Αυτό που βλέπαμε από τον Μπρους λη, κουνγκ φου ήτανε; Ή συνονθύλευμα με διάφορα;Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:46 Αν και δεν είμαι αντικειμενικός λόγω αρκετών ετών σχέσης με το Κουνγκ Φου στα νιάτα μου, Κουνγκ Φου φυσικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καράτε ή κουνγκ φου;
Re: Καράτε ή κουνγκ φου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σίγουρα αυτό; Γιατί αν το ακούσει η κόρη μου που έχει μόνιμο παράπονο με το ύψος της (είναι όντως κοντούλα λεμονιά), θα με πάρει με τις πέτρες που την έστελνα μπαλέτο μικρή.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:48Όχι. Καθόλου όμως.tanipteros έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:47αληθεύει η φήμη που λέει ότι στο μπαλέτο κάτι τους κάνουν και μένουν κοντά τα παιδιά;Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:44
Μπαλέτο είχα στείλει το γιο μου όταν ήταν δημοτικό. Μια χαρά τα πήγαινε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Κουνγκ Φου, ναι. Πρακτικά ήταν το Wing Chun που είπε κι η Σαλαμάνδρα, απλά με άλλη ονομασία γιατί δεν τον αφήνανε οι Κινέζοι να το διδάσκει σε "άπιστους" τότε.
-
user0972003
Ναι σίγουρο. Κι η γυναίκα μου έχει τέτοιο θέμα. Όταν βλέπει ψηλή τη ζηλεύει και νομίζει ότι θα μου αρέσει. Δεν την έχω πείσει ακόμα ότι οι κοντούλες μου αρέσουν και καθόλου οι ψηλές.Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:50Σίγουρα αυτό; Γιατί αν το ακούσει η κόρη μου που έχει μόνιμο παράπονο με το ύψος της (είναι όντως κοντούλα λεμονιά), θα με πάρει με τις πέτρες που την έστελνα μπαλέτο μικρή.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:48Όχι. Καθόλου όμως.tanipteros έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:47
αληθεύει η φήμη που λέει ότι στο μπαλέτο κάτι τους κάνουν και μένουν κοντά τα παιδιά;
-
user0972003
Εμείς συντονιζμένοιIsildur έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:52Κουνγκ Φου, ναι. Πρακτικά ήταν το Wing Chun που είπε κι η Σαλαμάνδρα, απλά με άλλη ονομασία γιατί δεν τον αφήνανε οι Κινέζοι να το διδάσκει σε "άπιστους" τότε.
Όπως πάντα.user έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:53Εμείς συντονιζμένοιIsildur έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:52Κουνγκ Φου, ναι. Πρακτικά ήταν το Wing Chun που είπε κι η Σαλαμάνδρα, απλά με άλλη ονομασία γιατί δεν τον αφήνανε οι Κινέζοι να το διδάσκει σε "άπιστους" τότε.Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:50
Αυτό που βλέπαμε από τον Μπρους λη, κουνγκ φου ήτανε; Ή συνονθύλευμα με διάφορα;![]()
Αν θες να την κυνηγανε στο μελλον καυλωμενα λυκειοπαιδα κατι σε στιβο,με καρατε και κουνγκ φου δεν στρωνει η σωματοδωμη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η σαλαμάντερ είσαι ρε; Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
Προσωπικά στα παπάρια μου και πιστεύω ότι και η ίδια θα είναι έτσι.GoBack έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:54 Αν θες να την κυνηγανε στο μελλον καυλωμενα λυκειοπαιδα κατι σε στιβο,με καρατε και κουνγκ φου δεν στρωνει η σωματοδωμη.
Τι λες για Krav Maga που είναι μια πολεμική τέχνη που θα της είναι ποιο χρήσιμη από το καράτε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Ναι έχω ακούσει. Το σύστημα του μεθυσμένου και τέτοια. Βασικά θα πρέπει να δίνει γαμώ τις αυτοπεποιθήσεις.Isildur έγραψε: 06 Οκτ 2023, 22:01Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Τι είναι αυτό; Και γιατί είναι χρήσιμο; (συγκριτικά που λες)zteo έγραψε: 06 Οκτ 2023, 21:59 Τι λες για Krav Maga που είναι μια πολεμική τέχνη που θα της είναι ποιο χρήσιμη από το καράτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση