Υπο κσ παντως ακουγεται κανονικος ο ηχος σε πολλα βιντεακια στο youtube χωρις ακουστικα και ηχεια, και δεν εχω και χωρο να τα ξαναβαλω τα γαμιμενα.
.
Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:53
Υπο κσ παντως ακουγεται κανονικος ο ηχος σε πολλα βιντεακια στο youtube χωρις ακουστικα και ηχεια, και δεν εχω και χωρο να τα ξαναβαλω τα γαμιμενα.
.

Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:55Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).
Καλά βρε, χωρίς ακουστικά και χωρίς ηχεία, πώς ακριβώς ακούς; Με δλεβς;![]()
λάπτοπ έχει ο άνθρωποςIsildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:55Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άρα, από ηχεία ακούει, όχι με την Δύναμη. Εκτός κι αν εννοούσε εξωτερικά/πρόσθετα ηχεία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:59λάπτοπ έχει ο άνθρωποςIsildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:55Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:53
.
Τον ήχο στο youtube τον "πειράζεις" καθόλου; Όχι του pc σου, του youtube.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:58Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:55Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:53
.
Aς μας το λυσει καποιος αυτο γιατι οντως ισχυει.
Σε καποια γιουτιουμπια ακουω τοσο δυνατα που κατεβαζω την ενταση.
Σε αλλα παλι παροτι η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο τερμα ακουω απο ελαχιστα ως μετρια.
.
Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:01
Άρα, από ηχεία ακούει, όχι με την Δύναμη. Εκτός κι αν εννοούσε εξωτερικά/πρόσθετα ηχεία.
το βίντεο που στρημάρεις έχει δικά του χειρίστρια για τον ήχο και για άλλες παραμέτρους. Πρέπει να είναι στο κάδρο αριστερά κάτω μία μπάρα για τον ήχο.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:20 Eυχαριστω ολους αλλα εχω ακομη μια ερωτηση, ανοιγοντας το βιντεο να παιξει και ενω ο δικος μου ηχος ειναι ρυθμισμενος στο τερμα, ο ηχος ακουγεται πολυ σιγανος, αδυνατον να παρακολουθηθει, υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο;
.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:02Τον ήχο στο youtube τον "πειράζεις" καθόλου; Όχι του pc σου, του youtube.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:58Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:55
Α, μιλούσες κυριολεκτικά; Νόμιζα πλάκα έκανες και γι' αυτό τα γελάκια (που αν έκανες, θα ήταν και καλό αστείο δηλαδή).
Σε αλλα παλι παροτι η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο τερμα ακουω απο ελαχιστα ως μετρια.
.
Κάτω αριστερά, δίπλα στο μπουτόν play/pause έχει ένα εικονίδιο ηχείου. Με κλικ κάνει mute/unmute. Αν σύρεις το ποντίκι επάνω του, ανοίγει στα δεξιά του μια μπάρα με μια μετακινούμενη βούλα. Δοκίμασέ το.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:03Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:02Τον ήχο στο youtube τον "πειράζεις" καθόλου; Όχι του pc σου, του youtube.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:58
.
Ωπα μυριζομαι οτι φτανουμε στη λυση, πως τον πειραζω;
.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:02το βίντεο που στρημάρεις έχει δικά του χειρίστρια για τον ήχο και για άλλες παραμέτρους. Πρέπει να είναι στο κάδρο αριστερά κάτω μία μπάρα για τον ήχο.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:20 Eυχαριστω ολους αλλα εχω ακομη μια ερωτηση, ανοιγοντας το βιντεο να παιξει και ενω ο δικος μου ηχος ειναι ρυθμισμενος στο τερμα, ο ηχος ακουγεται πολυ σιγανος, αδυνατον να παρακολουθηθει, υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο;
.
οπότε ακούγεται ή όχι;Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:07Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:02το βίντεο που στρημάρεις έχει δικά του χειρίστρια για τον ήχο και για άλλες παραμέτρους. Πρέπει να είναι στο κάδρο αριστερά κάτω μία μπάρα για τον ήχο.Αρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 14:20 Eυχαριστω ολους αλλα εχω ακομη μια ερωτηση, ανοιγοντας το βιντεο να παιξει και ενω ο δικος μου ηχος ειναι ρυθμισμενος στο τερμα, ο ηχος ακουγεται πολυ σιγανος, αδυνατον να παρακολουθηθει, υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο;
.
To βρηκα, απο οτι βλεπω σε οσα ανοιξα απο τοτε που εκανες το ποστ ειναι ηδη ρυθμισμενα στο τερμα της εντασης.
.
Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:06Κάτω αριστερά, δίπλα στο μπουτόν play/pause έχει ένα εικονίδιο ηχείου. Με κλικ κάνει mute/unmute. Αν σύρεις το ποντίκι επάνω του, ανοίγει στα δεξιά του μια μπάρα με μια μετακινούμενη βούλα. Δοκίμασέ το.
κάτσε ρε μλκ, άνοιξε μια νέα καρτέλα και βάλε ένα γιουτουμπάκι να ακούσεις αν λειτουργείΑρίστος έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:10Isildur έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 15:06Κάτω αριστερά, δίπλα στο μπουτόν play/pause έχει ένα εικονίδιο ηχείου. Με κλικ κάνει mute/unmute. Αν σύρεις το ποντίκι επάνω του, ανοίγει στα δεξιά του μια μπάρα με μια μετακινούμενη βούλα. Δοκίμασέ το.
Χμμμ οταν παταω play η μπαρα αυτη παει αυτοματα στο τερμα οποτε και παλι τα βιντεακια με χαμηλο ηχο δεν δεχονται διορθωση, απο οτι φαινεται δεν γλυτωνω τα ακουστικα με αυτη τη ζεστη.
.