Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2024, 08:44
Εν τω μεταξύ, λέμε ό,τι λέμε για τους γύφτους, δικαίως κατά τη γνώμη μου, αλλά αυτό το κλεψιμαίικο λάδι κάτι τάξις και ηθική "νοικοκυραίοι" θα βρεθούν για να το αγοράσουν κοψοχρονιά. Να τα λέμε όλα.
Εγώ πάντως και 1 ευρώ το κιλό να το έδιναν, λάδι από γύφτο δεν θα έπαιρνα. Το μισό θα είναι μεθανόλη ή πετρέλαιο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναύτης έγραψε: 28 Φεβ 2024, 08:44
Εν τω μεταξύ, λέμε ό,τι λέμε για τους γύφτους, δικαίως κατά τη γνώμη μου, αλλά αυτό το κλεψιμαίικο λάδι κάτι τάξις και ηθική "νοικοκυραίοι" θα βρεθούν για να το αγοράσουν κοψοχρονιά. Να τα λέμε όλα.
Εγώ πάντως και 1 ευρώ το κιλό να το έδιναν, λάδι από γύφτο δεν θα έπαιρνα. Το μισό θα είναι μεθανόλη ή πετρέλαιο.
Πάντως θα βρεθούν "νοικοκυραίοι" που θα το αγοράσουν. Και μετά θα πάνε στον καφενέ και θα βρίζουν τους γύφτους.
...άφησαν ανοιχτή επίτηδες τη βάνα με αποτέλεσμα να χυθεί όλο το ελαιόλαδο, το οποίο υπολογίζεται στους 4 τόνους, με την αξία του να φτάνει τις 100.000 ευρώ!
taxalata xalasa έγραψε: 28 Φεβ 2024, 08:55...άφησαν ανοιχτή επίτηδες τη βάνα με αποτέλεσμα να χυθεί όλο το ελαιόλαδο, το οποίο υπολογίζεται στους 4 τόνους, με την αξία του να φτάνει τις 100.000 ευρώ!
Εντωμεταξύ δεν υπάρχει ΕΝΑΣ δημοσιογράφος ή ΕΝΑ μέσο που να παρακολουθεί τέτοιες υποθέσεις και να μας λέει τελικά ποιά ήταν η ποινή. Μόνο αν έχει γίνει κανένας εντυπωσιακός φόνος ασχολούνται με το έγινε μετά τη σύλληψη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αυτό πρέπει να είναι και το μόνο ζήτημα όπου όλα τα κόμματα συμφωνούν 100%: Δεν πειράζουμε τους Γύφτους. Είναι εθνική θέση. Θα μπορούσε να μπει και στο Σύνταγμα.
Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 08:45
Το θέμα με τους γύφτους θα μπορούσε να λυθεί αν οργανώνονταν οι γειτονιές/περιοχές ώστε να φυλάνε με βάρδιες, αρχικά στις περιοχές με έξαρση. Spoiler
για να τους βάλει το κόμμα σου φυλακή ; κορόιδα ψάχνεις.
Όπως έχουμε ξαναπεί μιλάμε για μια ομάδα ανθρωποειδών που συστηματικά είναι παραβατική. Η ευθύνη βαραίνει τη δικαιοσύνη. Ας τους δώσουμε μικρότερη αύξηση την επόμενη φορά.