Τί σημαίνει;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

φώναξε τον taxalata xalasa αυτός καταπιάνεται με τέτοια...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 14:26 Κι επειδή το θέμα εξελίχθηκε ως συνήθως σε πλακίτσα, προσθέτω και μία ακόμη αρχαία επιγραφή για τους εμβριθείς μελετητές, που επιχειρούν πχορουμική επιμόρφωση.
Τί σημαίνει;
Α ναι; Προτιμώ εκτιμήσεις από τους θρησκευτικούς ψαγμένους αναλυτές, που έχουν πάρει εργολαβία με νήματα, τη θρησκευτική επιφώτιση του λαού, όπως εσύ παραδείγματος χάριν.tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:32φώναξε τον taxalata xalasa αυτός καταπιάνεται με τέτοια...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 14:26 Κι επειδή το θέμα εξελίχθηκε ως συνήθως σε πλακίτσα, προσθέτω και μία ακόμη αρχαία επιγραφή για τους εμβριθείς μελετητές, που επιχειρούν πχορουμική επιμόρφωση.
Τί σημαίνει;![]()
Η αντίληψή μου είναι μία χαρά τα χω 400 εσύ πιστεύεις σε πλάνες. Βάζετε σε κινδυνο τη σωτηρία την ψυχη σας κι όταν κάποιος σας το επισημαίνει τον χλευάζετε. και σε πλάνη είστε και ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να ρθετε στο σωστό δρόμο. σας έχει δέσει ο πονηρός από δύο μεριές.Πασιφάη έγραψε: 05 Φεβ 2024, 14:02Tί λες μωρέ; Επικροτείς δλδ τις αιμομιξίες. Εκ του ''πονηρού'' είναι τα γενεαλογικά δέντρα που ασπάζεσαι, αν και Μυθιστορία.lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 00:50 Ο Αδάμ και η Ευα ηταν οι 2 πρωτοι ανθρωποι που επλασε ο Κυριος ο Θεος. Απο αυτους προερχομαστε ολοι μας.
Τα υπολοιπα ειναι προσπαθειες του πονηρου πνευματος να νοθευσει τα ιερα κειμενα οπως η Γενεσις του Μωυσέως με σκοπό να μην τα πιστευουν οι ανθρωποι για να εμποδιζεται ετσι η σωτηρια τους.
Εισαι οντως αθεος νηματοθετα?
Το γεγονός πως τα έχεις πάρει όντως στα σοβαρά, επιβεβαιώνει την μειωμένη αντίληψη και την απόλυτη προσάρτηση στο δόγμα.
Εμένα ''εμποδίστηκε '' η σωτηρια μου. Τί να κάνω τώρα; Θα ψοφήσω λες σε κανα καζάνι;![]()
Αυτό επιτέλους είναι κόκκαλο από τα κόκαλά μου και σάρκα από την σάρκα μου. γυναίκα αυτή θα λέγεται γιατί από τον άντρα πάρθηκε.taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 07:46τι είπε ο Αδαμ στην Έβα;lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 00:50 Ο Αδάμ και η Ευα ηταν οι 2 πρωτοι ανθρωποι που επλασε ο Κυριος ο Θεος. Απο αυτους προερχομαστε ολοι μας.
Τα υπολοιπα ειναι προσπαθειες του πονηρου πνευματος να νοθευσει τα ιερα κειμενα οπως η Γενεσις του Μωυσέως με σκοπό να μην τα πιστευουν οι ανθρωποι για να εμποδιζεται ετσι η σωτηρια τους.
Ούτε κι αυτό έχει νόημα.lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:44Αυτό επιτέλους είναι κόκκαλο από τα κόκαλά μου και σάρκα από την σάρκα μου. γυναίκα αυτή θα λέγεται γιατί από τον άντρα πάρθηκε.taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 07:46τι είπε ο Αδαμ στην Έβα;lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 00:50 Ο Αδάμ και η Ευα ηταν οι 2 πρωτοι ανθρωποι που επλασε ο Κυριος ο Θεος. Απο αυτους προερχομαστε ολοι μας.
καλή μου γατούλα εγώ απλά ποστάρω τα προσωπικά μου βιώματα και ιδέες... μήπως βρω κανα άνθρωπο με παρόμοιες εμπειρίες...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:40Α ναι; Προτιμώ εκτιμήσεις από τους θρησκευτικούς ψαγμένους αναλυτές, που έχουν πάρει εργολαβία με νήματα, τη θρησκευτική επιφώτιση του λαού, όπως εσύ παραδείγματος χάριν.tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:32φώναξε τον taxalata xalasa αυτός καταπιάνεται με τέτοια...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 14:26 Κι επειδή το θέμα εξελίχθηκε ως συνήθως σε πλακίτσα, προσθέτω και μία ακόμη αρχαία επιγραφή για τους εμβριθείς μελετητές, που επιχειρούν πχορουμική επιμόρφωση.
Τί σημαίνει;![]()
Ο τραχανοσαλάτας έχει αναλάβει τα γλωσσολογικά.
λάθος...lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:44Αυτό επιτέλους είναι κόκκαλο από τα κόκαλά μου και σάρκα από την σάρκα μου. γυναίκα αυτή θα λέγεται γιατί από τον άντρα πάρθηκε.taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 07:46τι είπε ο Αδαμ στην Έβα;lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 00:50 Ο Αδάμ και η Ευα ηταν οι 2 πρωτοι ανθρωποι που επλασε ο Κυριος ο Θεος. Απο αυτους προερχομαστε ολοι μας.
εσύ γιατί πήρες την κάτω βόλτα και χρησιμοποιείς τέτοια "γλώσσα" ;taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:04λάθος...lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:44Αυτό επιτέλους είναι κόκκαλο από τα κόκαλά μου και σάρκα από την σάρκα μου. γυναίκα αυτή θα λέγεται γιατί από τον άντρα πάρθηκε.
της είπε:
Έβα, έβα!
στον πούτσο μου ανέβα...
![]()
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω, χωρίς να καίγομαι για το αν βρω κάποιον με ίδιες ιδέες.tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:02καλή μου γατούλα εγώ απλά ποστάρω τα προσωπικά μου βιώματα και ιδέες... μήπως βρω κανα άνθρωπο με παρόμοιες εμπειρίες...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:40Α ναι; Προτιμώ εκτιμήσεις από τους θρησκευτικούς ψαγμένους αναλυτές, που έχουν πάρει εργολαβία με νήματα, τη θρησκευτική επιφώτιση του λαού, όπως εσύ παραδείγματος χάριν.
δεν με ενδιαφέρει τι θα πιστέψει ο άλλος... ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να σκεφτεί ότι θέλει...
ποια κάτω βόλτα;tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:07εσύ γιατί πήρες την κάτω βόλτα και χρησιμοποιείς τέτοια "γλώσσα" ;taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:04λάθος...lonelyrider έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:44
Αυτό επιτέλους είναι κόκκαλο από τα κόκαλά μου και σάρκα από την σάρκα μου. γυναίκα αυτή θα λέγεται γιατί από τον άντρα πάρθηκε.
της είπε:
Έβα, έβα!
στον πούτσο μου ανέβα...
![]()
![]()
για να καταλάβω ... τώρα εσύ πιστεύεις κυριολεκτικά την ιστοριούλα του Αδάμ και της Εύας;taxalata xalasa έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:13ποια κάτω βόλτα;tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:07εσύ γιατί πήρες την κάτω βόλτα και χρησιμοποιείς τέτοια "γλώσσα" ;![]()
Αυτό της είπε...
Απλά πράγματα γράφω και 100% αληθινά...
Την κάτω βόλτα την πήρανε οι ίδιοι όταν άρχισαν να ντρέπονται για τέτοια θέματα...
δεν είναι ούτε καλή, ούτε γάτα...tanipteros έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:02καλή μου γατούλα εγώ απλά ποστάρω τα προσωπικά μου βιώματα και ιδέες... μήπως βρω κανα άνθρωπο με παρόμοιες εμπειρίες...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:40Α ναι; Προτιμώ εκτιμήσεις από τους θρησκευτικούς ψαγμένους αναλυτές, που έχουν πάρει εργολαβία με νήματα, τη θρησκευτική επιφώτιση του λαού, όπως εσύ παραδείγματος χάριν.
δεν με ενδιαφέρει τι θα πιστέψει ο άλλος... ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να σκεφτεί ότι θέλει...
...