Εγώ αν ήμουν πλούσιος και φοβόμουν για πιθανή πυρηνική αποκάλυψη, θα έφευγα για μέση και νότια αφρική ώστε να έχω μια πιθανότητα να σωθώ..Space_Passenger έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:38Κανεις λαθος. Μπορει να σου παρεχει επιβιωση ενα σωστο καταφυγιο.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:37 Σιγά που θα ζήσουν.. Μετά το fallout θα αρχίσουν να μολύνονται τα πάντα, ατμόσφαιρα, νερά, υπέδαφος..
Ούτε όσοι είναι σε πυρηνικά καταφύγια θα την βγάλουν καθαρή..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Ζουκεμπεργκ χτιζει καταφυγιο
Re: Ο Ζουκεμπεργκ χτιζει καταφυγιο
- Space_Passenger
Μα η Νεα Ζηλανδια ειναι ο ιδανικος προορισμος για πολλους τετοιους. Τα λεγομενα "χρυσα διαβατηρια", αν εχεις ακουσει.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:39 Εγώ αν ήμουν πλούσιος και φοβόμουν για πιθανή πυρηνική αποκάλυψη, θα έφευγα για μέση και νότια αφρική ώστε να έχω μια πιθανότητα να σωθώ..
Ο Ζακεμπεργκ το χτιζει σε ενα μικρο νησι της Χαβαης. Θα ειναι σχετικα απομονωμενος και ασφαλής. Ειναι σωστη επιλογη.
Μπορεί να φοβάται κάτι άλλο.. Δεν θα μάθουμε..Space_Passenger έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:41Μα η Νεα Ζηλανδια ειναι ο ιδανικος προορισμος για πολλους τετοιους. Τα λεγομενα "χρυσα διαβατηρια", αν εχεις ακουσει.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2023, 14:39 Εγώ αν ήμουν πλούσιος και φοβόμουν για πιθανή πυρηνική αποκάλυψη, θα έφευγα για μέση και νότια αφρική ώστε να έχω μια πιθανότητα να σωθώ..
Ο Ζακεμπεργκ το χτιζει σε ενα μικρο νησι της Χαβαης. Θα ειναι σχετικα απομονωμενος και ασφαλής. Ειναι σωστη επιλογη.
Και όλα αυτά, μετά από φάση λοκντάουν που προκάλεσε από κατάθλιψη μέχρι κρίσεις πανικού...

Η ελπίδα είναι παγίδα.