Ντάξει ρε 400 πνιγμούς έχουμε στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι, μην αγχώνεσαι, κι εσύ 401 δε θα το προσέξει κανείςmicmic έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 13:07Ήταν τότε που μάθαινα ακόμα και νόμιζα ότι ήξεραEKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 13:01Πάντα ειδοποιούμε. Κανόνας απαράβατος.micmic έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 12:42 Έχω φτάσει κοντά σ'αυτήν την κατάσταση αλλά ευτυχώς κατάφερα να βγω μόνος μου αφού πάλευα μερικές ώρες και είχε πλέον νυχτώσει. Βέβαια εμένα τότε δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να με σώσει κανείς επειδή κανείς δεν ήξερε ότι είχα πάει για windsurfing.
Πώς βρέθηκες στην κατάσταση; Οφσορ άνεμος/δεν μπορούσες να ορτσαρεις κ σε ξεσερνε προς τα μεσα; Ήσουν με χαμηλά λίτρα κ έπεσε ο αέρας;
Σε όλους έχουν συμβεί αυτά κ άλλα πολλά, γι αυτό πάντα έχουμε ειδοποιήσει κ δεν πάμε μόνοι. Εμένα με έχουν μαζέψει κ με σκάφος (θα έβγαινα αλλά με λυπήθηκαν)Έκανα εξάσκηση στο τακ και έπεφτα συνέχεια στο νερό, τράβα πάλι πάνω το πανί, πήγαινε πάλι λίγο μέχρι να πιάσεις ταχύτητα κοκ. Αυτό που δεν υπολόγισα ήταν ότι θα κουραστώ τόσο που θα έπρεπε να ξεκουραστώ μέχρι να ξανατραβήξω το πανί, και εντωμεταξύ με τράβαγε μέσα. Κι έβλεπα τα φωτάκια στην ακτή να ανάβουν σιγά-σιγά... Αυτά σου μένουν όμως... ΑΝ ζήσεις
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόστιμο σε σέρφερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πρόστιμο σε σέρφερ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- EKPLIKTIKOS
Re: Πρόστιμο σε σέρφερ
Ελάχιστοι είναι από windsurf στην Ελλάδα. If at all. Είναι από τα πιο ασφαλή θαλάσσια σπορ. Δεν έχω πρόχειρες στατιστικές αλλά σπάνια θα ακούσεις ακόμα κ για near drown experience (σε αντίθεση με το kite). Καλά σε επίπεδο μεσαίου ή αρχάριου πρακτικά ποτέChilloutbuddy έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 13:36
Ντάξει ρε 400 πνιγμούς έχουμε στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι, μην αγχώνεσαι, κι εσύ 401 δε θα το προσέξει κανείς![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 15 Απαντήσεις