!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μολις γυρισα απο Μοναχο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Μολις γυρισα απο Μοναχο
Μόνο βερολινο, καταλήψεις, πάρτυ, τέκνο, ανωμαλίες και αντιφα. Γιατί καλη η κυνική ακροκεντρωα δηθενια, αλλά όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδος, εκτιμάς το μπαχαλαρο πνεύμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ειναι ετσι, στην Εσση ο κοσμος ειναι ΟΚΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:45 Μόνο βερολινο, καταλήψεις, πάρτυ, τέκνο, ανωμαλίες και αντιφα. Γιατί καλη η κυνική ακροκεντρωα δηθενια, αλλά όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδος, εκτιμάς το μπαχαλαρο πνεύμα.
Ρε Μαστορα, στην Καθολικη Βαυαρια πηγες, οχι στο Προτεσταντικο Αμβουργο. Νιωσε λιγακι τους Ναζ...εεε τους ανθρωποι.foscilis έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:48Δεν ειναι ετσι, στην Εσση ο κοσμος ειναι ΟΚΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:45 Μόνο βερολινο, καταλήψεις, πάρτυ, τέκνο, ανωμαλίες και αντιφα. Γιατί καλη η κυνική ακροκεντρωα δηθενια, αλλά όταν βγαίνεις εκτός Ελλάδος, εκτιμάς το μπαχαλαρο πνεύμα.
Για πες.Portia έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:56 Ρε Μαστορα, στην Καθολικη Βαυαρια πηγες, οχι στο Προτεσταντικο Αμβουργο. Νιωσε λιγακι τους Ναζ...εεε τους ανθρωποι.
- Sid Vicious
Όμορφο το Μόναχο, έχω πάει.
15μιση χρονών ήμουν έμενα λίγο έξω από το Ντάχαου και το Μόναχο ήταν παράδεισος για πανκ δίσκους, το πρώτο μου δισκάκι GG Allin από εκεί το πήρα
15μιση χρονών ήμουν έμενα λίγο έξω από το Ντάχαου και το Μόναχο ήταν παράδεισος για πανκ δίσκους, το πρώτο μου δισκάκι GG Allin από εκεί το πήρα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αν θα δεις τους Λαζοντόιτς θα ψάχνεις να κρυφτείς στη ζεστή αγκαλιά των φιλόξενων Γερμανών.foscilis έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:44 Υπηρχε μια εχθρικη αντιμετωπιση στο δρόμο
Και η μουσικη τους ειναι στρατιωτικα εμβατηρια;!;!
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Το Dachau μου αρέσει κι εμένα. Και δεν είναι μόνο στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Επίσης μου αρέσουν οι μπιραρίες του Μονάχου με τα ψητά κότσια, κλ.π.. Όταν πήγαινα παλιά συχνότερα, έμενα ή σε ξενοδοχείο ακριβώς κέντρο κοντά στον σταθμό, ή σε έναν καλό φίλο στο Fürstenfeldbruck, και κάθε πρωί παίρναμε από τον χασάπη ζεστό Leberkäs και το τρώγαμε σάντουιτς με μουστάρδα.Sid Vicious έγραψε: 27 Ιαν 2024, 21:07 Όμορφο το Μόναχο, έχω πάει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Φιλε στ'αρχιδια σου κιολας.foscilis έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:18 Καλα παιδια αλλα λιγο ρατσισταροι, οσο παταει ο T-rex δλδ, τα βλεμματα με εκαναν να νιωθω σαν κουραδα με ποδια.
Δεν καταλαβαίνω τί λέτε, οι Γερμανοί είναι σύμμαχοι, φίλοι μας και εταίροι στην ΕΕ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μια φορά έχω νιώσει πολύ άσχημα (στη Βάδη Βυτεμβέργη όμως) αλλά δεν μου φάνηκε ότι ήταν για λόγους ρατσισμού αφού συνέβαινε σε ένα συγκεκριμένο μέρος και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είχα την εντύπωση ότι με κοιτούσαν σαν δολοφόνο, σαν να τους είχαν πει κάτι.
Το ίδιο που μου συμβαίνει και στην Ελλάδα μονίμως.
Το ίδιο που μου συμβαίνει και στην Ελλάδα μονίμως.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Yochanan έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:22 Μιρουπάφσιμ Φόσι, σταρχίδια σου φίλε. Να μείνουν με τους Τούρκοι να χαίρονται. Σου στέλνω αετούς και με τα δύο χέρια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
foscilis έγραψε: 27 Ιαν 2024, 20:18 Καλα παιδια αλλα λιγο ρατσισταροι, οσο παταει ο T-rex δλδ, τα βλεμματα με εκαναν να νιωθω σαν κουραδα με ποδια.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-