ααα αυτός είναι; και γιατί είναι χτυπημένος; και τι σχέση έχει με το νήμα;GoBzi έγραψε: 17 Ιαν 2024, 23:55Σοβαρά τώρα δεν ξέρεις τον Μπογδάνο;tanipteros έγραψε: 17 Ιαν 2024, 23:53δεν τον ξέρω...
είναι χτυπημένος; βλέπω πληγή και αίμα στο πουκάμισο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Μαγισούλες ... Μάγοι ... Μαγεία ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Έχω δει και εγώ ένα δυο βιντεάκια της.
Τι να πεις , περνάει την φάση της.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει αν έχει σχέση η θρησκεία wicca με την αρχαία Ελληνική θρησκεία.
Πολυθειστική είναι η wicca πολυθειστική και η αρχαία Ελληνική.
Η Wicca είναι μια συγκρητιστική πολυθεϊστική θρησκεία.
Στην συγκεκριμένη είχε γλιστρήσει (σύμφωνα με τον ίδιο). Έχει και άλλες φωτογραφίες με αίμα, αλλά σε εκείνες δεν γλίστρησε.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:00ααα αυτός είναι; και γιατί είναι χτυπημένος; και τι σχέση έχει με το νήμα;GoBzi έγραψε: 17 Ιαν 2024, 23:55Σοβαρά τώρα δεν ξέρεις τον Μπογδάνο;tanipteros έγραψε: 17 Ιαν 2024, 23:53
δεν τον ξέρω...
είναι χτυπημένος; βλέπω πληγή και αίμα στο πουκάμισο![]()
Για την σχέση του με το νήμα δες αυτό.
- tanipteros
μερικές φάσεις κρατάνε μια ζωή...pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:04Έχω δει και εγώ ένα δυο βιντεάκια της.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει αν έχει σχέση η θρησκεία wicca με την αρχαία Ελληνική θρησκεία.

Για τα μονοπάτια που αναφέρει τύπισα ,εγώ ακολουθώ από 20 χρονών το αριστερό μονοπάτι. Το μονοπάτι της ρήξης και της σύγκρουσης με το καπιταλιστικό κατεστημένο, κόντρα στην συναίνεση και στον συμβιβασμό, ενάντια σε Αμερικανούς ,Ευρωπαίους και Έλληνες Ιμπεριαλιστές.
- tanipteros
τι λεει το άτομο...;;;; σοβαρά τώρα ;;;GoBzi έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:05Στην συγκεκριμένη είχε γλιστρήσει (σύμφωνα με τον ίδιο). Έχει και άλλες φωτογραφίες με αίμα, αλλά σε εκείνες δεν γλίστρησε.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:00ααα αυτός είναι; και γιατί είναι χτυπημένος; και τι σχέση έχει με το νήμα;
Για την σχέση του με το νήμα δες αυτό.

Αυτό μου το είπε μια πρώην συνάδελφος.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:06μερικές φάσεις κρατάνε μια ζωή...pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:04Έχω δει και εγώ ένα δυο βιντεάκια της.
Μου είπε ότι όλοι στα νιάτα μας κομμουνίζαμε αλλά μερικοί δεν το ξεπέρασαν ακόμη.
- tanipteros
επικαλείσαι και σκοτεινές οντότητες;pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:10Για τα μονοπάτια που αναφέρει τύπισα ,εγώ ακολουθώ από 20 χρονών το αριστερό μονοπάτι. Το μονοπάτι της ρήξης και της σύγκρουσης με το καπιταλιστικό κατεστημένο, κόντρα στην συναίνεση και στον συμβιβασμό, ενάντια σε Αμερικανούς ,Ευρωπαίους και Έλληνες Ιμπεριαλιστές.

Από αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο αναρχισμός είναι κατά βάσην ιδεαλιστική κοσμοθεωρία άσχετα αν θέλουν οι αναρχικοί να πλασάρονται ως υλιστές.
Ναι, καλεί το πνεύμα του Λένιν και του Βελουχιώτη και πιάνουν συζήτηση για το προλεταριάτο.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:12επικαλείσαι και σκοτεινές οντότητες;pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:10Για τα μονοπάτια που αναφέρει τύπισα ,εγώ ακολουθώ από 20 χρονών το αριστερό μονοπάτι. Το μονοπάτι της ρήξης και της σύγκρουσης με το καπιταλιστικό κατεστημένο, κόντρα στην συναίνεση και στον συμβιβασμό, ενάντια σε Αμερικανούς ,Ευρωπαίους και Έλληνες Ιμπεριαλιστές.
σφε , έχω σκεφτεί να πάω στην κορνίζα του Στάλιν και να απαγγείλω τα άπαντα του Λένιν ή να διαβάσω κάτι από το Μανιφέστο του Κ.Κ.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:12επικαλείσαι και σκοτεινές οντότητες;pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:10Για τα μονοπάτια που αναφέρει τύπισα ,εγώ ακολουθώ από 20 χρονών το αριστερό μονοπάτι. Το μονοπάτι της ρήξης και της σύγκρουσης με το καπιταλιστικό κατεστημένο, κόντρα στην συναίνεση και στον συμβιβασμό, ενάντια σε Αμερικανούς ,Ευρωπαίους και Έλληνες Ιμπεριαλιστές.
- tanipteros
στην wicca είναι οι κλασικές παγανίστριες μάγισες της Βρετανίας που έχουν κάποιους τοπικους θεούς/θεές αλλά κάνουν ξόρκια και είναι αναβίωση σύγχρονη από το 60 και μετά... Το ΥΣΕΕ εδώ στην χώρα μας έχει πάρει στοιχεία wicca και τα συνδυάζει με την Ελληνική Εθνική θρησκεία... άλλες ομάδες όπως η ΑΕΘ (Αρχαία Ελληνική Θρησκεία) του ΕΛΛΗΝΑΙΣ είναι σε πιο Ορφική γραμμή και καμια σχέση με ξόρκια και wicca...pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:11Αυτό μου το είπε μια πρώην συνάδελφος.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:06μερικές φάσεις κρατάνε μια ζωή...pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:04
Έχω δει και εγώ ένα δυο βιντεάκια της.
Μου είπε ότι όλοι στα νιάτα μας κομμουνίζαμε αλλά μερικοί δεν το ξεπέρασαν ακόμη.

- tanipteros
η σύγχρονη πολιτική δεν με εκφράζει με κανένα κόμα όλα είναι για πέταμα...δεν υποστηρίζω κανένανpylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:16σφε , έχω σκεφτεί να πάω στην κορνίζα του Στάλιν και να απαγγείλω τα άπαντα του Λένιν ή να διαβάσω κάτι από το Μανιφέστο του Κ.Κ.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:12επικαλείσαι και σκοτεινές οντότητες;pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:10
Για τα μονοπάτια που αναφέρει τύπισα ,εγώ ακολουθώ από 20 χρονών το αριστερό μονοπάτι. Το μονοπάτι της ρήξης και της σύγκρουσης με το καπιταλιστικό κατεστημένο, κόντρα στην συναίνεση και στον συμβιβασμό, ενάντια σε Αμερικανούς ,Ευρωπαίους και Έλληνες Ιμπεριαλιστές.

Είχα κάτι απορίες σε μερικά θεωρητικά ζητήματα και ζήτησα την γνώμη τους.GoBzi έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:15Ναι, καλεί το πνεύμα του Λένιν και του Βελουχιώτη και πιάνουν συζήτηση για το προλεταριάτο.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:12επικαλείσαι και σκοτεινές οντότητες;pylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:10
Ο Βελουχιώτης πιο πολύ με κατατόπισε σε πραχτικά ζητήματα.
Με τον Λένιν δυσκολεύτηκα λίγο γιατί δεν ξέρω καλά Ρώσικα.
Θα τα συζητήσουμε εκτενώς σε άλλο νήμα.tanipteros έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:18η σύγχρονη πολιτική δεν με εκφράζει με κανένα κόμα όλα είναι για πέταμα...δεν υποστηρίζω κανένανpylothess έγραψε: 18 Ιαν 2024, 00:16σφε , έχω σκεφτεί να πάω στην κορνίζα του Στάλιν και να απαγγείλω τα άπαντα του Λένιν ή να διαβάσω κάτι από το Μανιφέστο του Κ.Κ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 37999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη