Και καραβοκυρηδες!
Η ελπίδα ξανάρχεται με φορα με την όπισθεν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:44 Κλάμα από ΝΔ και ΚΚΕ ταυτόχρονα.
Το σκατό στην κάλτσα.
Εσύ αν όντως είσαι Ολλανδία πρόσεχε, γτ αν κάτι τέτοια πέσουν στην αντίληψη του αφεντικού σου ,θα πας πακέτο στο πατρικό σου στα Κιούρκα.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:47Η ελπίδα ξανάρχεται με φορα με την όπισθεν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:44 Κλάμα από ΝΔ και ΚΚΕ ταυτόχρονα.
Το σκατό στην κάλτσα.
Και αμόρφωτος, συν τοις άλλοις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:51Εσύ αν όντως είσαι Ολλανδία πρόσεχε, γτ αν κάτι τέτοια πέσουν στην αντίληψη του αφεντικού σου ,θα πας πακέτο στο πατρικό σου στα Κιούρκα.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:47Η ελπίδα ξανάρχεται με φορα με την όπισθεν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:44 Κλάμα από ΝΔ και ΚΚΕ ταυτόχρονα.
Το σκατό στην κάλτσα.
Προφανώς και μπροστά στους Ολλανδούς κάνεις την κότα.τριλυρη και μακροπουπουλατη.
Δεν έχω πατρικό στα κούρσα, έχω στην Θεσσαλονίκη και δικό μου σπίτι στα Χανιά πλέονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:51Εσύ αν όντως είσαι Ολλανδία πρόσεχε, γτ αν κάτι τέτοια πέσουν στην αντίληψη του αφεντικού σου ,θα πας πακέτο στο πατρικό σου στα Κιούρκα.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:47Η ελπίδα ξανάρχεται με φορα με την όπισθεν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:44 Κλάμα από ΝΔ και ΚΚΕ ταυτόχρονα.
Το σκατό στην κάλτσα.
Προφανώς και μπροστά στους Ολλανδούς κάνεις την κότα.τριλυρη και μακροπουπουλατη.
Πράγμα που συνέβησαν. Το μπούλινγκ είναι "άποψη"Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:01Δεν έχω πατρικό στα κούρσα, έχω στην Θεσσαλονίκη και δικό μου σπίτι στα Χανιά πλέονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:51Εσύ αν όντως είσαι Ολλανδία πρόσεχε, γτ αν κάτι τέτοια πέσουν στην αντίληψη του αφεντικού σου ,θα πας πακέτο στο πατρικό σου στα Κιούρκα.
Επίσης το ότι εσύ δεν έχεις βγει από την στάνη σου και νομιζεις οτι εξω υπαρχει καποια γκεοχουντα δεν πάει να πει οτι ισχύει κιόλας
Στο λέω γιατί δουλεύω σε εταιρία που ντεβελοπερ κοροιδευε ανοιχτά ένα τραβελι που είχε για μάνατζερ και του έκλαααν τα αρχιδια όταν το τραβελι άρχισε τα μαζικε email διαμαρτυρίας γιατί στην Ολλανδία πάνω από όλα είναι η ελευθερία της έκφρασης και τα εργατικά δικαιώματα. Κανένας δεν μπορεί να απολυθεί στην Ολλανδία για τις απόψεις του, όσο κάνει καλά τη δουλειά του
Δεν σχόλασε λουγκρολαγνε
Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:05Πράγμα που συνέβησαν. Το μπούλινγκ είναι "άποψη"Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:01Δεν έχω πατρικό στα κούρσα, έχω στην Θεσσαλονίκη και δικό μου σπίτι στα Χανιά πλέονΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:51
Εσύ αν όντως είσαι Ολλανδία πρόσεχε, γτ αν κάτι τέτοια πέσουν στην αντίληψη του αφεντικού σου ,θα πας πακέτο στο πατρικό σου στα Κιούρκα.
Επίσης το ότι εσύ δεν έχεις βγει από την στάνη σου και νομιζεις οτι εξω υπαρχει καποια γκεοχουντα δεν πάει να πει οτι ισχύει κιόλας
Στο λέω γιατί δουλεύω σε εταιρία που ντεβελοπερ κοροιδευε ανοιχτά ένα τραβελι που είχε για μάνατζερ και του έκλαααν τα αρχιδια όταν το τραβελι άρχισε τα μαζικε email διαμαρτυρίας γιατί στην Ολλανδία πάνω από όλα είναι η ελευθερία της έκφρασης και τα εργατικά δικαιώματα. Κανένας δεν μπορεί να απολυθεί στην Ολλανδία για τις απόψεις του, όσο κάνει καλά τη δουλειά του
Δεν σχόλασε λουγκρολαγνε![]()
Εσύ είπες ότι την "κοροιδευε ανοιχτά", όχι εγώ. Οπότε μια χαρά ξέρεις τι είναι.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:08Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:05Πράγμα που συνέβησαν. Το μπούλινγκ είναι "άποψη"Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:01
Δεν έχω πατρικό στα κούρσα, έχω στην Θεσσαλονίκη και δικό μου σπίτι στα Χανιά πλέον
Δεν σχόλασε λουγκρολαγνε![]()
Και ναι,το να σε λέει ο άλλος θα με αποκαλεος she her και να του λες δεν είσαι γυναίκα, ούτε ελφ γιατί έβαλες ψεύτικα βυζια και έκανες πλαστική στα αυτιά είναι άποψη και όχι μπόουλινγκ
Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μου
Έχω καταλάβει ότι στο αμέρικα γίνεται της πουτάνας με τα pronouncs.Nandros έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:16Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μου
Και ναι,το να σε λέει ο άλλος θα με αποκαλεος she her και να του λες δεν είσαι γυναίκα, ούτε ελφ γιατί έβαλες ψεύτικα βυζια και έκανες πλαστική στα αυτιά είναι άποψη και όχι μπόουλινγκ
Ναι η άποψη μου μπορεί να σε κοροϊδεύει ανοιχτάDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:12Εσύ είπες ότι την "κοροιδευε ανοιχτά", όχι εγώ. Οπότε μια χαρά ξέρεις τι είναι.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:08Με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μου
Ευχαριστώ για την μακροσκελή απάντηση, πολύ κατατοπιστική, αν και με στράβωσες με το ύφος γραφής σου.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:33 Έχεις τους τρελούς, εχεις εορτςσμους του pride , εχεις ακομα και τραβελια ντραγκ κουιν σε εταιρικα πσρτυνα κανουν σοου. έ
Εχεις ΚΑΙ και "μαθηματα" αποδοχής από την εταιρία λόγω του ότι η εταιρία είναι στον νασντακ. Όταν μια εταιρία είναι εισηγμένη στον νασντακ υποχρεώνεται και να "εκπαιδεύει" τους εργαζόμενους της σε αυτές τις μαλακιες
Αλλά το ολλανδικό εργατικό δίκαιο δεν επιτρέπει τις μαλακιες. Δηλαδή η εταιρία λέει και καλά σεβασμό στους άλλους, συστήνει να μη μιλάτε μέσα στην αταιρια για πολιτική, θρησκεία, πουστηδες κτλ αλλά δεν θα απολυθείαν κάποιος μιλήσει για κάτι. Βασικά με το βιβλίο κανόνων προστατευεται η εταιρία. Τι εννοώ με αυτό. Αν εγώ πάω για δουλειά με μπλουζάκι ότι ο βιγκανισμος είναι για τις αγελάδες, ότι υπάρχουν μόνο 2 φύλα. Μπορεί κάποιος βιγκαν ή κάποιος ππυστης να πάει στο hr και να πει ότι είμαι προκλητικός. Το hr θα απαντήσει ότι εμείς έχουμε πει ότι καλό είναι αυτά να μην γίνονται οπότε ο τύπος δεν μπορεί να μηνύσει την εταιρία ότι δεν παρέχει "ασφαλές περιβάλλον". Το τμήμα hr τώρα μπορεί να έρθει και να πει ότι κάποιος συνάδελφος έχει θέμα με την μπλούζα του, με αυτά που λες αλλά δεν μπορεί να με δώσει ποινή Γιατί αν το κάνει θα τους τραβήξω ργω μήνυση την οποία θα κερδίσω. Έχει γίνει το 2017 τέτοια ιστορία. Μανατζαρεος απέλυσε βτεβελοπερ για τις απόψεις του,ο ντεβ μήνυσε την εταιρία ότι απολύθηκε για retaliation όπως λέγεται. Η εταιρία πήγε σε συμβιβασμό δίνοντας στον απολυμένο περίπου 3εκ ευρώ και στην συνέχεια απέλυσε τον μανατζαρεο γιατί έβλαψε την εταιρία.