taxalata xalasa έγραψε: 27 Ιουν 2023, 11:29
Αν ήμουν δηλωμένος ΝεόΔουλος θα ήμουνα στο κάδρο του ΝΑΙ.
Άλλο σ'ενοχλεί εσένανε με το θέμα taxalataxalasa και ξερνάς χολή.
Που σ'έστειλε σε απεργία διαρκείας από την συνραφή Βυζαξινών μυθιστορημάτων!
Δεν θα σε παρεξηγήσω αν γίνεις απεργοσπάστης της δικής σου απεργίας. Ούτε ο πρώτος θά'σαι, ούτε ο τελευταίος που δεν κρατά τον λόγο του.
Και το πιτσιρίκο είναι κυριολεκτικό αφού είμαι παλιότερη σειρά αποσένα, ψάρακλα!
Τράβα να φας καμμιά γουρνοπούλα και μην χολοσκάς στο φορουμ!
Μισό να μεταφράσει κάποιος τι λες γιατί δεν βγάζει και πολύ νόημα αυτό.
Εγκεφαλικό η απλά έτσι μιλάς κάθε μέρα?
Όταν λες "μιλάς" τι ακριβώς εννοείς;
Δεν κατάλαβες από τη μυρωδιά;
Δε μου συνουσιάζεσθε λέγω εγώ να λευκανθείτε αμφότεροι
Επειδή έκανε λίγη παραπάνω ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό και ψιλοκαρβούνιασε, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να απευθύνεις τέτοια ρατσιστικά σχόλια στον λατρεία μου. Είναι ευαίσθητος και στεναχωριέται.
Ναύτης έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:08
Επειδή έκανε λίγη παραπάνω ηλιοθεραπεία χωρίς αντηλιακό και ψιλοκαρβούνιασε, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να απευθύνεις τέτοια ρατσιστικά σχόλια στον λατρεία μου. Είναι ευαίσθητος και στεναχωριέται.
Ναύτης έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:08
Bαλε επιλογή. Δεν στ' απαγορεύει κάνεις πιτσιρίκο.
Τι έγινε εδώ; Τι ζόρια τραβάει πάλι ο πρήχτης φασίστας;
Για τον Ουζμπέκο taxalata λες;
Ε, ποιον άλλον; Και πρήζει όλον τον κόσμο συνεχώς (εγώ γλύτωσα σε μεγάλο βαθμό με το ιγκνόρ, απλά κάπου-κάπου βλέπω δυστυχώς κάποια από τα "ευφυολογήματά" του) και τσιρίζει ολούθε να φεύγουν από τα νήματα όσοι δεν γουστάρει, να μπανάρονται όσοι δεν συμφωνούν μαζί του κλπ. Πόσο πιο φασίστας δηλαδή;
Οι ΝεόΔουλοι να αποχωρήσουν απο το νήμα και να πάνε αλλού. Τόσα νήματα έχει το φορούμ. Εδώ μαζεύονται πάλι; Τόσο καλό είναι το σανό που τους ταϊζω και έρχονται συνεχόμενα να μας πρήξουν τα ρχίδια για να τος δώκω κι άλλο για να φάνε ;
Τι σόϊ ούγκανοι είστε σεις ρε; Σόϊ Μπλέ;
Άϊντε στα τσακίδια, γίδια! Που κολλάτε σαν βδέλες σε όλα νήματα του taxalataxalasa. Νισάφι πχιά!
Bαλε επιλογή. Δεν στ' απαγορεύει κάνεις πιτσιρίκο.
Τι έγινε εδώ; Τι ζόρια τραβάει πάλι ο πρήχτης φασίστας;
Κανένα, τζέρτζελο κάνει το καμάρι μου πάλι, μπας και προκύψει κάνα σύστριγγλο.
btw αφορμής δοθείσης θέλω να καταγγείλω και πάλι τον ουτιδανό σογιαφάγο.
Ναύτης! για μέτρα πόσα λαλιασμένα σύστριγγλα έχουν μαζευτεί στο νήμα.
Βδέλλες, με φύκια που παριστάνουν τις μεταξωτές κορδέλες.