Γαλη γιατί θίχτηκες;
Αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεόδουλοι
- taxalata xalasa
Re: Νεόδουλοι
Εγώ δηλώνω Ρωμαίος. Τι θέλεις να πούμε Νεοδούλα;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2024, 10:49Γράψε πρώτα εσύ τη δική σου καταγωγή/εθνότητα/οτιδήποτε και μετά θα πούμε για τη δική σου και δική μου ιστορία, ό,τι θέλεις.taxalata xalasa έγραψε: 14 Μαρ 2024, 10:25Το πρόβλημά σου είναι ό,τι μένεις εκτός θέματος. Μπορείς να γράψεις δυό σκέψεις για το θέμα της αιώνιας δουλείας των ελληνόφωνων. Γράψε μας κάτι εκτός από αρλουμπολογία... Προσπάθησε... σαν νεόδουλη θα πρέπει να ξέρεις καλά την ιστορία σου για να την επαναλαμβάνεις εις αεί...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2024, 10:20
Εσύ κριτικάρεις πολλούς, εγώ τον στρατηγό των λέφτερων ατάκτων.
Ποιο είναι το πρόβλημα σου, αρούρι μου;![]()
Ο Σείριος δεν πιάνεται.
Γιατί είτε γουστάρεις είτε όχι, οι αξιολογήσεις σε όλα τα θέματα προκύπτουν από τις συγκρίσεις.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Το ότι σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα, μόλις δήλωσες δούλος ρωμαίου αυτοκράτορα ή δούλος ενός ρωμαίου ολιγάρχη, βρε συμπλεγματικό βλήμα.
Τί άλλο να πούμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taxalata xalasa
Κάνεις λάθος νυφίτσα. Εγώ 'μαι απ'τσ ευγενείς ρωμαίους... άλλοι ήσαντε κ' είναι οι ΝεόΔουλοι... για κοίτα στον καθρέπτη να δεις...ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2024, 19:12Το ότι σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα, μόλις δήλωσες δούλος ρωμαίου αυτοκράτορα ή δούλος ενός ρωμαίου ολιγάρχη, βρε συμπλεγματικό βλήμα.
Τί άλλο να πούμε;![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.