!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 22:14
Beria έγραψε: 10 Απρ 2018, 19:01 Άσχημα λόγια (πρώτον γιατί εγώ ήμουν το πουστάκι και όχι ο ψηλός) και γιατί έρχονταν από έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ :P:
Πες ό,τι τρολλάρεις!!!
Βρε Νταρναξ κάναμε συλλαλητήρια

είχαμε γεμίσει τον τόπο αφίσες με ΟΥΣΤ

τρέχαμε στα δικαστήρια, για να διώξουμε αυτό το άγος από τον Πανιώνιο

και με ρωτάς;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

GoBack έγραψε: 10 Απρ 2018, 19:07
Ασέβαστος έγραψε: 10 Απρ 2018, 19:06 "κυριε"
Γαμευσιμη γκαρσονα καφετεριας;
οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:42
οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
+100000
ω ναι
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".
Καλά, μετά θα το σκυλομετάνοιωνα για πάντα, αλλά θα ήταν αργά. Εσύ τι έκανες;

Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.

Εσύ τι έκανες; Έβρισε και εσένα, κάτι θα μπορούσες να κάνεις.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

GoBack έγραψε: 10 Απρ 2018, 17:58 "Δεν ειναι αυτο που νομιζεις"
Όπα!
Για να σε παρηγορήσω, υπάρχει και χειρότερο: "είπες ότι θα ήσουν στο εξωτερικό" (φταις και από πάνω που γύρισες νωρίτερα).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

«Δεν χωράει». :a035:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

Ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί :a035:
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εμενα μου λενε φιλε εχεις ενα τσιγαρο; Ειναι και θεμα στυλ. Αμα ντυνεσαι σαν παππους...

Τωρα θυμηθηκα κατι καθηγητες στη σχολη, ανω των 45, που ολο ξερογλειφονταν πανω απ τα κοριτσακια και ερχοντουσαν για μαθημα καβαλα σε μηχανη. Μπλιαχ αλλα ολο και κατι πηδουσαν αυτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 12 Απρ 2018, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:46

Εμενα μου λενε φιλε εχεις ενα τσιγαρο; Ειναι και θεμα στυλ. Αμα ντυνεσαι σαν παππους...
αν παιρνουν το τσιγαρο και φευγουνε με ελαφρα, να το βρασω
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Pumpimp έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:48
Ορέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:46

αν παιρνουν το τσιγαρο και φευγουνε με ελαφρα, να το βρασω
Κοιτα σε οτι με αφορα και 20 οταν ημουν το επαιρναν και εφευγαν.... Ψεμματα, στα 20 δε μου μιλουσαν καθολου. Με καραστρεψε το bullying οπως λεει η γιουνο
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:35 «Δεν χωράει». :a035:
Εμένα μου λέγανε "Δεν με καυλώνεις". :oops:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Εμένα αυτό δεν μου το έχουν πει ποτέ, αλλά το έχουν εννοήσει πολλάκις (όχι Παύλος). Αλλά με αυτές δεν έφτασα σπίτι τους για να τους πω καληνύχτα. :003:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01
Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".

Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.

Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Το έχουν παραγαμήσει οι ξεφτιλισμένες και καλά μανάδες. Όλα τα εκτρώματα, όλες οι φακλάνες, αμόρφωτα κούτσουρα, άχρηστες και ανίκανες, που την έχουν δει ότι "ενδιαφέρονται" για τα παιδιά τους και δεν ανέχονται την "αδικία".

Σόρυ αλλά φόρτωσα τώρα. Ειδικά όταν ακούν ότι το παιδί τους έχει αδυναμία και πρέπει να το πάνε σε ειδικά κέντρα. Όταν τους λες να επαναλάβουν την πρώτη. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που παράτησαν το παιδί τους στην τύχη του και νομίζουν ότι μόνο να το ταΐζουν έχει σημασία και να του ψωνίζουν.

Τέλος πάντων ας ηρεμήσουμε.

Επίσης πες στον προϊστάμενο ότι είναι και πολύ μαλάκας ρε φιλε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Νταρνάκας έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:01
Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01

Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.

επειδη δεν αναγνωριζω το στυλ γραφης, μια ερωτηση φιλτατε
εχετε νιωσει ποτε αφορητη ελξη για υπαλληλο τραπεζας; :bored:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”