!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λουμπεναριό Μπέος: Μη χαλάτε τη γιορτή μου επειδή πήρατε φωτιά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Λουμπεναριό Μπέος: Μη χαλάτε τη γιορτή μου επειδή πήρατε φωτιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Δεκ 2023, 17:23
AlienWay έγραψε: 27 Δεκ 2023, 16:51
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Δεκ 2023, 16:15 Αυτές οι αμερικανιές - κινεζιές με τα φαναράκια στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα στο βαθμό κακουργήματος. Εδώ δεν είμαστε ωκεανός να χαθούν. Εδώ θα λαμπαδιάσουν περιουσίες και δάση.
Εδώ ρε φιλε πήγανε και φέρανε εδώ το χαλλοουιν. Είμαστε προτεκτορατο και το φωνάζουμε.
Η άλλη μαλακία είναι αυτή με την μέρα των πεθαμένων με ισπανική μετάφραση. Που όταν εμείς είχαμε Ψυχοσάββατο αυτοί ήταν στα δέντρα.
Αυτό είναι που τους ξεθάβουν για μια μέρα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Λουμπεναριό Μπέος: Μη χαλάτε τη γιορτή μου επειδή πήρατε φωτιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Στο Βόλο των φαντασμαγορικών Χριστούγεννων του Μπέου, αιωρούμενα εορταστικά φαναράκια λαμπαδιάζουν ελλιμενισμένο σκάφος και την ώρα που οι άνθρωποι παλεύουν με τις φλόγες, αυτός που παριστάνει τον τοπικό άρχοντα στην πόλη της προσφυγιάς, φωνάζει από μικροφώνου "μη χαλάτε τη γιορτή σας, ας το 'παιρνε".
Οι εκλογές είναι το μοναδικό έγκλημα με συλλογική ευθύνη κι ο Βόλος είναι το τέλειο παράδειγμα.
Τιμή και δόξα στην Έλενα Παπαρίζου.viewtopic.php?f=24&t=51810
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”