Βρε Νταρναξ κάναμε συλλαλητήρια
είχαμε γεμίσει τον τόπο αφίσες με ΟΥΣΤ
τρέχαμε στα δικαστήρια, για να διώξουμε αυτό το άγος από τον Πανιώνιο
και με ρωτάς;
Βρε Νταρναξ κάναμε συλλαλητήρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
+100000Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:42οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Όπα!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εμενα μου λενε φιλε εχεις ενα τσιγαρο; Ειναι και θεμα στυλ. Αμα ντυνεσαι σαν παππους...Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:42οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
αν παιρνουν το τσιγαρο και φευγουνε με ελαφρα, να το βρασωΟρέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:46Εμενα μου λενε φιλε εχεις ενα τσιγαρο; Ειναι και θεμα στυλ. Αμα ντυνεσαι σαν παππους...Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:42οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
Κοιτα σε οτι με αφορα και 20 οταν ημουν το επαιρναν και εφευγαν.... Ψεμματα, στα 20 δε μου μιλουσαν καθολου. Με καραστρεψε το bullying οπως λεει η γιουνοPumpimp έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:48αν παιρνουν το τσιγαρο και φευγουνε με ελαφρα, να το βρασωΟρέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:46Εμενα μου λενε φιλε εχεις ενα τσιγαρο; Ειναι και θεμα στυλ. Αμα ντυνεσαι σαν παππους...Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:42
οχι ακριβως, αλλα επιασες το νοημα. καπου στα 30, οταν γνωριζεις 20αχρονο μωρακι, και κει που σκεφτεσαι πως να το διπλαρωσεις, ανακαλυπτεις οτι σε βλεπει σαν "μεγαλο" και οχι συνομηλικο. και εχει δικιο, απλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι μεγαλωσες.
Εμένα μου λέγανε "Δεν με καυλώνεις".
Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Καλά, μετά θα το σκυλομετάνοιωνα για πάντα, αλλά θα ήταν αργά. Εσύ τι έκανες;
Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.
Εσύ τι έκανες; Έβρισε και εσένα, κάτι θα μπορούσες να κάνεις.
Νταρνάκας έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:01Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
Καλά, μετά θα το σκυλομετάνοιωνα για πάντα, αλλά θα ήταν αργά. Εσύ τι έκανες;
Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.
Εσύ τι έκανες; Έβρισε και εσένα, κάτι θα μπορούσες να κάνεις.