!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΆΤΕΣ ΓΗΣ;
Re: ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΆΤΕΣ ΓΗΣ;
Ναι ρε τύπε, μπορεί. Σιγά την επιστήμη και το μυαλό που θέλει. Εμπειρική εργασία είναι. Στην αρχή θα ξεκινήσει από χαμαλοδουλειές, μέχρι να μπορεί να κάνει κουμάντο κάποια πράγματα.
Το θέμα είναι ότι δεν θέλει. Και γιατί να θέλει, όταν υπάρχουν άλλες δουλειές, πιο ξεκούραστες και ίσως πιο προσοδοφόρες και με προοπτική, όπως εστίαση και τουρισμός;
Πού είναι το περίεργο δηλαδή; Αν γίνει κερδοφόρα η ενασχόληση με αγροτικές εργασίες, μια χαρά θα θυμηθούν όλοι τα χωριά και τους μακρινούς συγγενείς τους στην επαρχία.
Το θέμα είναι ότι δεν θέλει. Και γιατί να θέλει, όταν υπάρχουν άλλες δουλειές, πιο ξεκούραστες και ίσως πιο προσοδοφόρες και με προοπτική, όπως εστίαση και τουρισμός;
Πού είναι το περίεργο δηλαδή; Αν γίνει κερδοφόρα η ενασχόληση με αγροτικές εργασίες, μια χαρά θα θυμηθούν όλοι τα χωριά και τους μακρινούς συγγενείς τους στην επαρχία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μια χαρα μπορουνε
Αλλα το κρατος και οι εργοδοτες προτιμουνε να φερνουνε πακιστανους μπαγκλαντεσιανους με τα μισα λεφτα
Αλλα το κρατος και οι εργοδοτες προτιμουνε να φερνουνε πακιστανους μπαγκλαντεσιανους με τα μισα λεφτα
Δεν τους αφήνει η ΝΤΠ
Ναι αλλά πες και πόσα δίνεις, μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:26Άριστερες σοσιαλιστικές ιδέες έχω μόνον όπου με συμφέρει, όχι εκει που δεν με συμφέρει...ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:16Ενδιαφέρον. Καλό θα ήταν λοιπόν να αναφέρεις τους μισθούς/μεροκάματα που δίνεις, τις ώρες εργασίας και οτιδήποτε αφορά σε διατροφή/στέγαση των πληβείων εργατών σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:08
Εγώ σαν πρόωρος συνταξιούχος απόστρατος έχω τα δικά μου κτήματα και δουλεύω σαν αφεντικό που κάνει κουμάντο και όχι σαν πληβειος εργάτης γης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν πετύχει το κίνημα της πετσέτας, σίγουρα θα ενισχυθούν οι μακρινές ή κοντινές συγγενικές σχέσεις.Feindflug έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:42 Ναι ρε τύπε, μπορεί. Σιγά την επιστήμη και το μυαλό που θέλει. Εμπειρική εργασία είναι. Στην αρχή θα ξεκινήσει από χαμαλοδουλειές, μέχρι να μπορεί να κάνει κουμάντο κάποια πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Fixed!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:24Απόστρατος μεγάλο συνταξιούχος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού με κτήματα ακίνητα και με άλλες μπίζνες
Βλέπεις κάτι το περίεργο;
Σιγά το εφάπαξ που πήρες!
Όπως πας, θα μας πεις ότι είσαι επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχει φάει πολλές Ναυκρατούσες πιλάφι αυτός.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
είναι σαν να λες γιατί δεν πάνε να δουλέψουν σε μεταφορικές εταιρίες με όρους 19ου αιώνα, τσουβάλια στους ώμους, κουβάλημα κοκ αλλά θέλουν φορτηγά, παλετοφόρα, ράμπες και άλλα φλώρικα. Σε σύγχρονα συνεργεία με εκσυγχρονισμένο νομικό πλαισιο ιδιοκτησιακό συνεταιριστικό, με τα αμάξια τους τις αποθήκες, μηχανήματα συλλογής κ.ά θα πήγαιναν αρκετοί αλλά σιγά την παραγωγή που έχει η χώρα των βράχων , μόνο οι ντόπιοι καθε περιοχής θα έφταναν.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν απαγορεύεται πάντως.
Ποιος προσλαμβάνει Έλληνες σε τέτοιες θέσεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:01 ..ακουω μία εκπομπή στην τηλεόραση στον ΑΛΦΑ αυτή την στιγμή , πάνω σε αυτό το θέμα και προσωπικά θεωρώ ότι οι έλληνες άνεργοι νέοι δεν μπορούν να δουλέψουν ως εργάτες γής σε άλλες περιοχές από εκεί που μένουν, για πολλούς λόγους άσχετους με το εάν το επιθυμούν ή όχι (δεν είναι θέμα τεμπελιάς ) αλλά αλλα αίτια
μπα ,σαιζόν στα νησιά είναι καλύτερα...
Ήμουν κακοπληρωμένος εργαζόμενος με μπλοκάκι.
Τώρα στην σαιζόν πληρώνομαι παραπάνω από τον βασικό με ένσημα + διατροφή+στέγαση.
Κρίμα που δεν πήγαινα πιο νωρίς!!!
Ήμουν κακοπληρωμένος εργαζόμενος με μπλοκάκι.
Τώρα στην σαιζόν πληρώνομαι παραπάνω από τον βασικό με ένσημα + διατροφή+στέγαση.
Κρίμα που δεν πήγαινα πιο νωρίς!!!
Οι Αθηναίοι όχι ..Στην επαρχία θα μπορούσαν να κάνουν αγροτικές δουλειές κοντά στο τόπο που ζουν όμως αλλιώς δε συμφέρει με νοίκια και μετακινήσεις .
Ένας απλός φορτοεκφορτωτης σε ένα μέσο μήνα καθαρίζει όσα θα καθαρίσει ο πρόωρος συνταξιούχος σε 2ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Αύγ 2023, 12:06 να πάνε άεργοι πρώοροι συνταξιούχοι του δημοσίου που τους πληρώνουμε τζάμπα για δεκαετίες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν δεν με απατά η μνήμη μου η νουδού έκανε εξαγγελίες για άνοδο του βασικού
μισθού στα 950 γιούρο.
Εννοείται φυσικά ότι όλοι οι ελ εργοδότες θα τρέξουν να τα δώσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 105 Απαντήσεις
- 3074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 4 Απαντήσεις