!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτηση για Levi's.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Ερωτηση για Levi's.
Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Πάνε σε Lee Daren(μόνο αυτά φοράω) ή Wrangler Spencer. Τέλειο στυλ, αιώνια αντοχή. Fashion Icon speaking.
Πάνε σε Lee Daren(μόνο αυτά φοράω) ή Wrangler Spencer. Τέλειο στυλ, αιώνια αντοχή. Fashion Icon speaking.
- MiGiSukhoI
Πάρε Staff. Κλάσεις ανώτερα ποιοτικά από την σαβούρα της Levi's.
Η Staff χρησιμοποιεί τις ίδιες πρώτες ύλες και τεχνοτροπίες με την Diesel.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι θυμήθηκα ότι η πλακοραφή είναι από την μέσα μεριά και η απλή απ' έξω... έχω θέμα με την σέλα στο μηχανάκι, τρίβεται και χαλάει.
Αν είναι καλή η μοδίστρα δεν έχεις πρόβλημα γιατί ξεκινάει από ψηλά με πολύ λίγο, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα σου χαλάσει το παντελόνι. Ένα δίκιο και μάλιστα μεγάλο το έχεις.
the end
-
stergiosbik
Να παω δηλαδη στα μαγαζια και ν' αρχισω να ψαχνω γι αυτα που ειπες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Με πεθανες τωρα!
Ασε που δεν με χαλασε μεχρι τωρα το 501.
Στα 44 ειμαι.
Χο χο... μην περιμένεις να τα βρεις Ελλάδα τα 6 είδη 501, Ελλάδα μόνο το ορίτζιναλ,. Παραγγελία από εξωτερικό θα πρέπει να κάνεις.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:18Να παω δηλαδη στα μαγαζια και ν' αρχισω να ψαχνω γι αυτα που ειπες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Με πεθανες τωρα!![]()
Στα 44 ειμαι.
the end
- Υπερκουλτουριάρης
Άλλος προβατιάρης. Η Staff είναι μια βλαχοεταιρία από την Λάρισα. Το ύφασμα της είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό(70%) πολυεστέρας. Μόνο φελος δίνει ένα εκατοστάρικο για κάτι, ούτε καν βαμβακερο.MiGiSukhoI έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:15 Πάρε Staff. Κλάσεις ανώτερα ποιοτικά από την σαβούρα της Levi's.
Φθήνη, αξιόπιστη και Ελληνική είναι η Edwards, ενώ εξαιρετικά υφάσματα(Ιταλικά ή Ιαπωνικό βαμβάκι) εχει η επίσης Ελληνική και ακριβή Cosi,αλλά αν δεν είσαι τζόβενο ή γύπας που το υποστηρίζει μακριά, γιατί είναι πολύ trendy τα σχέδια της.
Ρωτήστε ότι θέλετε τώρα, εντός δεκα λέπτων. Σε λίγο θα βάλω την νυχτερινή μάσκα προσώπου και δεν θα απαντώ.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι να βγείς, νέος άνθρωπος είσαι ακόμα, όχι κανένας μπάρμπας. Άκου και εμένα. Η Levi¨s ήταν παλιά αθάνατη, έχω ακόμα τζιν από τα 90ς που πήγαινα σχολείο made in Greece. Τώρα έμεινε πίσω και η ποιότητα είναι χαμηλη. Άστα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:18Να παω δηλαδη στα μαγαζια και ν' αρχισω να ψαχνω γι αυτα που ειπες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Με πεθανες τωρα!![]()
Στα 44 ειμαι.
Αυτό για να δείτε τι φτιάχναμε στην Καλαμάτα. Τώρα πρέπει να τα φτιάχνουν οι Κινέζοι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:25Ναι να βγείς, νέος άνθρωπος είσαι ακόμα, όχι κανένας μπάρμπας. Άκου και εμένα. Η Levi¨s ήταν παλιά αθάνατη, έχω ακόμα τζιν από τα 90ς που πήγαινα σχολείο made in Greece. Τώρα έμεινε πίσω και η ποιότητα είναι χαμηλη. Άστα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:18Να παω δηλαδη στα μαγαζια και ν' αρχισω να ψαχνω γι αυτα που ειπες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Με πεθανες τωρα!![]()
Στα 44 ειμαι.
the end
-
stergiosbik
Ρε συ δεν ειμαι κλεισμενος σε κανα ασυλο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:25Ναι να βγείς, νέος άνθρωπος είσαι ακόμα, όχι κανένας μπάρμπας. Άκου και εμένα. Η Levi¨s ήταν παλιά αθάνατη, έχω ακόμα τζιν από τα 90ς που πήγαινα σχολείο made in Greece. Τώρα έμεινε πίσω και η ποιότητα είναι χαμηλη. Άστα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:18Να παω δηλαδη στα μαγαζια και ν' αρχισω να ψαχνω γι αυτα που ειπες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
Με πεθανες τωρα!![]()
Στα 44 ειμαι.
Απλα βαριεμαι τη διαδικασια των αγορων.
Μπες βγες στα μαγαζια,δοκιμασε το ενα,βγαλε το αλλο κλπ κλπ.
Ασε που αν προτιμησω καποιο,μετα θα το βρω στο νετ καμμια 30αρια-40αρια ευρω πιο κατω και θα τα παρω κρανιο.
-
νύχτα
σε τί;
Ότι σου έγραψε ο ΥΚ. 511.
Εγώ θα σου πρότεινα πάντως τα marlboro.
Εγώ θα σου πρότεινα πάντως τα marlboro.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:13 Ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Το 501 είναι ένα αναχρονιστικό σακί. Τα νέα 501 βέβαια βγαίνουν και σε πιο στενη γραμμή. Δοκίμασε 510 ή 511 αν θες ντε και καλά Levi's, που δεν θα στο πρότεινα μια και η μάρκα αυτή έχει χάσει την ποιότητα της.
- Υπερκουλτουριάρης
Όχι απαραίτητα. Άλλα είναι Μεξικού,Πολωνίας,Αιγύπτου, όλα είναι μουφες. Είχα πάρει δυο πριν 4 χρόνια,από το official store, τα τερμάτισα σε έναν μήνα,από άποψη φόρμας. Lee και πάλι Lee(το Daren πάντα), τα φοράς αιώνες και είναι σαν να τα πήρες χθες.Πάνας έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:27
Αυτό για να δείτε τι φτιάχναμε στην Καλαμάτα. Τώρα πρέπει να τα φτιάχνουν οι Κινέζοι.
Τι κάνω; Πάω στα mall, προβάρω αυτό που θέλω, γράφω τον κωδικό και το τσιμπάω από το web αν είναι περίοδος εκπτώσεων ή άλλιως πάω σε μια φίλη που έχει μαγαζί μόνο με αυτές τις μάρκες στην Εγνατία, την φλερτάρω κανένα 5 λεπτό και μετα λέω κάνε την καλύτερη σου τιμή χωρίς φορολογικές τυπικότητες και ότι μου πεις θα συμφωνήσω. Στο 55 κλείνουμε, κάνει και κόντεμα δώρο.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:31
Ρε συ δεν ειμαι κλεισμενος σε κανα ασυλο.
Ασε που αν προτιμησω καποιο,μετα θα το βρω στο νετ καμμια 30αρια-40αρια ευρω πιο κατω και θα τα παρω κρανιο.
Εδώ έχει καλες πληροφορίες σχετικά
https://lh3.googleusercontent.com/7nEcD ... KkSPIFwmvY
https://lh3.googleusercontent.com/7nEcD ... KkSPIFwmvY
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
stergiosbik
Εσυ καλα κανεις και το ξερω κι εγω το κολπο.Το κανω με τα αθλητικα παπουτσια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:41Τι κάνω; Πάω στα mall, προβάρω αυτό που θέλω, γράφω τον κωδικό και το τσιμπάω από το web αν είναι περίοδος εκπτώσεων ή άλλιως πάω σε μια φίλη που έχει μαγαζί μόνο με αυτές τις μάρκες στην Εγνατία, την φλερτάρω κανένα 5 λεπτό και μετα λέω κάνε την καλύτερη σου τιμή χωρίς φορολογικές τυπικότητες και ότι μου πεις θα συμφωνήσω. Στο 55 κλείνουμε, κάνει και κόντεμα δώρο.stergiosbik έγραψε: 22 Οκτ 2018, 23:31
Ρε συ δεν ειμαι κλεισμενος σε κανα ασυλο.
Ελα ομως που εδω δεν εχουμε καταστημα που να εχει συγκεντρωμενες τις μαρκες.
Αλλος θα εχει Levi's (βασικα οι περισσοτεροι),αλλος Lee,αλλος Wrangler (μπορει και κανενας) και παει λεγοντας.
Θελει ψαξιμο δηλαδη και ξεποδαριασμα.
Μαλλον θα το επιχειρησω αλλα θα με πιασουν τα διαολια και θα φυγω γρηγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 22 Οκτ 2018, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση