Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αν δεις τις φωτογραφίες που φοράει πουκάμισο, το πιο εύκολο ρούχο για να φανεί ότι έχεις μύες, φαίνεται άδειο το μπράτσο του. Αν ήταν έτσι στ' αλήθεια, θα φαινόταν όσο φουσκωτό πουκάμισο κι αν φορούσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν δεις τις φωτογραφίες που φοράει πουκάμισο, το πιο εύκολο ρούχο για να φανεί ότι έχεις μύες, φαίνεται άδειο το μπράτσο του. Αν ήταν έτσι στ' αλήθεια, θα φαινόταν όσο φουσκωτό πουκάμισο κι αν φορούσε.
Ναι αλλά οι μυς δεν έχουν το ίδιο μέγεθος κατά τη διάρκεια του workout vs σε ένα περίπατο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ναι αλλά οι μυς δεν έχουν το ίδιο μέγεθος κατά τη διάρκεια του workout vs σε ένα περίπατο.
Όχι, δεν έχουν, φουσκώνουν όταν γυμνάζεσαι. Αλλά όταν φοράς πουκάμισο και έχεις λυγισμένο τον αγκώνα το μπράτσο φαίνεται εύκολα ακόμα κι αν δεν είσαι μυώδης. Σε βίντεο που βλέπω να κρατάει μικρόφωνο δεν φαίνεται απολύτως τίποτα στο μπράτσο του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ δεν βλέπω τίποτα και είναι φωτογραφικά κι από καλή γωνία. Εξάλλου το εργαλείο που έβαλα την φωτογραφία θεωρεί ότι είναι ψεύτικη ή πειραγμένη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,