!!! DEVELOPMENT MODE !!!
THE EXORCIST: BELIEVER (2023)
Re: THE EXORCIST: BELIEVER (2023)
Στο Χόλιγουντ πλέον έχουν έναν φούρνο μικροκυμάτων και ξανάζεσταινουν τα ίδια και τα ίδια φαγητά.
Δεν λέω η ταινία μπορεί να είναι καλή αλλά φτάνει θέλουμε νέες ταινίες και ιδέες.
Δεν μπορεί η γενιά του 2020 να έχει τα ίδια θρίλερ σαν αναφορά με τις γενιές των 70 και 80
Δεν λέω η ταινία μπορεί να είναι καλή αλλά φτάνει θέλουμε νέες ταινίες και ιδέες.
Δεν μπορεί η γενιά του 2020 να έχει τα ίδια θρίλερ σαν αναφορά με τις γενιές των 70 και 80
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Παραγωγέ, έτοιμο το σενάριο του νέου εξορκιστή.
- Σκέφτηκες τίποτα πρωτότυπο μπας και κόψουμε κάνα εισητήριο;
- Ναι. Αυτή τη φορά, αντί για ένα κορίτσι, θα δαιμονίζονται 2. The bigger, the better.
- Καταπληκτική ιδέα. Θα είναι διπλάσιος ο αριθμός των ατόμων που δαιμονίζονται.
- Ευχαριστώ. Το προχωράω;
- Ναι, αλλά που 'σαι. Το ένα από τα δυο κορίτσια κάνε το μαύρο.
- Εννοείται, παραγωγέ μου. Αυτά εξυπακούονται.
- Μετά θα κάνουμε ένα σίκουελ όπου θα δαιμονίζονται τρία παιδιά.
- Και μετά ένα που θα δαιμονίζονται τέσσερα.
- Μέχρι να τελειώσει το franchise, θα δαιμονίσουμε ολόκληρο οικοτροφείο.
- Ναι. Αυτή τη φορά, αντί για ένα κορίτσι, θα δαιμονίζονται 2. The bigger, the better.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Lt Aldo Raine
Εχω καλύτερο:θα δαιμονιζονται τρανς 10χρονα και ο βελζεβούλης θα εμφανιζεται ως πατριαρχικος ολντ σκουλ τυπος με cis gender ατζέντα.AlienWay έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:01 - Παραγωγέ, έτοιμο το σενάριο του νέου εξορκιστή.
Ωραίο! Οι εξορκιστές θα κάνουν φυλομετάβαση στα 10χρονα με επικλήσεις στον Θεο και με ενέσιμες ορμόνες.Lt Aldo Raine έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:24Εχω καλύτερο:θα δαιμονιζονται τρανς 10χρονα και ο βελζεβούλης θα εμφανιζεται ως πατριαρχικος ολντ σκουλ τυπος με cis gender ατζέντα.AlienWay έγραψε: 02 Αύγ 2023, 11:01 - Παραγωγέ, έτοιμο το σενάριο του νέου εξορκιστή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
τι πρωτότυπο μπορεί να έχει η χιλιοστή κόπια μια ταινίας που αρμέγουν μισό αιώνα?παράξενες απαιτήσεις έχετε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όλο τετοιες μαλακίες λέτε οι αντιγουοκάδες και για αυτό βλεπω να σας ταίζουν σηκουελ Μπάρμπι και τριλογία Σίντυ και σειρά Ραπουνζέλ μεχρι να ανατείλει ο ήλιος απο τη δύση, και θα το πίνετε όλο το ποτήρι.
Εδώ ένα ρίβιου για τον εξορκιστή 3. Ηταν η αγαπημένη ταινία του κατα συρροή δολοφόνου Τζέφρι Ντάνβερ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
εμπ1vantono έγραψε: 02 Αύγ 2023, 18:09 Όλο τετοιες μαλακίες λέτε οι αντιγουοκάδες και για αυτό βλεπω να σας ταίζουν σηκουελ Μπάρμπι και τριλογία Σίντυ και σειρά Ραπουνζέλ μεχρι να ανατείλει ο ήλιος απο τη δύση, και θα το πίνετε όλο το ποτήρι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Mitharadir
Και η λογοκριμένη έκδοση που έπαιξε το 1973 σάρωσε τα ταμεία στα σινεμά όταν βγήκε.Μαλιστα Ελλάδα και Τουρκία προσπάθησαν να κάνουν τις δικές τους ταινίες "εξορκιστή (η Ελληνική ταινία ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ του 1975 και η Τουρκική ταινία Seytan του 1974 αποτελούν προσπάθεια αντιγραφής του εξορκιστή ειδικά η τελευταία είναι καθαρά copy paste της).Otto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2023, 10:32 Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών.
Το πρώτο (ειδικά η μη λογοκριμενη έκδοση που έπαιξε ξανά στους κινηματογράφους το 2001) ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη.
Ο Εξορκιστης 2 και 3, ασχολίαστα.
-
Mitharadir
Ξέχασες και τις γενιές του 90 που κι εκεί είχαμε δυνατά έργα (Scream για παράδειγμα που τα τελευταία 2 χρόνια βγήκαν δύο νεες ταινίες Scream).Πέρα από αυτό ζούμε πια σε εποχή που πουλάει το όνομα της ταινίας και όχι οι ηθοποιοί όπως γινόταν μέχρι τις αρχές περίπου της δεκαετίες του 2000.Η έλλειψη μιας νέας γενιάς σημαντικών σεναριογράφων και σκηνοθετών (μια και οι καλύτεροι από όσους υπάρχουν σήμερα απασχολούνται κυρίως στη δημιουργία σειρών για πλατφόρμες) έχει οδηγήσει το Χόλυγουντ ελειψη φαντασίας να αναζητά στο παρελθόν απαντήσεις για το τώρα.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2023, 14:41 Στο Χόλιγουντ πλέον έχουν έναν φούρνο μικροκυμάτων και ξανάζεσταινουν τα ίδια και τα ίδια φαγητά.
- Otto Weininger
Οι Τούρκοι έχουν βγάλει τούτο το έποςMitharadir έγραψε: 11 Αύγ 2023, 16:03Και η λογοκριμένη έκδοση που έπαιξε το 1973 σάρωσε τα ταμεία στα σινεμά όταν βγήκε.Μαλιστα Ελλάδα και Τουρκία προσπάθησαν να κάνουν τις δικές τους ταινίες "εξορκιστή (η Ελληνική ταινία ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ του 1975 και η Τουρκική ταινία Seytan του 1974 αποτελούν προσπάθεια αντιγραφής του εξορκιστή ειδικά η τελευταία είναι καθαρά copy paste της).Otto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2023, 10:32 Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών.
Το πρώτο (ειδικά η μη λογοκριμενη έκδοση που έπαιξε ξανά στους κινηματογράφους το 2001) ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη.
Ο Εξορκιστης 2 και 3, ασχολίαστα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ανθρακες ο θησαυρός. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ένα θετικό review.
Μεταξύ άλλων βαρετών επιλογών, ρωτήθηκε σε αυτό το σίκουελ και η μάνα της Reagan γιατί δεν βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του εξορκισμού στην πρώτη ταινία. Απάντησε (ντουπου ντουπου ντουπου ντούπου, μουσική σασπένς) "η πατριαρχία φταίει".
Οχι ότι δεν την έβαλαν μέσα για να μη δει την κόρη της να υποφέρει κατά τον εξορκισμό, αλλά ένας παπάς που πέθανε και ένας παπάς που δαιμονίστηκε για να σώσουν το παιδί της, ήταν "πατριάρχες".
Αει γ@μήσου, David Gordon Green. Βάλε το μαζί με το Halloween ends, εκεί που ξέρεις.
Μεταξύ άλλων βαρετών επιλογών, ρωτήθηκε σε αυτό το σίκουελ και η μάνα της Reagan γιατί δεν βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του εξορκισμού στην πρώτη ταινία. Απάντησε (ντουπου ντουπου ντουπου ντούπου, μουσική σασπένς) "η πατριαρχία φταίει".
Οχι ότι δεν την έβαλαν μέσα για να μη δει την κόρη της να υποφέρει κατά τον εξορκισμό, αλλά ένας παπάς που πέθανε και ένας παπάς που δαιμονίστηκε για να σώσουν το παιδί της, ήταν "πατριάρχες".
Αει γ@μήσου, David Gordon Green. Βάλε το μαζί με το Halloween ends, εκεί που ξέρεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το χειρότερο ήταν το 3. Περιμένω τη κριτική σου πριν πάωvantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:26Κι εγώ έχω τίμιες προσδοκίες, παρότι μερικα αδυναμα σημεια του, φάνηκαν και απ'το -πολυ καλό γενικα- τρειλερ.AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:29 Κάτι πάει να κάνει, αλλά έχει και σημεία που πάσχουν. Σοβαρά, πήγε και έγραψε στη χειροτεχνία Hell και αυτό αποτελεί ένδειξη δαιμονισμού;
Τεσπα. Θα το δω.
Πόσο χειρότερο να ειναι απο το 2 πάντως, του πουστη, εκεινο έπιασε πάτο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Δεν ήταν το 3, αλλά καταλαβαίνω γιατί το λες. Οι περισσότεροι λένε στις μέρες μας ότι το 3 ήταν αριστούργημα.southern έγραψε: 05 Οκτ 2023, 17:07Το χειρότερο ήταν το 3. Περιμένω τη κριτική σου πριν πάωvantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 13:26Κι εγώ έχω τίμιες προσδοκίες, παρότι μερικα αδυναμα σημεια του, φάνηκαν και απ'το -πολυ καλό γενικα- τρειλερ.AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:29 Κάτι πάει να κάνει, αλλά έχει και σημεία που πάσχουν. Σοβαρά, πήγε και έγραψε στη χειροτεχνία Hell και αυτό αποτελεί ένδειξη δαιμονισμού;
Τεσπα. Θα το δω.
Πόσο χειρότερο να ειναι απο το 2 πάντως, του πουστη, εκεινο έπιασε πάτο.
Απλώς, το σκηνοθέτησε συγγραφέας. Και μάλιστα όχι όποιος και όποιος, αλλά αυτός που συνέγραψε το οριτζιναλ βιβλίο.
Επειδή όμως ήταν συγγραφέας και όχι σκηνοθέτης, ένα μεγάλο μέρος του τρόμου που αποπνέει ο "εξορκιστής 3", λέγεται "στο μιλητό" και δεν το δείχνει σε σκηνές ή φλάσμπακ.
Θεωρώ ότι η ατυχής αυτή επιλογή του Μπλάτι, έχει να κάνει με το είδος του τρόμου στο οποίο εντάσσεται ο εξορκιστής 3, ο οποίος είναι πιο "σπλατερικός" και που εκείνη την περίοδο θεωρούνταν χαμηλής ποιότητας και φτηνιάρικος.
Ομως αν η ταινία "se7en" είχε βγει πριν τον εξορκιστή 3, ίσως ο Μπλάτι αντιλαμβανόταν ότι υπάρχουν και σοβαρές εναλλακτικές προκειμένου να κινηματογραφηθούν οι φόνοι ενός σίριαλ κίλλερ.
Δυστυχώς την εποχή που γύρισε τον "εξορκιστή 3", δεν είχε βγει ακόμη, επομένως προτίμησε τους φόνους του gemini να τους "συζητάνε" μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ιστορική σκηνή από τον "εξορκιστή 3". Προσοχή: Οφείλετε να τη δείτε με ψυχραιμία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-