Μην είσαι βιαστικός, θα τον δω τον κώδικα οσονούπω, έχω και την NASA που μου έχει πρήξει τα παπάρια: help emergency και help emergency, δυο χεράκια έχω, πόσα να προλάβω;Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:26 (...) Παρεμπιπτόντως, ειδοποίηση για το mention δεν μου 'ρθε, τυχαία το είδα το ποστ σου. Τα είπαμε κι άλλες φορές αυτά για τα θέματα με τις ειδοποιήσεις βέβαια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτάκης θα κάνει τις νοθείες του Ορμπαν με επιστολικές ψήφους;
Re: Μητσοτάκης θα κάνει τις νοθείες του Ορμπαν με επιστολικές ψήφους;
Θέμα προτεραιοτήτων είναι, φίλε. Γάμησε τη ΝΑΣΑ τώρα, που ασχολείσαι μ' αυτούς τους παπάρες. Εδώ καιγόμαστε λέμε, κάνε κάτι.Ναύτης έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:32Μην είσαι βιαστικός, θα τον δω τον κώδικα οσονούπω, έχω και την NASA που μου έχει πρήξει τα παπάρια: help emergency και help emergency, δυο χεράκια έχω, πόσα να προλάβω;Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:26 (...) Παρεμπιπτόντως, ειδοποίηση για το mention δεν μου 'ρθε, τυχαία το είδα το ποστ σου. Τα είπαμε κι άλλες φορές αυτά για τα θέματα με τις ειδοποιήσεις βέβαια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Καλά, εντάξει, επειδή σ' αγαπάω θα το κοιτάξω αμέσως. Ω να σου γμσω, κάτσε, παίρνουν τηλέφωνο από NSA.Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:35Θέμα προτεραιοτήτων είναι, φίλε. Γάμησε τη ΝΑΣΑ τώρα, που ασχολείσαι μ' αυτούς τους παπάρες. Εδώ καιγόμαστε λέμε, κάνε κάτι.Ναύτης έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:32Μην είσαι βιαστικός, θα τον δω τον κώδικα οσονούπω, έχω και την NASA που μου έχει πρήξει τα παπάρια: help emergency και help emergency, δυο χεράκια έχω, πόσα να προλάβω;Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 10:26 (...) Παρεμπιπτόντως, ειδοποίηση για το mention δεν μου 'ρθε, τυχαία το είδα το ποστ σου. Τα είπαμε κι άλλες φορές αυτά για τα θέματα με τις ειδοποιήσεις βέβαια.
Isildur έι ψιτ, φίλος! Έλα κοντά να σού πω ένα μυστικό.

Spoiler

Α, ΟΚ. Θα μπερδεύτηκες μάλλον με τόσα ανοιχτά παράθυρα που έχεις για να τους εξυπηρετείς όλους αυτούς, NASA, NSA, Microsoft, Github, StackOverflow κλπ...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ναι αυτό, σους τώρα μη μας πάρουνε χαμπάρι και μού κρεμάσουνε κουδούνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3035 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 76 Απαντήσεις