Σελίδα 2 από 2

Re: Βοήθεια για πάστα πιπεριάς

Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2018, 14:23
από Ορέστης 35
Γραφικός έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:16
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 22:47 Το ταμπασκο περιεχει πολυ καλο ξυδι.
Όταν λες καλό ξύδι τι εννοείς;
Μπορείς να δώσεις παραδείγματα;
Απο το αρωμα το κρινω. Τα ξιδια του σουπερ δεν ειναι πολυ αρωματικα. Το ξιδι του χωριου ομως θυμαμαι τωρα εβγαζε μια φρεσκαδα εντονη.

Re: Βοήθεια για πάστα πιπεριάς

Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2018, 14:34
από Γραφικός
Τα πιο αρωματικά ξύδια συνήθως δεν είναι πολύ ξινά. Κι εγώ έχω κάποια υπ' όψη μου από χωριό και κατέληξα να τα κάνω δώρο.

Re: Βοήθεια για πάστα πιπεριάς

Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2018, 15:05
από waldorf
Πάντως στην συγκεκριμένη "σάλτσα" δεν θέλεις έντονο-αρωματικό ξύδι με υψηλή οξύτητα,γι`αυτό και έγραψα για λευκό βαλσαμικό.
Στην πρώτη μου απόπειρα είχα βάλει ένα μπαρουτόξιδο,πολύ αρωματικό και πολύ νόστιμο αλλά το αποτέλεσμα ήταν απλώς ένα πικάντικο ξύδι.Μιά χαρά ήταν για τις φακές πχ,αλλά δεν σου έδινε την πικάντικη γεύση της πιπεριάς που ζητάς φτιάχνοντας μιά τέτοια σάλτσα.

Re: Βοήθεια για πάστα πιπεριάς

Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2018, 15:19
από Ορέστης 35
Αν εχεις ορεξη φτιαξε αυτο: https://kimchimari.com/how-to-make-gochujang-at-home/

:D

Re: Βοήθεια για πάστα πιπεριάς

Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2018, 09:08
από perseus