!!! DEVELOPMENT MODE !!!
DEI hires, το νέο meme της αλτ-ράιτ που εξηγεί ό,τι πάει στραβά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: DEI hires, το νέο meme της αλτ-ράιτ που εξηγεί ό,τι πάει στραβά
Σημαντική ερώτηση.
Γνωρίζει κανείς τι φράγκα παίρνει υπάλληλος στο HR σε σχέση με έναν σε τεχνική θέση;
Π.χ. εδώ που είμαι παίρνω λίγο πάνω από 3 καθαρά το μήνα για να είμαι όλη μέρα να βγάζω τα μάτια μου στο πισι και να κάνω μοντέλα και κώδικες. Έχω την εντύπωση πως οι χαζογκόμενες και οι DEI του HR δεν παίρνουν πολύ λιγότερα.
Αισθάνομαι πως μας έχουν πιάσει κορόιδα
ή αντίστοιχα για Ελλάδα. Π.χ. ένας μηχανικός σε σχετικά καλή εταιρεία που θα πάρει 1500 ευρώ (τόσα μου πρότειναν πρόσφατα) λέω εγώ. Το HR δεν παίζει να παίρνει κάτω από 1200 ??
Γνωρίζει κανείς τι φράγκα παίρνει υπάλληλος στο HR σε σχέση με έναν σε τεχνική θέση;
Π.χ. εδώ που είμαι παίρνω λίγο πάνω από 3 καθαρά το μήνα για να είμαι όλη μέρα να βγάζω τα μάτια μου στο πισι και να κάνω μοντέλα και κώδικες. Έχω την εντύπωση πως οι χαζογκόμενες και οι DEI του HR δεν παίρνουν πολύ λιγότερα.
ή αντίστοιχα για Ελλάδα. Π.χ. ένας μηχανικός σε σχετικά καλή εταιρεία που θα πάρει 1500 ευρώ (τόσα μου πρότειναν πρόσφατα) λέω εγώ. Το HR δεν παίζει να παίρνει κάτω από 1200 ??
Kαποιοι λενε οτι η κυβερνοεπιθεση στη Microsoft εκτος απο ασκηση δυστοπιας του Βαθεως Κρατους ηταν προς γνωση και συμμορφωση επειδη η Microsoft απελυσε την DEI ομαδα της.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Για Ελλάδα γύρω από τα 1000 καθαρά κινούνται, γενικά είναι τελείως ντελούλου να νομίζεις ότι παίρνουν μισθούς techbro.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:52 Σημαντική ερώτηση.
Αν δώσουν στην Ελλάδα σε έναν tech 1500 και οι DEI παίρνουν περισσότερα από 800 για να χαζολογάνε δεν είναι καθόλου ντελούλου. Μιλάμε για tasks που τα μπόρει να κάνει και η γιαγιά μου remote από το χωριό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:01Για Ελλάδα γύρω από τα 1000 καθαρά κινούνται, γενικά είναι τελείως ντελούλου να νομίζεις ότι παίρνουν μισθούς techbro.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:52 Σημαντική ερώτηση.
- Dwarven Blacksmith
Ντελούλου είναι να νομίζεις ότι παίρνουν περίπου τα ίδια, ή να νομίζεις ότι 50% διαφορά = περίπου το ίδιο.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:05Αν δώσουν στην Ελλάδα σε έναν tech 1500 και οι DEI παίρνουν περισσότερα από 800 για να χαζολογάνε δεν είναι καθόλου ντελούλου. Μιλάμε για tasks που τα μπόρει να κάνει και η γιαγιά μου remote από το χωριό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:01Για Ελλάδα γύρω από τα 1000 καθαρά κινούνται, γενικά είναι τελείως ντελούλου να νομίζεις ότι παίρνουν μισθούς techbro.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 12:52 Σημαντική ερώτηση.
Δεν ισχύει πάντα το DEI hires. Η ξεφτίλα στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, βαραίνει... όλο το προσωπικό της μυστικής υπηρεσίας που ήταν υπεύθυνο. Και τους άντρες μαζί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και αυτό το λες γιατί το έχεις ψάξει ή θεωρείς ότι έτσι θα ναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:12Ντελούλου είναι να νομίζεις ότι παίρνουν περίπου τα ίδια, ή να νομίζεις ότι 50% διαφορά = περίπου το ίδιο.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:05Αν δώσουν στην Ελλάδα σε έναν tech 1500 και οι DEI παίρνουν περισσότερα από 800 για να χαζολογάνε δεν είναι καθόλου ντελούλου. Μιλάμε για tasks που τα μπόρει να κάνει και η γιαγιά μου remote από το χωριό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:01
Για Ελλάδα γύρω από τα 1000 καθαρά κινούνται, γενικά είναι τελείως ντελούλου να νομίζεις ότι παίρνουν μισθούς techbro.
Γιατί τα στοιχεία που έχω δείχνουν το ανάποδο.
- Dwarven Blacksmith
Ναι γνωρίζω πόσα παίρνει περίπου κάθε θέση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:16Και αυτό το λες γιατί το έχεις ψάξει ή θεωρείς ότι έτσι θα ναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:12Ντελούλου είναι να νομίζεις ότι παίρνουν περίπου τα ίδια, ή να νομίζεις ότι 50% διαφορά = περίπου το ίδιο.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:05
Αν δώσουν στην Ελλάδα σε έναν tech 1500 και οι DEI παίρνουν περισσότερα από 800 για να χαζολογάνε δεν είναι καθόλου ντελούλου. Μιλάμε για tasks που τα μπόρει να κάνει και η γιαγιά μου remote από το χωριό.
Τώρα έχεις στοιχεία; Πριν ρωτούσες.
Ναι τώρα έχωDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:18Ναι γνωρίζω πόσα παίρνει περίπου κάθε θέση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:16Και αυτό το λες γιατί το έχεις ψάξει ή θεωρείς ότι έτσι θα ναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:12
Ντελούλου είναι να νομίζεις ότι παίρνουν περίπου τα ίδια, ή να νομίζεις ότι 50% διαφορά = περίπου το ίδιο.
https://www.paylab.com/be/salaryinfo/human-resources
https://www.paylab.com/be/salaryinfo/el ... ngineering
https://www.paylab.com/be/salaryinfo/me ... ngineering
Οι DEI του ΗR εδώ που είμαι, φαίνεται πως αμοίβονται περίπου το ίδιο με μηχανικούς και μπορεί και περισσότερο σε κάποιες περιπτώσεις.
Άρα τελικά είχα δίκιο
- Dwarven Blacksmith
Ή μαλακία σάιτ, ή φταίει που λείπει τελείως το median, ή το Βέλγιο είναι εξαίρεση. Τεσπα, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γίνεσαι κι εσύ HR, φοβάσαι μη τα ματώσεις;nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:21Ναι τώρα έχωDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:18Ναι γνωρίζω πόσα παίρνει περίπου κάθε θέση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:16
Και αυτό το λες γιατί το έχεις ψάξει ή θεωρείς ότι έτσι θα ναι;
Οι DEI του ΗR εδώ που είμαι, φαίνεται πως αμοίβονται περίπου το ίδιο με μηχανικούς και μπορεί και περισσότερο σε κάποιες περιπτώσεις.
Άρα τελικά είχα δίκιο
Φαίνεται στo bar στην εικόνα. Μπορώ επίσης να σου επιβεβαιώσω ότι οι διαφορές αυτές στο gross salary (γιατί μεικτά δείχνει) είναι σχεδόν μηδενικές μετά τους φόρους. π.χ. οι αρχικοί μισθοι, αν σε χαλάει που δεν μπορείς να βρεις το average, θα είναι διαφορές της τάξης των 50 ευρώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:28Ή μαλακία σάιτ, ή φταίει που λείπει τελείως το median, ή το Βέλγιο είναι εξαίρεση. Τεσπα, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γίνεσαι κι εσύ HR, φοβάσαι μη τα ματώσεις;nyxtovios έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:21Ναι τώρα έχωDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 13:18
Ναι γνωρίζω πόσα παίρνει περίπου κάθε θέση.
Άρα τελικά είχα δίκιο
Υπάρχει ναι, δεν πρόκειται να με πάρουν στο HR. Άλλο αν εγώ θα μπορούσα να κάνω όλο το recruitment π.χ. (ένα κομμάτι του HR) σε 5 ώρες το μήνα αντί για 15 μέρες που κάνουν τα 4 DEI που έχουμε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Καλά όλα αυτά, αλλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ τι σχέση έχουν;
Οι εταιρείες δεν έχουν ούτε ηθική ούτε πολιτική τοποθέτηση*. Όσο άτοπο είναι να πανηγυρίζουν οι κοινωνικά φιλελεύθεροι και οι αριστεροί (;) που μια επιχείρηση υιοθετεί κοινωνικά προοδευτικό προφίλ, άλλο τόσο είναι και το να χαίρεται και να επαινεί η αντίδραση μια άλλη που κάνει τα αντίθετα.
Το μόνο χρήσιμο με τις επικοινωνιακές πολιτικές των εταιρειών, αν τις κοιτάξει κανείς συνολικά, είναι ότι λειτουργούν ως ανεμοδούρα.
*σε σχέση με τα επί μέρους
Το μόνο χρήσιμο με τις επικοινωνιακές πολιτικές των εταιρειών, αν τις κοιτάξει κανείς συνολικά, είναι ότι λειτουργούν ως ανεμοδούρα.
*σε σχέση με τα επί μέρους
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
talaipwros
παραιτηθηκε η Kimberley αλητες, το φαγατε το κοριτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 5 Απαντήσεις