Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο Τσακλογλος, πρώτη φορά στην ζωή μου τώρα τον είδα, αλλά τι απάντηση περίμενε ο δημοσιογράφος; Στον ιδιωτικό τομέα δουλεύουν και οι δύο, εάν δεν είναι ευχαριστημένος ο δικηγόρος ας πάει να γίνει ντελιβερι ή νυχού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».
Re: Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».
- Dwarven Blacksmith
Re: Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».
PMC = triggered.
Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους τους Ζαίους αλλά μια φίλη μου Ζαία με διδακτορικό στο Παρίσι στην λογοτεχνία, είχε εκφράσει την άποψη πως γι αυτούς ,τους μορφωμένους κανένας δεν έκανε κάτι.foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:45 Υπέθεσα ότι η πλήρης δήλωση θα ήταν "αφού σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν βγάζουν λιγότερα" και είχα δίκιο.
Αξιοσημείωτο είναι μόνο ότι οι Ζαίοι θεωρούν το "ντελιβεράς" προσβλητικό και το "δικηγόρος" κάτι το ευγενές, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εργατική τάξη, μόνο με την παρασιτική.
Είχα και φίλο κομμουνιστή διδάκτορα διεθνών σπουδών και μου έλεγε πως ακόμη και ένας εργάτης μπορεί να του κάνει κριτική μέσα στο κόμμα.
-
metarrythmistis
Εμένα μου αρέσει ότι και μόνο που ο καθηγητής συνέκρινε τους δικηγόρους με τους ντελιβεράδες και οι αριστεροί εξοργίστηκαν.
Πόσο υποκριτές είναι! Δηλαδή έλεος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Αυτοί που υποτίθεται έχουν αναγάγει σε ιερότητα την εργατική τάξη.
Καλά οι τύποι δεν παίζονται στην υποκρισία.
Πόσο υποκριτές είναι! Δηλαδή έλεος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Αυτοί που υποτίθεται έχουν αναγάγει σε ιερότητα την εργατική τάξη.
Καλά οι τύποι δεν παίζονται στην υποκρισία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metarrythmistis την 24 Νοέμ 2023, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλο ξεσκισμα στο fb του.
Να δούμε αν εχουν αρχιδια, οι βουλευτές δικηγόροι της ΝΔ.
Περιμένω παραίτηση
Περιμένω παραίτηση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαδουραίος
Φυσικά και οι δεξιοί θέλουν τους νέους αμόρφωτα ζώα, σερβιτόρους,ντιλιβεραδες κλπ για να αποτελούν τον γιδολαο τους
-
metarrythmistis
Γιατί ρε φίλε εξοργίζεσαι; Τόση ανασφάλεια έχεις;Lugozzi έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:54 Μεγάλο ξεσκισμα στο fb του.
Περιμένω παραίτηση
Επειδή σε συνέκρινε με ντελιβερά έπαθες κρίση υστερίας;
- Dwarven Blacksmith
Δεν μειώνεται η μόρφωση σου αν αλλάξεις δουλειά.Μαδουραίος έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:55 Φυσικά και οι δεξιοί θέλουν τους νέους αμόρφωτα ζώα, σερβιτόρους,ντιλιβεραδες κλπ για να αποτελούν τον γιδολαο τους
-
metarrythmistis
Ρε φίλε είσαι υπαρκτό πρόσωπο ή κάποιο custom GPT του ΣΥΡΙΖΑ.Μαδουραίος έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:55 Φυσικά και οι δεξιοί θέλουν τους νέους αμόρφωτα ζώα, σερβιτόρους,ντιλιβεραδες κλπ για να αποτελούν τον γιδολαο τους
Έχεις συναίσθηση τι λες;
Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.metarrythmistis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:56Γιατί ρε φίλε εξοργίζεσαι; Τόση ανασφάλεια έχεις;Lugozzi έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:54 Μεγάλο ξεσκισμα στο fb του.
Περιμένω παραίτηση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Για ποιο λόγο πρέπει ο εργαζόμενος να έχω ως πρώτη προτεραιότητα τα πόσα χρήματα βγάζει; Υπάρχει κάποιο φυσικό αξίωμα που δεν έχω υπόψη μου. Ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να απαιτεί δίκαιο τρόπο φορολόγησης. Τι σχέση έχει το αν ο τρόπος φορολόγησης είναι δίκαιος με το τι δουλειά κάνει; Αν ζει σε μπατανία με πρωθυπουργό καραγκιόζη μπορεί να μεταναστέψει και να προσπαθήσει όσο γίνεται να φοροδιαφεύγει έτσι ώστε να ρίξει την κυβέρνηση.foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:45 Υπέθεσα ότι η πλήρης δήλωση θα ήταν "αφού σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν βγάζουν λιγότερα" και είχα δίκιο.
Αξιοσημείωτο είναι μόνο ότι οι Ζαίοι θεωρούν το "ντελιβεράς" προσβλητικό και το "δικηγόρος" κάτι το ευγενές, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εργατική τάξη, μόνο με την παρασιτική.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Σπύρος έγραψε: 25 Νοέμ 2023, 00:00Για ποιο λόγο πρέπει ο εργαζόμενος να έχω ως πρώτη προτεραιότητα τα πόσα χρήματα βγάζει; Υπάρχει κάποιο φυσικό αξίωμα που δεν έχω υπόψη μου. Ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να απαιτεί δίκαιο τρόπο φορολόγησης.foscilis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:45 Υπέθεσα ότι η πλήρης δήλωση θα ήταν "αφού σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν βγάζουν λιγότερα" και είχα δίκιο.
Αυτό απαιτούμε.
Και δεν αρέσει καθόλου στους δικηγόρους που δηλώνουν 1000 ευρώ το μήνα.
Με αυτή την απάντηση χειροτέρεψε ακόμα την κατάσταση.Frappezitis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:47 Τσακλόγλου: Άστοχη η δήλωσή μου – Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους
https://www.enikos.gr/politics/tsaklogl ... s/2066142/
-
metarrythmistis
Επομένως και ο καθηγητής και εσύ έχετε ανασφάλεια. Γιατί είναι κακό στην ελεύθερη αγορά ο ντελιβεράς να παίρνει περισσότερα από έναν δικηγόρο. Εγώ σου λέω και λίγα παίρνει. Ρισκάρει την ζωή του γι΄αυτό παίρνει τόσα.Lugozzi έγραψε: 25 Νοέμ 2023, 00:00Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.metarrythmistis έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:56Γιατί ρε φίλε εξοργίζεσαι; Τόση ανασφάλεια έχεις;Lugozzi έγραψε: 24 Νοέμ 2023, 23:54 Μεγάλο ξεσκισμα στο fb του.
Περιμένω παραίτηση
- Dwarven Blacksmith
Professional-Managerial Class be like

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση