Ας αντικαταστήσουμε την 28η Οκτωβρίου με το Χάλοουιν, να πάω επιτέλους, έστω και κοντά στα 40 μου, για φάρσα ή κέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 14:58 Στηρίζω πλέον τον τίτλο του θέματος ως απολύτως λογική πρόταση.
Γιατί όντως το πρότζεκτ "εθνικοί επέτειοι" λειτουργεί πλέον ως ξεκάθαρη υποτίμηση των δρώμενων του παρελθόντος και έχει πλέον δυναμική ως διαδραστικό πεδίο βωμολοχίας και τίποτα περισσότερο.
Ας παίζουν πλέον ως ονομαστική γιορτούλα για δημητρούλες, ευαγγελιστάκια, λοιπούς, που θα πηγαίνουν οι τρέντυ τύποι με δωράκια ή κεράσματα από ληγμένα φοντανάκια, για τα μάτια του κόζμου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάργηση εθνικών επετείων
Re: Κατάργηση εθνικών επετείων
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πρέπει να προστεθεί (και να γίνει η πρώτη και μεγαλύτερη εθνική γιορτή) η 22η Ιανουαρίου (1830, πρωτόκολλο Λονδίνου, ανεξαρτησία).
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν μας είπες τι θα ντυθείς.Έκτωρ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:03Ας αντικαταστήσουμε την 28η Οκτωβρίου με το Χάλοουιν, να πάω επιτέλους, έστω και κοντά στα 40 μου, για φάρσα ή κέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 14:58 Στηρίζω πλέον τον τίτλο του θέματος ως απολύτως λογική πρόταση.
Γιατί όντως το πρότζεκτ "εθνικοί επέτειοι" λειτουργεί πλέον ως ξεκάθαρη υποτίμηση των δρώμενων του παρελθόντος και έχει πλέον δυναμική ως διαδραστικό πεδίο βωμολοχίας και τίποτα περισσότερο.
Ας παίζουν πλέον ως ονομαστική γιορτούλα για δημητρούλες, ευαγγελιστάκια, λοιπούς, που θα πηγαίνουν οι τρέντυ τύποι με δωράκια ή κεράσματα από ληγμένα φοντανάκια, για τα μάτια του κόζμου.![]()
3 Φλεβάρη είναι όχι 22 ΙανουαρίουAllah έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:16 Πρέπει να προστεθεί (και να γίνει η πρώτη και μεγαλύτερη εθνική γιορτή) η 22η Ιανουαρίου (1830, πρωτόκολλο Λονδίνου, ανεξαρτησία).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
taliban έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:30Δεν μας είπες τι θα ντυθείς.Έκτωρ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:03Ας αντικαταστήσουμε την 28η Οκτωβρίου με το Χάλοουιν, να πάω επιτέλους, έστω και κοντά στα 40 μου, για φάρσα ή κέρασμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 14:58 Στηρίζω πλέον τον τίτλο του θέματος ως απολύτως λογική πρόταση.
Καταργηση Χριστουγέννων και Πασχα ως επίσημες εορτες του κρατους μαζι με καταργηση αργιων και δωρων.
Ειμαι σίγουρος οτι ολοι οι αριστεροι συμφωνουν στο πλαίσιο διαχωρισμου απο την εκκλησία.
Ειμαι σίγουρος οτι ολοι οι αριστεροι συμφωνουν στο πλαίσιο διαχωρισμου απο την εκκλησία.
Καλώς δεν γιορτάζεται. Δεν είναι εθνική γιορτή.Allah έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:16 Πρέπει να προστεθεί (και να γίνει η πρώτη και μεγαλύτερη εθνική γιορτή) η 22η Ιανουαρίου (1830, πρωτόκολλο Λονδίνου, ανεξαρτησία).
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Allah
- Επικοινωνία:
Είναι τουλάχιστον όσο εθνική όσο η 25η Μαρτίου.
- Allah
- Επικοινωνία:
Αν και δεν είμαι αριστερός, στηρίζω, στο πλαίσιο διαχωρισμού. Επίσης Καθαρή Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος και Δεκαπενταύγουστο. Ειδικά το τελευταίο.panos291 έγραψε: 27 Μαρ 2024, 18:36 Καταργηση Χριστουγέννων και Πασχα ως επίσημες εορτες του κρατους μαζι με καταργηση αργιων και δωρων.![]()
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2024, 14:58 Στηρίζω πλέον τον τίτλο του θέματος ως απολύτως λογική πρόταση.
Ας παίζουν πλέον ως ονομαστική γιορτούλα για δημητρούλες, ευαγγελιστάκια, λοιπούς
Τα μπαζουμπάκια αγιόρταστα θα μείνουν;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-