσουμε ή να ξεμονιαστούμε;Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:58Απ'τις καθημερινές μαλακίες που ανεβάζεις εσύ, σίγουρα καλλίτερο ρε κιοφτέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
- taxalata xalasa
Re: Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Να μονοιασουμε με ποια έννοια;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Fata_Morgana
Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
Σε αγνοώ ,ουτιδανήΠασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:59Είσαι μιναρόμπεης.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57Ρε σύρε γαμήσου μωρή μαλακισμένη, δε θέλουμε ,μπινελίκια θέλουμε και πάρε μας την ψυχήΠασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:43 Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν καιρό να ανοίξω μια τέτοια νηματάρα. Εννοείται πως γραφει ό,τι νομίζει ο καθένας, καταθέτει παράπονα στον αντίστοιχο συνομιλητή που επιθυμεί και προσπαθούμε όσο μπορούμε, να μην το κάνουμε ''Γράμμο - Βίτσι''.
Προσωπικά έχω φερθεί λιγο άτσαλα σε κάποιους ράντομ χρήστες και τους ζητώ συγγνώμη.
Για πάμε και στην πορεία, ελπίζω να ειπωθούν πολλά, δίχως τα καθιερωμένα μπινελίκια άλλων νημάτων.
Αν κάποιοι έχουμε παγιωμένες θέσεις για άλλους, είτε ''καθαρίζουμε'' τη μούργα, αν όντως το επιθυμούμε, είτε το προσπερνάμε και προσπαθούμε να εστιάσουμε σε άλλες περιπτώσεις, περισσότερο βατές.
Δώστε και σώστε!![]()
Δε ξέρεις ότι το πχόρουμ λειτουργεί και ως ψυχοκαθαρτήριο; Σκέψου πόση εκτόνωση βγάζουμε εδώ μέσα και δε βγαίνει παρά έξω.Κοινωνική υπηρεσία λέμε δωρεάν![]()
![]()
- tanipteros
εγώ ζητώ συγνώμη δημόσια από την Σουβλίτσα Saturn που της φέρθηκα άγαρμπα-σεξιστικά... ελπίζω να με συγχωρέσει μια μέρα...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Κι εγω που νομιζα οτι ηταν καγκουραςtanipteros έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:13 εγώ ζητώ συγνώμη δημόσια από την Σουβλίτσα Saturn που της φέρθηκα άγαρμπα-σεξιστικά... ελπίζω να με συγχωρέσει μια μέρα...
Δεν έχει χόντος πια για σε ,δεν έχει οδόFata_Morgana έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:05 Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
- Fata_Morgana
Έχει οδό και αριθμό.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:15Δεν έχει χόντος πια για σε ,δεν έχει οδόFata_Morgana έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:05 Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
Είσαι σκύλος;Ίακχος έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57 Στην πραγματική ζωή έχω τσακωθεί άσχημα με τον OANNHSEA. Του ζητώ συγνώμη αν τον πλήγωσα και τον καλώ να μονιασουμε. Πιστεύω θα καταλάβει ποιος είμαι.
Έτσι που τα λεφτά σου τα 'φαγες, για χόντος μην ελπίζεις.Fata_Morgana έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:16Έχει οδό και αριθμό.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:15Δεν έχει χόντος πια για σε ,δεν έχει οδόFata_Morgana έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:05 Να μου ζητήσετε όλοι συγνώμη γιατί με έχετε πληγώσει ανεπανόρθωτα και για αυτό να μου ανοίξετε ένα ελευθέρας στα χόντος( να έχει ισχύ και στους τελευταίους ορόφους που είναι το εστιατόριο).
Κάνε μου αέρα, φαυλεπίφαυλε.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:07Σε αγνοώ ,ουτιδανήΠασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:59Είσαι μιναρόμπεης.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:57
Ρε σύρε γαμήσου μωρή μαλακισμένη, δε θέλουμε ,μπινελίκια θέλουμε και πάρε μας την ψυχή
Δε ξέρεις ότι το πχόρουμ λειτουργεί και ως ψυχοκαθαρτήριο; Σκέψου πόση εκτόνωση βγάζουμε εδώ μέσα και δε βγαίνει παρά έξω.Κοινωνική υπηρεσία λέμε δωρεάν![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κανονίστε μαλακισμένα. Βλέπεις είμαι ευγενική.taxalata xalasa έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:04ήρθαμε να μονιάσουμε ή να ξεμονιαστούμε;Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2024, 21:58Απ'τις καθημερινές μαλακίες που ανεβάζεις εσύ, σίγουρα καλλίτερο ρε κιοφτέ.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 12 Απρ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
σταρχιδιαμας για ολες τις σουβλιτσες
- Fata_Morgana
Ελπίζω στους φορουμιτες και στο ταμειο υπερ χόντος και συγχώρεσης.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:18Έτσι που τα λεφτά σου τα 'φαγες, για χόντος μην ελπίζεις.
Νηφάλιος;Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 22:18Έτσι που τα λεφτά σου τα 'φαγες, για χόντος μην ελπίζεις.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 1 Απαντήσεις