Re: Λουκάνικα από βισωνα
Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκ 2023, 20:18
Είδα στα λιντλ αλλαντικό Iberico $160 το κιλό.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Και τα δύο είναι βασικά κρέας δεινοσαύρου. Σαν θηλαστικό τα τρώω χαιρεκακα.southern έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:51Αλήθεια;; στη Σιγκαπούρη που είχα εργαστεί είχαν φάρμες κροκοδειλων αλλά εισήγαγαν κιόλας. Σαν το κοτόπουλο είναι το κρέας κροκόδειλου.Cecily Anne έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:45Κροκόδειλο/καγκουρώ φέρνουν τα λιντλ. Εννοείται δεν έχω δοκιμάσει.southern έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:37
Είναι ακριβά αλλά είναι κάτι σπάνιο. Σιγκαπούρη είχα δοκιμάσει κροκόδειλο
τα βουβαλίσια είναι καλά.southern έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:19 Τα είδα στο ΑΒ. https://www.ab.gr/el/eshop/Tyria-Fytika ... /p/7147276
Θα πάρω σίγουρα και βουβάλια για τις γιορτές. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι αυτά σαν μεζέ.
Να τολμήσω να ρωτήσω για το υπόλοιπο 10%, τύπε;
Γάτα
Σενέκας έγραψε: 07 Δεκ 2023, 20:18όπως το Πεμικαν, το Τζέρκυ είναι σουρβάιβαλ φουντ. Αγοράζεις μια φορά και το κρατάς στο ψυγείο για να φας μετά απο μήνες ή χρόνια. Είναι για ειδικές καταστάσεις. Δε θα χρειαστείς 1 κιλό μπιφ τζέρκυ, εκτός και αν πέσει πανούκλα και καταστραφεί ο κόσμος και μείνεις μόνος σουΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2023, 20:07Σενέκας έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:21 Καντο Πέμικαν να έχεις να τρως 10 χρόνια, κυριολεκτικά
Spoiler
δε θα ξαναχρειαστείς και τουαλέτα, καθότι είναι σκέτη πρωτεϊνη
.
Ενδιαφέρον φαίνεται αυτό.....θα το μελετήσω.....![]()
Ρε μαλάκες είδα στο Σύνταγμα στο περίπτερο πρίν τη Μητροπόλεως αυτά τα Αμέρικα αποξηραμένα Τζέρκις απο 10 διαφορετικές μάρκες
με τιμή 5 € τα 25 γραμμάρια δηλαδή 200 € το κιλό ρε.....![]()
Οι Αμερκάνοι ζούν στο κόσμο τους.....μιλάμε εχουν τρελλαθεί οι άθρωποι.....![]()
![]()
.
[img]https://i.postimg.cc/wBgnZmJn/1063 ... .jpg[/img]
.![]()
Υποθέτω ότι ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν ξέρουν. Λίγα μπαχαρικά, κανένα άλογο, λίγα συντηρητικά άντε και τίποτε σκουλίκια.
Τωρα που είπες "άλογο" ήμουνα Αυστρία πριν μια βδομάδα και πέρασα από μια κωμόπολη, το Baden.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Δεκ 2023, 20:55Υποθέτω ότι ούτε οι ίδιοι οι παραγωγοί δεν ξέρουν. Λίγα μπαχαρικά, κανένα άλογο, λίγα συντηρητικά άντε και τίποτε σκουλίκια.
Ναι αλλά δεν παύει να είναι επεξεργασμένο κρέας...southern έγραψε: 07 Δεκ 2023, 19:19 Τα είδα στο ΑΒ. https://www.ab.gr/el/eshop/Tyria-Fytika ... /p/7147276
Θα πάρω σίγουρα και βουβάλια για τις γιορτές. Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι αυτά σαν μεζέ.
Υψηλής διατροφικης αξίας με λίγο λίπος
Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Όχι ρε συ. Άσε τους νεόπλουτους που το μυαλό τους έχει γίνει πουρές από τη διαφήμιση να νομίζουν ότι τρώνε κάτι εκλεπτυσμένο επειδή το λέει το περιτύλιγμα.pylothess έγραψε: 07 Δεκ 2023, 21:07 Μήπως για να είμαστε σίγουρο να φάμε κανένα κατσίκι η κανένα γουρούνι;
pylothess έγραψε: 07 Δεκ 2023, 21:07 Μήπως για να είμαστε σίγουρο να φάμε κανένα κατσίκι η κανένα γουρούνι;
Υπολόγισε πόσο αλάτι υπάρχει στα παστά και θα καταλάβεις...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Δεκ 2023, 21:30pylothess έγραψε: 07 Δεκ 2023, 21:07 Μήπως για να είμαστε σίγουρο να φάμε κανένα κατσίκι η κανένα γουρούνι;
.
Φαντάσου ότι ολα τα είδη που μεταποίησε ο άνθρωπος για να τα συντηρήσει στο χρόνο βγήκαν νοστιμότερα απο την φρεσκομορφή.....
Απο Τουρσιά και Λιαστά μέχρι Αέρος και Καπνιστά και αποξηραμένα και Λικέρ 100 άλλες εκφράσεις.....
Το ότι δεν είχαν ψυγείο τους έκανε να βρούν όλες αυτες τις νόστιμες εκφράσεις κάθε είδους.....
Αν τα φάμε όλα φρέσκα περιορίζεται η νοστιμιά και η ποικιλία.....
.