!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κοντό και χοντρό, ή μακρύ και λεπτό;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Κοντό και χοντρό, ή μακρύ και λεπτό;

Κοντό και χοντρό
8
73%
Μακρύ και λεπτό
3
27%

Σύνολο ψήφων: 11

lolek1

Re: Κοντό και χοντρό, ή μακρύ και λεπτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

εγω σαν αντρας προτιμω να ειναι σαν κουτακι της κοκα κολα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Beria έγραψε: 19 Οκτ 2018, 10:13 εμείς που δεν έχουμε ζητήματα με πάχος και μήκος έχουμε επικεντρωθεί στο ζήτημα της γεύσης
και της ικανοτητας συσφιξης και ελεγχου των εσωτερικων μυων θα ελεγα
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Τι απαιτησεις πρεπει να ικανοποιουμε πια σαν αντρες;;; Ας τους παρουμε δωρο ενα δονητη να τελειωνουμε.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:24 Τι απαιτησεις πρεπει να ικανοποιουμε πια σαν αντρες;;; Ας τους παρουμε δωρο ενα δονητη να τελειωνουμε.
να κρατας ρυθμο, να εχεις καντανς, να μπορεις ν ανεβαζεις τα βπμ, να μη λαχανιαζεις, να κρατας ωρες και να μπορεις να σηκωνεις για πλακα 60 κιλα τουλαχιστον. Και να χεις μια υγιη δοση ανωμαλιας και φαντασιας.
Ορέστης 35

blackpaint έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:29
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:24 Τι απαιτησεις πρεπει να ικανοποιουμε πια σαν αντρες;;; Ας τους παρουμε δωρο ενα δονητη να τελειωνουμε.
να κρατας ρυθμο, να εχεις καντανς, να μπορεις ν ανεβαζεις τα βπμ, να μη λαχανιαζεις, να κρατας ωρες και να μπορεις να σηκωνεις για πλακα 60 κιλα τουλαχιστον. Και να χεις μια υγιη δοση ανωμαλιας και φαντασιας.
Απο αυτα μονο ανωμαλια εχω. Αν τους αρεσει. :ne8:
lolek1

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:34
ορεστη μονο τα λεφτα τις ενδιαφερουν :P
βεβαια δεν θελουν απαραιτητα να εισαι πλουσιος αλλα να εχεις αρκετα για να μπορεσεις να μεγαλωσεις τα παιδια σου
Ορέστης 35

lolek1 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:50

βεβαια δεν θελουν απαραιτητα να εισαι πλουσιος αλλα να εχεις αρκετα για να μπορεσεις να μεγαλωσεις τα παιδια σου
Ειμαι ρομαντικος. Θελω να με αγαπησουν χωρις χρημα.
lolek1

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 18:55
:o φιλε μου αυτο στον κοσμο μας δεν γινεται.
εαν δεν μπορεις να ταισεις τα παιδια σου και τις ιδιες στα πλαισια ενος γαμου πανε με τον επομενο.
για αυτο οι γυναικες θελουν παντα ψησιμο για να τις πεισεις δηλαδη οτι εισαι καταλληλος για να τις γαμησεις ενω οι αντρες ποτε.
ενας αντρας αποφασιζει σε μερικα δευτερολεπτα εαν θελει να γαμησει μια γυναικα φτανει βεβαια να ειναι καθαρη χωρις μεταδοτικες ασθενειες απο τα τσιμπουκια που εκανε στους προηγουμενους η γυναικα ομως παντα το μελεταει πολυ και δεν μελεταει εαν το πουλι σου ειναι μακρυ και χοντρο ουτε εαν εισαι αυθαδης η κομπλεξικος, τετοιοι αρεσουν. απλα αναλογα με την ηλικια της μπορει να θελει ενα μηχανακι η αυτοκινητο για να την πας βολτες, να την κερνας και να ζηλευουν οι φιλες της, τετοια πραγματα.
στο τελος αφου το εχουν φαει απο παντου λιγα χρονια πριν βγουν στην εμμηνοπαυση τρεχουν και δεν προαβαινουν να βρουν κανα αντρα της προκοπης εαν βρουν τελικα.
για αυτο και τα διαζυγια ειναι στην ελλαδα πολλα, γιατι βρισκουν του χειροτερους που τις εχουν για φτυσιμο κτλ και στο τελος αναγκαζονται να τους χωρισουν μαυρισμενες απο το ξυλο.
αυτα τα λιγα.... :smt005:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μόνο αν θες να πάρεις κώλο αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ορέστης 35

lolek1 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 19:24
:o φιλε μου αυτο στον κοσμο μας δεν γινεται.
εαν δεν μπορεις να ταισεις τα παιδια σου και τις ιδιες στα πλαισια ενος γαμου πανε με τον επομενο.
για αυτο οι γυναικες θελουν παντα ψησιμο για να τις πεισεις δηλαδη οτι εισαι καταλληλος για να τις γαμησεις ενω οι αντρες ποτε.
ενας αντρας αποφασιζει σε μερικα δευτερολεπτα εαν θελει να γαμησει μια γυναικα φτανει βεβαια να ειναι καθαρη χωρις μεταδοτικες ασθενειες απο τα τσιμπουκια που εκανε στους προηγουμενους η γυναικα ομως παντα το μελεταει πολυ και δεν μελεταει εαν το πουλι σου ειναι μακρυ και χοντρο ουτε εαν εισαι αυθαδης η κομπλεξικος, τετοιοι αρεσουν. απλα αναλογα με την ηλικια της μπορει να θελει ενα μηχανακι η αυτοκινητο για να την πας βολτες, να την κερνας και να ζηλευουν οι φιλες της, τετοια πραγματα.
στο τελος αφου το εχουν φαει απο παντου λιγα χρονια πριν βγουν στην εμμηνοπαυση τρεχουν και δεν προαβαινουν να βρουν κανα αντρα της προκοπης εαν βρουν τελικα.
για αυτο και τα διαζυγια ειναι στην ελλαδα πολλα, γιατι βρισκουν του χειροτερους που τις εχουν για φτυσιμο κτλ και στο τελος αναγκαζονται να τους χωρισουν μαυρισμενες απο το ξυλο.
αυτα τα λιγα.... :smt005:
Εισαι ισοπεδωτικος.
lolek1

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 20:53
lolek1 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 19:24
Εισαι ισοπεδωτικος.
:003: απο ολα αυτα πιστευω τα περισσοτερα
Ορέστης 35

Μια πλουσια γυναικα δεν νοιαζεται αν εχεις λεφτα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Souvlatzis έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 17:33 Εγώ είμαι άντρας αλλά προτιμώ μακρύ και λεπτό
Όχι φανατικός να υποθέσω?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 21:06 Μια πλουσια γυναικα δεν νοιαζεται αν εχεις λεφτα.
το αντίθετο, όσα πιο πολλά έχει τόσο περισσότερο νοιάζεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ορέστης 35

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 17:15
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 21:06 Μια πλουσια γυναικα δεν νοιαζεται αν εχεις λεφτα.
το αντίθετο, όσα πιο πολλά έχει τόσο περισσότερο νοιάζεται.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”