Συγγνώμη αλλά ο άλλος λέει ότι κάνατε μια συμφωνία κυρίων. Δεν βλέπω να απαντάς σε αυτό. Τελικά είναι μια κάποια προωθητική ενέργεια;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 10 Μαρ 2024, 03:45ΔΕΝ μου έστειλε κανένας username/password της cosmote tv. Εγραψα οτι βρήκα λύση τελικά με 10€ παραπάνω με ένα πακέτο της cosmotexioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 03:30 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό. Προφανώς και σου έστειλε username/password της cosmote tv κι εσύ τώρα δεν τηρείς την συμφωνία;
και το γράφω και σε αυτό το ποστ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ username/password της cosmote tv ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΆ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω nova full pack δορυφορικό+eon πλατφόρμα, ανταλλαγή κωδικών cosmote tv ott
Re: Έχω nova full pack δορυφορικό+eon πλατφόρμα, ανταλλαγή κωδικών cosmote tv ott
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Έχω nova full pack δορυφορικό+eon πλατφόρμα, ανταλλαγή κωδικών cosmote tv ott
Τρολλάρει προφανώςxioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 03:48Συγγνώμη αλλά ο άλλος λέει ότι κάνατε μια συμφωνία κυρίων. Δεν βλέπω να απαντάς σε αυτό. Τελικά είναι μια κάποια προωθητική ενέργεια;SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 10 Μαρ 2024, 03:45ΔΕΝ μου έστειλε κανένας username/password της cosmote tv. Εγραψα οτι βρήκα λύση τελικά με 10€ παραπάνω με ένα πακέτο της cosmotexioni έγραψε: 10 Μαρ 2024, 03:30 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό. Προφανώς και σου έστειλε username/password της cosmote tv κι εσύ τώρα δεν τηρείς την συμφωνία;
και το γράφω και σε αυτό το ποστ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ username/password της cosmote tv ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΆ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
-
- 2 Απαντήσεις