Και πολύ καλά κάνεις γιατί δεν είναι.GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:07Μπορεί να σε έκανα τράμπα με τον Αρίστο, αλλά δεν με πάει η καρδια να τον βάλω evil![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
Re: Αν ήμασταν χαρακτήρες DnD
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Jack Sparrow, ο απόλυτος chaotic neutral! 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μα επειδή είναι κλισέ και αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες είναι εύκολο να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει το κάθε alignment.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:08Kάτι εκτός από κοπυπάστε ...έμπνευσης από κλισέ χαρακτήρες, παίζει;GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:03Να σε βοηθήσωSaturn έγραψε: 01 Μαρ 2024, 21:59 Για νάνο, συμφωνώ κι εγώ με GoBzi, αν και δεν έχω κατανοήσει πλήρως τις υπόλοιπες κατηγορίες
[img]https://i.postimg.cc/8cwnzwRZ/Alig ... webp[/img]
Ναι, όντως δεν είναι. Ίσως ο Golden για lawful evil και εσυ chaotic neutral.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:09Και πολύ καλά κάνεις γιατί δεν είναι.GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:07Μπορεί να σε έκανα τράμπα με τον Αρίστο, αλλά δεν με πάει η καρδια να τον βάλω evilΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 21:59
Μέγα λάθος.
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι σε κάποιες περιπτώσεις υποστηρίζω με τα χίλια αυτοδικία.
Το αν θα έχω μπόνους ελαφρυντικών, από τις θεσμικές παπαριές, δεν με χαλάει, αντιθέτως.![]()
![]()
Εγώ πάντα έπαιζα chaotic neutral στο DnD.
Τεμπέλιαζα να διαβάζω για τον χαρακτήρα μου και ήθελα να κάνω ό,τι μου κατέβαινε. Μία φορά δεν ακολούθησα πιστά το alignment και με σκότωσαν.
Τεμπέλιαζα να διαβάζω για τον χαρακτήρα μου και ήθελα να κάνω ό,τι μου κατέβαινε. Μία φορά δεν ακολούθησα πιστά το alignment και με σκότωσαν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επίσης είναι εύκολο* να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει ο νηματοθέτης αξιολογητής.GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:11Μα επειδή είναι κλισέ και αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες είναι εύκολο να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει το κάθε alignment.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:08Kάτι εκτός από κοπυπάστε ...έμπνευσης από κλισέ χαρακτήρες, παίζει;GoBzi έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:03
Να σε βοηθήσω
[img]https://i.postimg.cc/8cwnzwRZ/Alig ... webp[/img]
*Λέμε τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έχω κολλήσει στον lawful neutral, δώστε καμιά βοήθεια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έχουμε και λέμε τα παρακάτω και μπορεί στην πορεία να αναθεωρήσω ή/και συμπληρώσω:
Lawful good: Dwarven Blacksmith
Neutral good: Πασιφάη
Chaotic good: sys3x
Lawful neutral: Πατησιώτης
True neutral: George_V
Chaotic neutral: Χαοτικός
Lawful evil: Golden Age
Neutral evil: Ερμής
Chaotic evil: το αφήνω στην φαντασία σας
Lawful good: Dwarven Blacksmith
Neutral good: Πασιφάη
Chaotic good: sys3x
Lawful neutral: Πατησιώτης
True neutral: George_V
Chaotic neutral: Χαοτικός
Lawful evil: Golden Age
Neutral evil: Ερμής
Chaotic evil: το αφήνω στην φαντασία σας
Κατά τα άλλα η περίπτωση των παρατηρητών, που δεν αντιλαμβάνονται ότι παίζουν και ως τέρμα συνηθισμένα φαινόμενα θα έφευγαν με συνοπτικές διαδικασίες από την πρώτη πίστα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μα... κυριολεκτικά υποστηρίζω τις δυνάμεις του Σκότους 
Για Lawful Neutral ψηφίζω nowhere.
Ρε πάνε παίξε BG3 με τον Paladin σου και άστα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:56 Μα... κυριολεκτικά υποστηρίζω τις δυνάμεις του Σκότους
Mια ζωή ψιλοξενέρωτος ισαποστάκιας ήσουν, νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:56 Μα... κυριολεκτικά υποστηρίζω τις δυνάμεις του Σκότους
Ο nowhere είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και για να το ξεκαθαρίσω. Αν το ...Σκότος ήταν αυτό που αντιλαμβάνεται το κάθε αλλοπαρμένο επικό ξωτικό/νάνος/λοιποί, το Φως θα ήταν μια περίπου νοκοκυρέικη συννεφιά, επαρκώς ασφαλής για το άπλωμα της κάθε μπουγάδας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Πιο ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε πώς βλέπει ο καθένας τον εαυτό του σε αυτό το σύστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τι ίδιο λέει μαρή ζαβη
Lawful EVIL
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 22 Απαντήσεις