Γιατί τα λες πούτσεστερ και όχι μούνιστερ, τύπε;Μαδουραίος έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:37 Σκεφτείτε την ανάλογη Κρεμλίδου που θα τελειώσει to medicine πουτσεστερ κολεντζ.Ο θεός βοηθός.
Κρύβεται κάποιο πατριαρχικό κατάλοιπο στους προσδιορισμούς σου;
Γιατί τα λες πούτσεστερ και όχι μούνιστερ, τύπε;Μαδουραίος έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:37 Σκεφτείτε την ανάλογη Κρεμλίδου που θα τελειώσει to medicine πουτσεστερ κολεντζ.Ο θεός βοηθός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
η αγραμματοσυνη σου καμει μπαμ απο μακρια παντως...Μαδουραίος έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:32 Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όποιος δεν είναι άξιος να αποφοιτήσει από το δημόσιο πανεπιστήμιο, μπορεί να αγοράσει ένα πτυχίο από το ιδιωτικό κολλέγιο της πούτσας
Στα φημισμένα πανεπιστήμια των Τιράνων του Στραμπουγεβατς και της Βοτκα Σότσι θέλει πολύ διάβασμα και μπόνους ότι δεν πολεμάς τον κομμουνισμόManolis έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:34καλά δεν πειράζει τώρα θα περνάνε τα μαθήματα στα ιδιωτικά που έφερε η κυβέρνηση της νουδου για να πολεμήσει τον κουμουνισμο.αρκει να διαθέσουν κάποια χιλιάρικα βεβαίως βεβαιως για τους πωλητές.Σέλευκας έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:05 Καλά στα ΤΕΙ μπαινουν απο τα τεχνικά λύκεια άτομα που δεν ξέρουν να λύσουν εξίσωση πρώτου βαθμού, ε, αυτούς φυσικά δεν τους περνάνε ποτέ . Πως αυτό το όρθιο ζώον να περάσει παραγώγους και ολοκληρώματα οταν δεν μπορεί να καταλάβει οτι Χ ειναι ένας οποιοσδήποτε αριθμός. Αν δει κάτι με γράμματα του φαίνεται οτι είναι αρχαία και οχι μαθηματικά, νομίζει οτι δίνει άλλο μάθημα.
Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αλλά και το πτυχίο του κώλου είναι.GoBack έγραψε: 01 Μαρ 2024, 00:26 Ρε βλακα μαδουραιε ουτε ενα σωστο τιτλο δεν μπορεις να βαλεις.
Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια
† ΕΛΕΟC †Μαδουραίος έγραψε: 29 Φεβ 2024, 18:50 ...
Αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Σπουδάζω σχεδόν 9 χρόνια. Τέσσερα με πέντε χρόνια πάλευα την πρώτη μου σχολή στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω».
https://www.slang.gr/lemma/7156-panepis ... poutsesterFeindflug έγραψε: 29 Φεβ 2024, 20:30Γιατί τα λες πούτσεστερ και όχι μούνιστερ, τύπε;Μαδουραίος έγραψε: 29 Φεβ 2024, 19:37 Σκεφτείτε την ανάλογη Κρεμλίδου που θα τελειώσει to medicine πουτσεστερ κολεντζ.Ο θεός βοηθός.
Κρύβεται κάποιο πατριαρχικό κατάλοιπο στους προσδιορισμούς σου;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πατωσε στις πανελλήνιεςnostromos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:03 ακομη μια αποδειξη του ποσο για τα πανηγυρια σωστες ειναι οι πανελληνιες ...
talaipwros έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:27Πατωσε στις πανελλήνιεςnostromos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:03 ακομη μια αποδειξη του ποσο για τα πανηγυρια σωστες ειναι οι πανελληνιες ...
nostromos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:30talaipwros έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:27Πατωσε στις πανελλήνιεςnostromos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:03 ακομη μια αποδειξη του ποσο για τα πανηγυρια σωστες ειναι οι πανελληνιες ...πετυχε στις πανελληνιες ...
αυτο το λες εσυ ενω δεν ξερουμε βαθμολογια και σειρα προτιμησης ... γεγονος ειναι πως περασε επιτυχως απο το γελοιο συστημα των πανελληνιων σε 3βαθμια σχολη ...just the factstalaipwros έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:31πάτωσε στις πανελλήνιες
Ξερουμε οτι ειναι παντελως αδύνατο να ειχε βαλει πρωτη σχολη το ΤΕΙ Αθήνας. Αρα μια χαρα δουλεψαν οι πανελλήνιεςnostromos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 01:34αυτο το λες εσυ ενω δεν ξερουμε βαθμολογια και σειρα προτιμησης ... γεγονος ειναι πως περασε επιτυχως απο το γελοιο συστημα των πανελληνιων σε 3βαθμια σχολη ...just the facts![]()