!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kορδονια ενα καταλοιπο μιας αλλης εποχης
-
Εμπεδοκλής
Re: Kορδονια ενα καταλοιπο μιας αλλης εποχης
Υπάρχουν και τα σκρατς για τα επτάχρονα.
Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες! 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γκοτζμπενι
Μακάριοι οι πτωχοί τω stylemicmic έγραψε: 01 Σεπ 2023, 13:51 Εκτός από τα Nike Air VaporMax Plus που βλέπονται, τα υπόλοιπα είναι ωραία μόνο αν δουλεύεις σε διαστημόπλοιο.
-
Γκοτζμπενι
Οτι εχω παραθεσει φοριεται και σε γαμο με κοστουμι εκτος των salomon
Kαι οταν μιλαω για γαμο εννοω οχι μονο απο καλεσμενο αλλα και απο τον γαμπρο
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό, αλλά χωρίς το κόκκαλο. Κυριολεκτικά έχω να δέσω τα παπούτσια μου (FILA) από πέρσι!Japetus έγραψε: 01 Σεπ 2023, 13:48 Μόνιμα δεμένα κορδόνια όχι πολύ σφιχτά, και φοράς τα παπούτσια με κόκκαλο..
Εξαίρεση τα ορειβατικά και οι αρβύλες
Όλοι οι υπόλοιποι τι φοράτε, σκαρπίνια;
-
Γκοτζμπενι
Aν οι δισκοκηλες σας ειχαν φωνη θα σας εκαναν μηνυση καθε φορα που φορατε κατι τετοιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκοτζμπενι την 01 Σεπ 2023, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Κάτι τέτοιο;Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:23 Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες!![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρομά, φίλε; καλώς ήλθες στην παρέα μαςΓκοτζμπενι έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:30
Οτι εχω παραθεσει φοριεται και σε γαμο με κοστουμι εκτος των salomon
Kαι οταν μιλαω για γαμο εννοω οχι μονο απο καλεσμενο αλλα και απο τον γαμπρο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Παρεμπιπ, εσείς τα δένετε σωστά τα παπούτσια σας ή λάθος όπως οι μισοί ανθρώποι;
Είναι λίγο θέμα τύχης.

Εγώ ομολογώ τα έδενα λάθος, απλά το κάνω τόσο καλά που δεν λύνονται..
Είναι λίγο θέμα τύχης.

Εγώ ομολογώ τα έδενα λάθος, απλά το κάνω τόσο καλά που δεν λύνονται..
-
Γκοτζμπενι
-
Γκοτζμπενι
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:23 Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες!![]()

Αν και δεν είναι καπιταλιστικα αλλά σοσιαλιστικα.. Πενια τεχνας κατεργαζεται επί σοβιετιας όταν έχεις μεγάλο νούμερο παπούτσι και δεν βρίσκεις Βατραχοπέδιλα στο μεγεθος σου..
Που το βρήκες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:33Κάτι τέτοιο;Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:23 Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες!![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Έι άι, δεν υπάρχει.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 15:13Που το βρήκες;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:33Κάτι τέτοιο;Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:23 Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες!![]()
![]()
![]()
Άρα η δημιουργικότητα και η πρωτοβουλία ενισχύονται καλύτερα στο ΣοσιαλισμόJapetus έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:50[img]https://i.postimg.cc/fbTn9nZ1/gall ... .jpg[/img]Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 14:23 Βάζω στην αναζήτηση "Βατραχοπέδιλα με κορδόνια" μπας και βρω καμιά φωτογραφία να την ποστάρω και να έχω κάνει το αστείο μου και να γουστάρω τη φάση μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Και σου λένε μετά για τον Καπιταλισμό που βρίσκεις τα πάντα. Μαλακίες!![]()
Αν και δεν είναι καπιταλιστικα αλλά σοσιαλιστικα.. Πενια τεχνας κατεργαζεται επί σοβιετιας όταν έχεις μεγάλο νούμερο παπούτσι και δεν βρίσκεις Βατραχοπέδιλα στο μεγεθος σου..
Που είναι οι μαλάκες τώρα να τους πούμε ρε συ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 1 Απαντήσεις