!!! DEVELOPMENT MODE !!!

παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Μήπως να βάζουν και τις τιμές απευθείας οι "φιλελεύθεροι" του υπουργείου οικονομικών;

Μλκες μαζέψτε λεφτά και φύγετε έξω γιατί αυτοί εδώ έχουν χαζέψει
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τιψηφισατερεμλκες? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

ST48410 έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:17

Έτσι όπως το λέει εδώ βγάζει νόημα. Από το από το 8:30
Ανοησίες λέει, αν είναι αυτός υπουργός ανάπτυξης, κλάφτα. Πρώτα από όλα δεν μπορείς να επιβάλλεις στο σούπερ πως θα πουλάει τα προιόντα. Πχ εγώ αν θέλω δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω ένα μάρκετ που να πουλάει μόνο προσφορές; Δεν θα με αφήσει ο Σκρέκας; Απίστευτα πράγματα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να επιβάλλει στο σούπερ να αναγράφεται στις προσφορές η τιμή ανά τεμάχιο, ή ανά ml, kg κλπ ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκριση.

Οι προσφορές τέλος ευνοούν τον φτωχό. Που θα μπει στη διαδικασία να τις κυνηγήσει και να γλυτώσει χρήματα. Ο πλούσιος που δεν τον νοιάζει παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να κοιτάει τιμές. Η φλατ τιμή θα ευνοήσει τον πλούσιο.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σοβαρά μιλώντας, αυτά κρίνονται πάντα εκ του αποτελέσματος. Πριν την εφαρμογή είναι λίγο-πολύ θέμα πίστης ή καφενειονόμικς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Είπαμε αν θέλει να επέμβει στην αγορά ας το κάνει στα καύσιμα, στο ρεύμα και στην υγεία.
Αλλά εκεί είμαστε φιλελέδες, αν είναι για κρατικές επιδοτήσεις κουμουνιστές και παει λέγοντας.
Φυσικά οι ουρολάγνοι φηφοφόροι του δεν ενοχλούνται, ούτε αν τους βάλουν τα 2+1 αγγούρια στον κώλο τους. Πιθανώς λόγω ομοφυλοφιλίας η οποία είναι συχνή στο συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

nyxtovios έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:30 Τώρα εσύ πιστεύεις ότι αυτός ο γόνος γιδοβοσκός μιλάει επειδή έχει στοιχεία για το πόσο γίνεται σε άλλες χώρες; ή έκανε π.χ. κάποια μελέτη για το πως θα επηρεαστεί η αγορά;
Μη με βάζεις βραδιάτικο να υπερασπίζομαι το Σκρέκα. Ούτε ξέρω αν αυτό που λέει είναι σωστό, ούτε αν έχει στοιχεία να το στηρίξει. Λέω ότι ο τρόπος που το εξηγεί έχει κάποια λογική ενώ η αρχική παρουσίαση το έδειχνε πιο ξεκάρφωτο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμένα πάντως άπειρες φορές μου έχουν ζητήσει σε προϊόν που η εταιρία μας το στέλνει 1+1 αν μπορούν να πάρουν μόνο το ένα στην μισή τιμή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γεγονός είναι ότι πρέπει να θυμάσαι 2 σετ τιμών.
Π.χ. αυτός εδώ ο καφές λέει τώρα 5,12. Ε αυτή είναι η τιμή του μαλάκα. Πρέπει να θυμάσαι ότι η κανονική είναι κάτω από 4 ευρώ, κάπου 1 στις 4 εβδομάδες, και ναι, στοκάρεις. Και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ρευστότητα και δυσκολεύονται να στοκάρουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

mao mao έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:34 Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να επιβάλλει στο σούπερ να αναγράφεται στις προσφορές η τιμή ανά τεμάχιο, ή ανά ml, kg κλπ ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκριση.
Αυτό γίνεται στο Σκλαβενίτη και με διευκολύνει στη σύγκριση ενώ σε κάποια άλλα μάρκετς που έχω μπει περιστασιακά δεν το είδα και δεν μπορείς πάντα να κάνεις διαιρέσεις στο ποδάρι για να βγάλεις άκρη. Ιδίως αν βιάζεσαι.

Πρακτικά τώρα υπάρχουν φορές που θέλω να δοκιμάσω ένα σαμπουάν ή ένα αφρό και δεν γουστάρω να πάρω δύο και να τους έχω για μήνες. Ή δεν θέλω να ξοδέψω μονομιάς τα χρήματα που απαιτεί η αγορά των δύο μαζί.

Κατά τα λοιπά συμφωνώ με Dwarven. Αν πετύχει ή όχι, θα το δούμε στην πράξη. Ούτε εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι καλό να καταργηθούν τελείως οι προσφορές. Όταν κάτι όμως είναι σε 1+1 προσφορά 8-9 μήνες το χρόνο, τότε ίσως πρέπει να ρυθμιστεί το πότε κάτι μπορεί να μπαίνει σε προσφορά για να αποφεύγεται η κατάχρηση.

Θέλω να ακούσω και τη γνώμη του hellegennes για να σχηματίσω άποψη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:46 Γεγονός είναι ότι πρέπει να θυμάσαι 2 σετ τιμών.
Π.χ. αυτός εδώ ο καφές λέει τώρα 5,12. Ε αυτή είναι η τιμή του μαλάκα. Πρέπει να θυμάσαι ότι η κανονική είναι κάτω από 4 ευρώ, κάπου 1 στις 4 εβδομάδες, και ναι, στοκάρεις. Και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ρευστότητα και δυσκολεύονται να στοκάρουν.
+1. Και μπορεί το σαμπουάν να μη χαλάει αλλά δεν λέει να στοκάρεις καφέ. Έχω πετάξει πράγματα με αυτό τον τρόπο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

taxalata xalasa έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:28 εντελώς γίδια...
τι ψηφίσατε ρε σαραντατακατοαίοι;
Οι μισοί και παραπάνω από αυτούς μέχρι αυτό που μπορούν να καταλάβουν (...) , οι υπόλοιποι από αυτούς κάπου πρέπει να βολέψουν τα μούλικα τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ST48410 έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:41
nyxtovios έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:30 Τώρα εσύ πιστεύεις ότι αυτός ο γόνος γιδοβοσκός μιλάει επειδή έχει στοιχεία για το πόσο γίνεται σε άλλες χώρες; ή έκανε π.χ. κάποια μελέτη για το πως θα επηρεαστεί η αγορά;
Μη με βάζεις βραδιάτικο να υπερασπίζομαι το Σκρέκα. Ούτε ξέρω αν αυτό που λέει είναι σωστό, ούτε αν έχει στοιχεία να το στηρίξει. Λέω ότι ο τρόπος που το εξηγεί έχει κάποια λογική ενώ η αρχική παρουσίαση το έδειχνε πιο ξεκάρφωτο.
Και μόνο που ακούς υπουργό ότι πλασάρει ως έργο και ως μέτρο με αν θα πωλούνται 1+1 τα χαρτιά υγείας, βγάζεις συμπέρασμα.
Φυσικά ο ίδιος ξέρει ότι τον ψηφίζουν επειδή είναι από πολιτική οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Δεν ξέρω τι κάθεστε και συζητάτε, πραγματικά. Ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν έχει καμία μα καμία δουλειά με τέτοια πράγματα. Το micromanagement που έχει κάνει η ΝΔ τα τελευταία χρόνια έχουμε να το δούμε στην Ευρώπη από το 1700 και δεν υπερβάλω.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει και συντηρήσει σοβαρούς, αξιοκρατικους και αμερόληπτους θεσμούς. Δεν είναι δουλειά του Μητσοτάκη ποιος θα πρέπει να πάρει αποζημίωση από την Εθνική οδό, ούτε δουλειά του Άδωνι με τι χαρτί θα σκουπίσω τον κώλο μου και σίγουρα ούτε δουλειά του νέου μαλάκα για το εάν θα πάρω 1+1 δώρο.

Οι τύποι σας γλεντάνε και εσείς μαλώνετε για το εάν το σαμπουάν δώρο έχει ημερομηνία λήξης. :102:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

GoBzi έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 00:01 Δεν ξέρω τι κάθεστε και συζητάτε, πραγματικά. Ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν έχει καμία μα καμία δουλειά με τέτοια πράγματα. Το micromanagement που έχει κάνει η ΝΔ τα τελευταία χρόνια έχουμε να το δούμε στην Ευρώπη από το 1700 και δεν υπερβάλω.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει και συντηρήσει σοβαρούς, αξιοκρατικους και αμερόληπτους θεσμούς. Δεν είναι δουλειά του Μητσοτάκη ποιος θα πρέπει να πάρει αποζημίωση από την Εθνική οδό, ούτε δουλειά του Άδωνι με τι χαρτί θα σκουπίσω τον κώλο μου και σίγουρα ούτε δουλειά του νέου μαλάκα για το εάν θα πάρω 1+1 δώρο.

Οι τύποι σας γλεντάνε και εσείς μαλώνετε για το εάν το σαμπουάν δώρο έχει ημερομηνία λήξης. :102:
Φαντάσου να τα έλεγε κανένας υπουργός του Τσίπρα αυτά. Θα τον ξεφτυλίζανε από το πρωί ως το βράδυ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”