!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Ρε συ μαρτίκα...παίξε τη μουσική σου και άσε τον καθένα να είναι ότι ...και να πονάει όπως... γουστάρει...
πονεμένη να ναι και καψούρικη και... στα παπάρια σου για τα γούστα τ αλλουνου...

- Otto Weininger
Άμα με ξαναπείς Μαρτίκα θα σε γαμήσωstudent έγραψε: 19 Δεκ 2023, 23:44Ρε συ μαρτίκα...παίξε τη μουσική σου και άσε τον καθένα να είναι ότι ...και να πονάει όπως... γουστάρει...
πονεμένη να ναι και καψούρικη και... στα παπάρια σου για τα γούστα τ αλλουνου...
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ας τριγυρνάει ο Μόρισον στον τάφο του, εγώ θα ποστάρω ΚΑΙ άζμα του Καταχαγιώτη. Τέρμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Andromachi ,τσάκω ένα ξένο. Ελπίζω να σου αρέσει.
Πάντως τα Ελληνικά βγάζουν πιότερο πόνο. Αλλιώτικο ρε παιδί μου. Κατευθείαν στα μύχια.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Φιλιπος Νικολαου Χωρισαμε τι κριμα.
Από τα λίγα τραγούδια του Μάλαμα, που δεν βαριέμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Το τραγούδι ωραίο είναι ! αυτή δε μου αρέσει αλλά δε βαριέσαι... κανείς δεν είναι τέλειος!!
εγώ παντως όταν ακούω τις λέξεις : ελληνικά, πόνος και λοιπα αυτό μου έρχεται στο μυαλό ------>
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ο Θηβαίος ανέκαθεν, μου ''κομμάτιαζε'' το μυαλό περίεργα, δεν ξέρω. Πρέπει να έχεις ''πιει'' όλον το Μελιγαλά και τα περίχωρα ξερωγω, για να τον αντέξεις. Ενώ μ'αυτούς που βάζω, ένα μπουκαλάκιι συν ξηροκάρπια, δυνατά το άζμα, δεν σε γαμάει τόσο καταστροφικά.Andromachi έγραψε: 21 Δεκ 2023, 14:35Το τραγούδι ωραίο είναι ! αυτή δε μου αρέσει αλλά δε βαριέσαι... κανείς δεν είναι τέλειος!!![]()
![]()
εγώ παντως όταν ακούω τις λέξεις : ελληνικά, πόνος και λοιπα αυτό μου έρχεται στο μυαλό ------>