!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
Re: Ποσες γατες επιτρεπεται να εχουμε στο σπιτι;
Πάντως ένα δίκιο τό 'χει εδώ ο Γιαννόπουλος -περίεργο, το ξέρω, ανεξάρτητα απ' τους κανονισμούς των πολυκατοικιών θα έπρεπε να προβλέπεται εκ του νόμου ο μέγιστος αριθμός κατοικίδιων που επιτρέπεται να έχει κάποιος στο διαμέρισμά του.
καλα αλλα στα αρχιδια του για τις γατες, προσπαθει να βρει κατι να πει να με εκνευρισει που τον λεω στοκο, γιατι ειναι μαλακας.
δεν τα καταφερε, γιατι ειναι και στοκος.
Αλλά κι εσύ, απτόητος! Δεν τον αφήνεις να πάρει ανάσα!enaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 08:58 καλα αλλα στα αρχιδια του για τις γατες, προσπαθει να βρει κατι να πει να με εκνευρισει που τον λεω στοκο, γιατι ειναι μαλακας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
εγω φταιω; αληθεια δηλαδη το εχω απορια, περιμενω να διαβασει ο στ που μου αρεσει η ισορροπια του να μου πει αν το παρατραβαω, αλλα νομιζω με παρακαλαει να τον λεω μαλακα και στοκο, ιδέα μου ειναι;
μαλακα γιαννη, σου αρέσει, η απλα εισαι στόκος;
μαλακα γιαννη, σου αρέσει, η απλα εισαι στόκος;
Τί να πει ο νόμος; Όλες οι μονοκατοικίες και όλα τα διαμερίσματα ίδια είναι; Υπάρχουν μονοκατοικίες με περιβάλλοντα χώρο 50 στρεμματα και άλλες που για να μπεις στο οικόπεδο πρέπει να στριμωχτείς. Υπάρχουν διαμερίσματα 500 τετραγωνικά και άλλα που δεν χωράς ούτε να ξαπλώσεις. Και επίσης παίζει ρόλο και το είδος του κατοικίδιου. Άλλο το σκαθάρι, άλλο το άλογο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Alex Amsterdam
Mπα εχω μια γατομανα διπλα με μονοκατοικια και ψαχνω τροπο αντιμετωπισηςenaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 08:58 καλα αλλα στα αρχιδια του για τις γατες, προσπαθει να βρει κατι να πει να με εκνευρισει που τον λεω στοκο, γιατι ειναι μαλακας.
Δεν εισαι το επικεντρο του πλανητη αγαπητε
Απλα το θυμηθηκα οταν ανεφερα την ενασχοληση σου με το γατοχεσιμο
Ησουν η αφορμη οχι η αιτια
Αχα, πάλι εμμονικό επεισόδιο έπαιξε, πώς την πάτησα έτσι;
οκ ωραια, αλλον εχεις βαλει στο ματι δηλαδή, τι θα κανεις τωρα να το λυσεις;Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 09:49Mπα εχω μια γατομανα διπλα με μονοκατοικια και ψαχνω τροπο αντιμετωπισηςenaon έγραψε: 05 Μαρ 2024, 08:58 καλα αλλα στα αρχιδια του για τις γατες, προσπαθει να βρει κατι να πει να με εκνευρισει που τον λεω στοκο, γιατι ειναι μαλακας.
Δεν εισαι το επικεντρο του πλανητη αγαπητε
Απλα το θυμηθηκα οταν ανεφερα την ενασχοληση σου με το γατοχεσιμο
Ησουν η αφορμη οχι η αιτια
Δεν πιστευω να σε λεει στοκο και εκεινη, να σε εχει καταλαβει;
-
Alex Amsterdam
Οτι θα το λυσω θα το λυσω δεν υπαρχει περιπτωση
Δεν αφηνω τιποτα αλυτο.
Δεν με λεει τουλαχιστον μπροστα μου αλλα πολυ πιθανο να το λεει πισω απο την πλατη μου γιατι νομιζω οτι την ενδιαφερουν οι γατες περισσοτερο απο τους ανθρωπους
Δεν αφηνω τιποτα αλυτο.
Δεν με λεει τουλαχιστον μπροστα μου αλλα πολυ πιθανο να το λεει πισω απο την πλατη μου γιατι νομιζω οτι την ενδιαφερουν οι γατες περισσοτερο απο τους ανθρωπους
καλα δεν μπορω να παρω θεση, αλλα αν σε λεει στοκο να την ακους, δικιο εχει.
-
Alex Amsterdam
Το θεμα ειναι ποιοι ειναι αυτοι οι κανόνες υγιεινήςΝαύτης έγραψε: 05 Μαρ 2024, 08:42 Ο ίδιος ο νόμος 4830/2021 δεν θέτει περιορισμούς στον αριθμό των δεσποζόμενων κατοικιδίων. Αφήνει όμως το περιθώριο να ορίζεται ο μέγιστος αριθμός (3 κατοικίδια ανά διαμέρισμα) από τον κανονισμό των πολυκατοικιών. Για τις μονοκατοικίες δεν υπάρχει περιορισμός, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και τα ζώα να είναι σημασμένα και καταχωρημένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 05 Μαρ 2024, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπα, δεν ξανατσιμπάω, άργησα αλλά την σακουλεύτηκα.Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 09:58Το θεμα ειναι ποιοι ειναι αυτοι οι ωκανόνες υγιεινήςΝαύτης έγραψε: 05 Μαρ 2024, 08:42 Ο ίδιος ο νόμος 4830/2021 δεν θέτει περιορισμούς στον αριθμό των δεσποζόμενων κατοικιδίων. Αφήνει όμως το περιθώριο να ορίζεται ο μέγιστος αριθμός (3 κατοικίδια ανά διαμέρισμα) από τον κανονισμό των πολυκατοικιών. Για τις μονοκατοικίες δεν υπάρχει περιορισμός, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και τα ζώα να είναι σημασμένα και καταχωρημένα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μαλλον όσες θέλει, αρκεί να εχει την πλήρη ευθυνη τους, να ειναι 100% οικοσιτες, να μην τις εχει αυτο που λεμε "ημιαδέσποτες".
Σε πολυκατοικία πάντως ξερω οτι επιτρέπεται μεχρι 2 κατοικίδια (οτιδήποτε) ανα διαμέρισμα. Κατι που μαλλον μπορει να αλλάξει αν συμφωνήσει/ψηφίσει/συναινέσει όλη η πολυκατοικία για κατι διαφορετικό.
-
Alex Amsterdam
Μιλαμε για απαραδεκτο νομικο καθεστως
Οι φανατικοι ζωωοφιλοι ειναι κατι σαν τους gay αλλα σε stealth mode
Υπογειως εχουν εξασφαλισει απιστευτα ευνοικο νομικο καθεστως
Οι φανατικοι ζωωοφιλοι ειναι κατι σαν τους gay αλλα σε stealth mode
Υπογειως εχουν εξασφαλισει απιστευτα ευνοικο νομικο καθεστως
Ειλικρινά τώρα, θεωρείς ότι όλοι οι άνθρωποι είναι εξόχως ενδιαφέρον είδος;Alex Amsterdam έγραψε: 05 Μαρ 2024, 09:54 Οτι θα το λυσω θα το λυσω δεν υπαρχει περιπτωση
Δεν αφηνω τιποτα αλυτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-