!!! DEVELOPMENT MODE !!!
παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: παρατηρητήριο ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μήπως να βάζουν και τις τιμές απευθείας οι "φιλελεύθεροι" του υπουργείου οικονομικών;
Μλκες μαζέψτε λεφτά και φύγετε έξω γιατί αυτοί εδώ έχουν χαζέψει
Μλκες μαζέψτε λεφτά και φύγετε έξω γιατί αυτοί εδώ έχουν χαζέψει
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
τιψηφισατερεμλκες? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ανοησίες λέει, αν είναι αυτός υπουργός ανάπτυξης, κλάφτα. Πρώτα από όλα δεν μπορείς να επιβάλλεις στο σούπερ πως θα πουλάει τα προιόντα. Πχ εγώ αν θέλω δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω ένα μάρκετ που να πουλάει μόνο προσφορές; Δεν θα με αφήσει ο Σκρέκας; Απίστευτα πράγματα.
Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να επιβάλλει στο σούπερ να αναγράφεται στις προσφορές η τιμή ανά τεμάχιο, ή ανά ml, kg κλπ ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκριση.
Οι προσφορές τέλος ευνοούν τον φτωχό. Που θα μπει στη διαδικασία να τις κυνηγήσει και να γλυτώσει χρήματα. Ο πλούσιος που δεν τον νοιάζει παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να κοιτάει τιμές. Η φλατ τιμή θα ευνοήσει τον πλούσιο.
- Μαδουραίος
Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;
- Dwarven Blacksmith
Σοβαρά μιλώντας, αυτά κρίνονται πάντα εκ του αποτελέσματος. Πριν την εφαρμογή είναι λίγο-πολύ θέμα πίστης ή καφενειονόμικς.
Είπαμε αν θέλει να επέμβει στην αγορά ας το κάνει στα καύσιμα, στο ρεύμα και στην υγεία.
Αλλά εκεί είμαστε φιλελέδες, αν είναι για κρατικές επιδοτήσεις κουμουνιστές και παει λέγοντας.
Φυσικά οι ουρολάγνοι φηφοφόροι του δεν ενοχλούνται, ούτε αν τους βάλουν τα 2+1 αγγούρια στον κώλο τους. Πιθανώς λόγω ομοφυλοφιλίας η οποία είναι συχνή στο συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα.
Αλλά εκεί είμαστε φιλελέδες, αν είναι για κρατικές επιδοτήσεις κουμουνιστές και παει λέγοντας.
Φυσικά οι ουρολάγνοι φηφοφόροι του δεν ενοχλούνται, ούτε αν τους βάλουν τα 2+1 αγγούρια στον κώλο τους. Πιθανώς λόγω ομοφυλοφιλίας η οποία είναι συχνή στο συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα.
Μη με βάζεις βραδιάτικο να υπερασπίζομαι το Σκρέκα. Ούτε ξέρω αν αυτό που λέει είναι σωστό, ούτε αν έχει στοιχεία να το στηρίξει. Λέω ότι ο τρόπος που το εξηγεί έχει κάποια λογική ενώ η αρχική παρουσίαση το έδειχνε πιο ξεκάρφωτο.nyxtovios έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:30 Τώρα εσύ πιστεύεις ότι αυτός ο γόνος γιδοβοσκός μιλάει επειδή έχει στοιχεία για το πόσο γίνεται σε άλλες χώρες; ή έκανε π.χ. κάποια μελέτη για το πως θα επηρεαστεί η αγορά;
- Otto Weininger
Εμένα πάντως άπειρες φορές μου έχουν ζητήσει σε προϊόν που η εταιρία μας το στέλνει 1+1 αν μπορούν να πάρουν μόνο το ένα στην μισή τιμή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Γεγονός είναι ότι πρέπει να θυμάσαι 2 σετ τιμών.
Π.χ. αυτός εδώ ο καφές λέει τώρα 5,12. Ε αυτή είναι η τιμή του μαλάκα. Πρέπει να θυμάσαι ότι η κανονική είναι κάτω από 4 ευρώ, κάπου 1 στις 4 εβδομάδες, και ναι, στοκάρεις. Και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ρευστότητα και δυσκολεύονται να στοκάρουν.
Π.χ. αυτός εδώ ο καφές λέει τώρα 5,12. Ε αυτή είναι η τιμή του μαλάκα. Πρέπει να θυμάσαι ότι η κανονική είναι κάτω από 4 ευρώ, κάπου 1 στις 4 εβδομάδες, και ναι, στοκάρεις. Και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ρευστότητα και δυσκολεύονται να στοκάρουν.
Αυτό γίνεται στο Σκλαβενίτη και με διευκολύνει στη σύγκριση ενώ σε κάποια άλλα μάρκετς που έχω μπει περιστασιακά δεν το είδα και δεν μπορείς πάντα να κάνεις διαιρέσεις στο ποδάρι για να βγάλεις άκρη. Ιδίως αν βιάζεσαι.mao mao έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:34 Το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να επιβάλλει στο σούπερ να αναγράφεται στις προσφορές η τιμή ανά τεμάχιο, ή ανά ml, kg κλπ ώστε να μπορεί να γίνει η σύγκριση.
Πρακτικά τώρα υπάρχουν φορές που θέλω να δοκιμάσω ένα σαμπουάν ή ένα αφρό και δεν γουστάρω να πάρω δύο και να τους έχω για μήνες. Ή δεν θέλω να ξοδέψω μονομιάς τα χρήματα που απαιτεί η αγορά των δύο μαζί.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ με Dwarven. Αν πετύχει ή όχι, θα το δούμε στην πράξη. Ούτε εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι καλό να καταργηθούν τελείως οι προσφορές. Όταν κάτι όμως είναι σε 1+1 προσφορά 8-9 μήνες το χρόνο, τότε ίσως πρέπει να ρυθμιστεί το πότε κάτι μπορεί να μπαίνει σε προσφορά για να αποφεύγεται η κατάχρηση.
Θέλω να ακούσω και τη γνώμη του hellegennes για να σχηματίσω άποψη.
+1. Και μπορεί το σαμπουάν να μη χαλάει αλλά δεν λέει να στοκάρεις καφέ. Έχω πετάξει πράγματα με αυτό τον τρόπο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:46 Γεγονός είναι ότι πρέπει να θυμάσαι 2 σετ τιμών.
Οι μισοί και παραπάνω από αυτούς μέχρι αυτό που μπορούν να καταλάβουν (...) , οι υπόλοιποι από αυτούς κάπου πρέπει να βολέψουν τα μούλικα τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και μόνο που ακούς υπουργό ότι πλασάρει ως έργο και ως μέτρο με αν θα πωλούνται 1+1 τα χαρτιά υγείας, βγάζεις συμπέρασμα.ST48410 έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:41Μη με βάζεις βραδιάτικο να υπερασπίζομαι το Σκρέκα. Ούτε ξέρω αν αυτό που λέει είναι σωστό, ούτε αν έχει στοιχεία να το στηρίξει. Λέω ότι ο τρόπος που το εξηγεί έχει κάποια λογική ενώ η αρχική παρουσίαση το έδειχνε πιο ξεκάρφωτο.nyxtovios έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 23:30 Τώρα εσύ πιστεύεις ότι αυτός ο γόνος γιδοβοσκός μιλάει επειδή έχει στοιχεία για το πόσο γίνεται σε άλλες χώρες; ή έκανε π.χ. κάποια μελέτη για το πως θα επηρεαστεί η αγορά;
Φυσικά ο ίδιος ξέρει ότι τον ψηφίζουν επειδή είναι από πολιτική οικογένεια.
Δεν ξέρω τι κάθεστε και συζητάτε, πραγματικά. Ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν έχει καμία μα καμία δουλειά με τέτοια πράγματα. Το micromanagement που έχει κάνει η ΝΔ τα τελευταία χρόνια έχουμε να το δούμε στην Ευρώπη από το 1700 και δεν υπερβάλω.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει και συντηρήσει σοβαρούς, αξιοκρατικους και αμερόληπτους θεσμούς. Δεν είναι δουλειά του Μητσοτάκη ποιος θα πρέπει να πάρει αποζημίωση από την Εθνική οδό, ούτε δουλειά του Άδωνι με τι χαρτί θα σκουπίσω τον κώλο μου και σίγουρα ούτε δουλειά του νέου μαλάκα για το εάν θα πάρω 1+1 δώρο.
Οι τύποι σας γλεντάνε και εσείς μαλώνετε για το εάν το σαμπουάν δώρο έχει ημερομηνία λήξης.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει και συντηρήσει σοβαρούς, αξιοκρατικους και αμερόληπτους θεσμούς. Δεν είναι δουλειά του Μητσοτάκη ποιος θα πρέπει να πάρει αποζημίωση από την Εθνική οδό, ούτε δουλειά του Άδωνι με τι χαρτί θα σκουπίσω τον κώλο μου και σίγουρα ούτε δουλειά του νέου μαλάκα για το εάν θα πάρω 1+1 δώρο.
Οι τύποι σας γλεντάνε και εσείς μαλώνετε για το εάν το σαμπουάν δώρο έχει ημερομηνία λήξης.
Φαντάσου να τα έλεγε κανένας υπουργός του Τσίπρα αυτά. Θα τον ξεφτυλίζανε από το πρωί ως το βράδυ.GoBzi έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 00:01 Δεν ξέρω τι κάθεστε και συζητάτε, πραγματικά. Ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν έχει καμία μα καμία δουλειά με τέτοια πράγματα. Το micromanagement που έχει κάνει η ΝΔ τα τελευταία χρόνια έχουμε να το δούμε στην Ευρώπη από το 1700 και δεν υπερβάλω.
Οι τύποι σας γλεντάνε και εσείς μαλώνετε για το εάν το σαμπουάν δώρο έχει ημερομηνία λήξης.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις