!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Navalny
Re: Πέθανε ο Navalny
Πιθανότατα ήταν στημένη πολιτική αυτοκτονία απο woke φιλοουκρανους παιδεραστες ναζί προκειμενου να εμφανισουν τον Πουτιν ως ''κακο'' και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Ρωσια.
Γνωστες τακτικές
Γνωστες τακτικές
Εχουμε τις πρωτες δηλωσεις του Πουτιν...
Ας δούμε από πού ξεκίνησε η σχέση μου με τον Navalny. Το Χρυσόμαλλο δέρας....
Ας δούμε από πού ξεκίνησε η σχέση μου με τον Navalny. Το Χρυσόμαλλο δέρας....
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Ήταν διευθυντικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης ο Ναβάλνι?nyxtovios έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:38Σωστή η παρομοίωση πάντως.giotis2005 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:23 Φαντάσου να πέθαινε ο κασιδιάρης ξαφνικά τι θα γίνονταν στην Ελλάδα.
Κακός χαμός, αλλά κάτι χρυσαύγουλα του φόρουμ θα σκέφτονταν 10 φορές πριν πουν την μαλακία τους εδώ μέσα.
Αλλά και πάλι , δεν εγκρίνω κάτι τέτοιο διότι αφενός είναι στυγνή τρομοκρατική δικτατορία και αφετέρου δεν θέλω να σωπάσουν οι ψυχαγωγοί - κλόουν του πχόρουμ
Και οι 2 με ανύπαρκτα στοιχεία φυλακίστηκαν, για πολιτικούς λόγους.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
. Στα 47 του; Ε, φυσικός θάνατος είναι.
...
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Όχι, αυτό λέω.giotis2005 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:53Ήταν διευθυντικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης ο Ναβάλνι?nyxtovios έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:38Σωστή η παρομοίωση πάντως.giotis2005 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:23 Φαντάσου να πέθαινε ο κασιδιάρης ξαφνικά τι θα γίνονταν στην Ελλάδα.
Κακός χαμός, αλλά κάτι χρυσαύγουλα του φόρουμ θα σκέφτονταν 10 φορές πριν πουν την μαλακία τους εδώ μέσα.
Αλλά και πάλι , δεν εγκρίνω κάτι τέτοιο διότι αφενός είναι στυγνή τρομοκρατική δικτατορία και αφετέρου δεν θέλω να σωπάσουν οι ψυχαγωγοί - κλόουν του πχόρουμ
Και οι 2 με ανύπαρκτα στοιχεία φυλακίστηκαν, για πολιτικούς λόγους.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Αχ αυτές οι μαγουλάδες...
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Μεγάλο λάθος του Πούτιν να φάει τον Ναβαλνι. Ήταν ένας φωνακλας πουθενά που τον προωθουσε η Δύση αλλά δεν είχε καμία επιρροή στην Ρωσία. Τώρα τον κάνουν μαρτυρα-ηρωα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
Δεν τον εφαγε. Τον σκοτωσε.zteo έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:59 Μεγάλο λάθος του Πούτιν να φάει τον Ναβαλνι. Ήταν ένας φωνακλας πουθενά που τον προωθουσε η Δύση αλλά δεν είχε καμία επιρροή στην Ρωσία. Τώρα τον κάνουν μαρτυρα-ηρωα.
Δε τρωει δηλητηριασμενες τροφες ο κοντος. Προσεχει τη διαιτα του.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Ναι, αλλά έχει κάνει δρόμους και κοιμούνται με τις πόρτες ξεκλείδωτες στην ρωσία.
Ποιες πορτες?giotis2005 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 15:11Ναι, αλλά έχει κάνει δρόμους και κοιμούνται με τις πόρτες ξεκλείδωτες στην ρωσία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση