!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργανωτικός εκφυλισμός μετά την ιδεολογική χρεωκοπία για Σ/Δ
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Οργανωτικός εκφυλισμός μετά την ιδεολογική χρεωκοπία για Σ/Δ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χα χα χα κι εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση της, σιγά μην έκανα πέρα για να δει βουλή ο Σουργελάκης.
Από την άλλη, έχω σε απείρως μεγαλύτερη εκτίμηση τον σαχλαμάρα από την σιχαμένη δημοσιογράφο.
- Frappezitis
Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στους Ζαιους τώρα που διαλύονται είναι να τραβήξουν στο βούρκο τους ότι μπορούν για να ανοίξουν το δρόμο στη συγκυβέρνηση με Κούλη. Μη τσιμπάτε. Θα πετάξουν τόνους λάσπης. Ο πολακης ο «επαναστάτης» ήδη ξεκίνησε σαν πιστό σκυλί του συστήματος.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Το μόνο πράγμα που απομένει σε εμάς τα απλά οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαμε μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ σε αυτόν τότε με τα μνημόνια είναι το να βρούμε άλλο πολιτικό κόμμα το οποίο α μπορεί να μας κάνει ρουσφέτια και να μας τάζει ελπίδες έστω για θέσεις εξουσίας και χρήματαFrappezitis έγραψε: 31 Αύγ 2024, 22:05 Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στους Ζαιους τώρα που διαλύονται είναι να τραβήξουν στο βούρκο τους ότι μπορούν για να ανοίξουν το δρόμο στη συγκυβέρνηση με Κούλη. Μη τσιμπάτε. Θα πετάξουν τόνους λάσπης. Ο πολακης ο «επαναστάτης» ήδη ξεκίνησε σαν πιστό σκυλί του συστήματος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και χαφιες.Beria έγραψε: 26 Αύγ 2024, 13:56 Τουλάχιστον δεν αλλάζουν τον ένα ΓΓ μετά τον άλλο επειδή ο προηγούμενος ήταν ξεσκολισμένος πράκτορας της Ασφάλειας
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ στο έδαφος της αντιδραστικής πολιτικής που άπαντες σε αυτόν στήριξαν, στηρίζουν και συνεχίζουν να υπερασπίζονται.
Έτσι, μετά από 40 μέρες, ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι εστάλη επιστολή του κόμματος προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Σε αυτήν αναφέρεται ότι μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη ο βουλευτής Χανίων επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Πως δεν είναι «κανένα παιδάκι» να τον διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να τον επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά, δήλωσε ο Π. Πολάκης μετά την επανένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε πως η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν απαράδεκτη και πως ο ίδιος «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».
Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από μία αναβολή, για το θέμα του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος έχει πει πως δεν θα προσέλθει. Αντίθετα με επιστολή έχει ασκήσει αυστηρότατη κριτική στον Στ. Κασσελάκη και έχει χαρακτηρίσει προειλημμένη από την ηγεσία τη διαγραφή του και έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως «αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να παραιτηθεί».
https://www.902.gr/eidisi/politiki/3729 ... ei-pos-den
Έτσι, μετά από 40 μέρες, ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι εστάλη επιστολή του κόμματος προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Σε αυτήν αναφέρεται ότι μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη ο βουλευτής Χανίων επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Πως δεν είναι «κανένα παιδάκι» να τον διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να τον επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά, δήλωσε ο Π. Πολάκης μετά την επανένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε πως η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν απαράδεκτη και πως ο ίδιος «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ».
Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από μία αναβολή, για το θέμα του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος έχει πει πως δεν θα προσέλθει. Αντίθετα με επιστολή έχει ασκήσει αυστηρότατη κριτική στον Στ. Κασσελάκη και έχει χαρακτηρίσει προειλημμένη από την ηγεσία τη διαγραφή του και έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως «αν ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να παραιτηθεί».
https://www.902.gr/eidisi/politiki/3729 ... ei-pos-den
- Ληστοσυμμορίτης
- Ληστοσυμμορίτης
κατάντια
- Ληστοσυμμορίτης
Πέρα από την μετονομασία του κόμματος σε «Συνασπισμό Σύγχρονης Αριστεράς», η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ότι οι βουλευτές δεν θα μετέχουν στα κομματικά όργανα παρά μόνο στο Εθνικό Συμβούλιο Μελών που θα αντικαταστήσει την Κεντρική Επιτροπή. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές και μετέχει σε όργανο του κόμματος, θα πρέπει να έχει παραιτηθεί από αυτό 24 μήνες πριν. Το ανώτατο όριο θητειών για κάθε βουλευτή θα υπολογίζεται στις τρεις θητείες και μετά ο εκάστοτε βουλευτής θα αλλάζει εκλογική περιφέρεια.
Ο πρόεδρος ο οποίος θα εκλέγεται από μέλη και φίλους θα επιλέγει το 1/3 των βουλευτών και ευρωβουλευτών. Η αποδυνάμωση των οργάνων του κόμματος και η μη λογοδοσία του προέδρου απέναντι σε αυτά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από την επέκταση της περιβόητης «συμμετοχικότητας», καθώς τα μέλη του κόμματος θα αποφασίζουν για τις θέσεις του κόμματος και την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, προφανώς απευθείας και όχι μέσω των κομματικών οργάνων.
Ο Στ. Κασσελάκης μιλώντας στο TRT δήλωσε πως «έχω τριετή θητεία, έχω εντολή της βάσης να προχωρήσω στις ριζικές αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα», προσθέτοντας πως «όταν υπάρχουν αλλαγές, υπάρχουν και τριβές». Επίσης, είπε ότι η «Κεντρική Επιτροπή που έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο έχει την εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε μια εισήγηση καταστατικών αλλαγών προς το επικείμενο Συνέδριο. Αρα λοιπόν, δεν πρόκειται να αποκλίνω από τον σκοπό τον οποίο έχουμε».
Ο πρόεδρος ο οποίος θα εκλέγεται από μέλη και φίλους θα επιλέγει το 1/3 των βουλευτών και ευρωβουλευτών. Η αποδυνάμωση των οργάνων του κόμματος και η μη λογοδοσία του προέδρου απέναντι σε αυτά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από την επέκταση της περιβόητης «συμμετοχικότητας», καθώς τα μέλη του κόμματος θα αποφασίζουν για τις θέσεις του κόμματος και την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, προφανώς απευθείας και όχι μέσω των κομματικών οργάνων.
Ο Στ. Κασσελάκης μιλώντας στο TRT δήλωσε πως «έχω τριετή θητεία, έχω εντολή της βάσης να προχωρήσω στις ριζικές αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα», προσθέτοντας πως «όταν υπάρχουν αλλαγές, υπάρχουν και τριβές». Επίσης, είπε ότι η «Κεντρική Επιτροπή που έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο έχει την εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε μια εισήγηση καταστατικών αλλαγών προς το επικείμενο Συνέδριο. Αρα λοιπόν, δεν πρόκειται να αποκλίνω από τον σκοπό τον οποίο έχουμε».
- Ληστοσυμμορίτης
Βέβαια κάποιοι δε θυμούνται όταν η εισήγηση του Τσίπρα σε κάποιο προηγούμενο συνέδριο κατάψηφίστηκε και έβαλε τους συνέδρους να ξαναψηφισουν υπέρ.
- Ληστοσυμμορίτης
Άραγε η οργανική θέση του προέδρου θα μπορεί να την έχει κοινοβουλευτικος;
- Frappezitis
Καλησπέρα στους
σύγχρονους αριστερούς.
Στους υπόλοιπους απλά σπέρα.
σύγχρονους αριστερούς.
Στους υπόλοιπους απλά σπέρα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
"Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς", ούτε το chatgpt δεν θα καταδεχόταν να δώσει τόσο νερόβραστη πρόταση:
Εγώ:
Δώσε μου πέντε προτάσεις μετονομασίας του κόμματος "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς"
ChatGPT:
Εδώ είναι πέντε προτάσεις για τη μετονομασία του κόμματος "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς":
Ενότητα Αριστερών Δυνάμεων (ΕΑΔ)
Ριζοσπαστική Αριστερά και Κοινωνική Αλληλεγγύη (ΡΑΚΑ)
Προοδευτική Συμμαχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη (ΠΣΚΔ)
Αριστερή Αναγέννηση και Προοπτική (ΑΑΠ)
Δίκτυο Ριζοσπαστικών Αλλαγών (ΔΡΑ)
Αυτές οι προτάσεις επικεντρώνονται στις ιδέες της ενότητας, της προοδευτικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, διατηρώντας το ριζοσπαστικό στοιχείο.
Εγώ:
Δώσε μου πέντε προτάσεις μετονομασίας του κόμματος "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς"
ChatGPT:
Εδώ είναι πέντε προτάσεις για τη μετονομασία του κόμματος "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς":
Ενότητα Αριστερών Δυνάμεων (ΕΑΔ)
Ριζοσπαστική Αριστερά και Κοινωνική Αλληλεγγύη (ΡΑΚΑ)
Προοδευτική Συμμαχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη (ΠΣΚΔ)
Αριστερή Αναγέννηση και Προοπτική (ΑΑΠ)
Δίκτυο Ριζοσπαστικών Αλλαγών (ΔΡΑ)
Αυτές οι προτάσεις επικεντρώνονται στις ιδέες της ενότητας, της προοδευτικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, διατηρώντας το ριζοσπαστικό στοιχείο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Ληστοσυμμορίτης
https://twitter.com/red_salute/status/1 ... 1668328614
παλι καλά που διαβεβαίωνε ότι δε θα αλλάξει όνομα
παλι καλά που διαβεβαίωνε ότι δε θα αλλάξει όνομα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 36 Απαντήσεις