Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:47σαν ξεμαλλιάζεται η Σώτη Τριανταφύλλου με τον Νίκο τον Φέρμα ένα πράμαSpoiler
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
Τα εκτός στεφάνης φεγγάρια του Κρόνου, παίζουν κι αυτά στο πχορουμικό πλαίσιο. Βασικό.
Άμα σου γαμήσω το ταμ τιριριμ θα σου πω εγώ. Καλησπέρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ωραίος και ίσος ο Φέρμας. Σοβαρός μόρτης. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
Τα εκτός στεφάνης φεγγάρια του Κρόνου, παίζουν κι αυτά στο πχορουμικό πλαίσιο. Βασικό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αγόρια, όταν έχετε όρεξη για δούλεμα σε ό,τι αφορά στις εκτιμήσεις των έμπΥρων αρσενικών, σφυρίξτε.
Αλλά προτείνω προσοχή, γιατί είστε πολύ πιο ευπαθής κατηγορία.
Και το ξέρετε.
Αλλά προτείνω προσοχή, γιατί είστε πολύ πιο ευπαθής κατηγορία.
Και το ξέρετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:47σαν ξεμαλλιάζεται η Σώτη Τριανταφύλλου με τον Νίκο τον Φέρμα ένα πράμαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν ήταν άκυρο νήμα το Χαλούμι και Γοητεία αγαπητέ.
Είναι 100% έγκυρο, συνέχεια του SOS, που ήταν συνέχεια του τι σκέφτεσαι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
έχουν εμφανιστεί σε πολύ πιο άκυρα νήματα. Απλά κάθεσαι στη γωνία και περιμένεις να τελειώσουνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:36Δεν ήταν άκυρο νήμα το Χαλούμι και Γοητεία αγαπητέ.
Είναι 100% έγκυρο, συνέχεια του SOS, που ήταν συνέχεια του τι σκέφτεσαι;

-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Bazoomba έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:53Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
Άμα σου γαμήσω το ταμ τιριριμ θα σου πω εγώ. Καλησπέρες.![]()
![]()
![]()
-
Σενέκας έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:47σαν ξεμαλλιάζεται η Σώτη Τριανταφύλλου με τον Νίκο τον Φέρμα ένα πράμαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
Ε, όσο μπορεί να γαμήσει η Πασίφω το ταμτιριρι της Γαλής άλλο τόσο μπορούν να γαμήσουν οι χαχανούληδες το οτιδήποτε άλλο πλην της παλάμης τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Οκτ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαρωπά ζούδια. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Οκτ 2023, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:36Ε, όσο μπορεί να γαμήσει η Πασίφω το ταμτιριρι της Γαλής άλλο τόσο μπορούν να γαμήσουν οι χαχανούληδες το οτιδήποτε άλλο πλην της παλάμης τους.
Χαρωπά ζούδια.![]()
ξεκόλλα μωρέ, επειδή γελάω/γελάμε με την αντιγραφή του ύφους, δεν σε βρίζουμε όντως
αυτό για την ερωτική μου ζωή δεν μου άρεσε
θα προσπαθήσω να πηδήξω σήμερα, για να σκάσεις από την κακία σου
Έσκασα ήδη από την κακία μου όταν έμαθα ότι ο συμβίος έβγαλε βόλτα την Πασίφω για να ηρεμήσει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 20 Οκτ 2023, 20:39 θα προσπαθήσω να πηδήξω σήμερα, για να σκάσεις από την κακία σου
Εσύ ελπίζω να μένεις σε ισόγειο γιατί αν πηδήξεις από μπαλκόνι ορόφου, θα στενοχωρηθώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γαλή βρες γκόμενο. φιλικά το λέω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση