!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί το "ignore";
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί το "ignore";
μαλακια στον εγκεφαλο !
Πολύ τραβηγμένη από τα μαλλιά η παρομοίωη.talaipwros έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:53 ποία η σημασια της καθαριοτητας στο δρομο;
Δεν σου αρεσει η κοπρια; δεν την πατας.
Δεν χανεις κανενα χρονο προσπερνωντας την
Κατι τετοιο αγαπητε
Πάνος Σκουρλέτης
- Winston Smith
Με άτομα σαν τον The Rebel, εκατοντάδες ώρες.
έδιτ: με πρόλαβε ο νάνος.
Αυτό. Αυτό ακριβώς. Ο μόνος χρήστης που είχα μέχρι προχθές στη λίστα, καθαρά για πρακτικούς λόγους (σκρολάρισμα και λιγότερες επισκέψεις στον οφθαλμίατρο).Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:47 Δοκίμασε να κάνεις ignore τον Rebel και θα δεις διαφορά στην ποιότητα ζωής σου.
Παλιότερα είχα βάλει και 1-2 μποτάκια ακόμα που δεν προσφέρανε σχεδόν τίποτα πέρα από προβολή των κομμάτων τους (εννοώ, καμμιά συμμετοχή σε συζητήσεις) αλλά ακόμα κι αυτά τα έβγαλα.
Εδώ και δυο μέρες έχω έναν ακόμα, τους έκανα δύο πλέον, απλά γιατί δεν θέλω να βλέπω τα γραπτά του. Και ο λόγος είναι ότι με το που τα βλέπω, μου έρχεται να απαντήσω και αυτό ακριβώς είναι που θέλω να αποφύγω. Με έχω δέσει στο μεσαίο κατάρτι και μου έβαλα κερί στ' αυτιά...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Το χρησιμοποιώ μόνο για ένα άτομο, και είναι πολύ καλή λειτουργία. Θα την έλεγα εξαιρετική, αλλά δυστυχώς το φόρουμ μου στέλνει ειδοποιήσεις όταν το εν λόγω άτομο με παραθέτει, κάτι το οποίο θα πρέπει να απενεργοποιηθεί πάσει θυσία Spiros252.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- kongrosian
δεν έχω κανέναν στο ιγκνορ. θέλω να τα διαβάζω όλα. να μου ανάβουν τα λαμπάκια. να ασχολούμαι με απόψεις ανθρώπων που διαφωνώ, που δεν έχουμε τίποτα κοινό. έτσι κι αλλιώς δεν έχω ζωή. 
Ωχουυυυ, εντάξει ρε φίλε, θα σταματήσω να σε παραθέτω και να σου κάνω mention. Δεν χρειάζεται να μπλέξουμε τον Σπύρο τώρα...Λεγεών έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:11 Το χρησιμοποιώ μόνο για ένα άτομο, και είναι πολύ καλή λειτουργία. Θα την έλεγα εξαιρετική, αλλά δυστυχώς το φόρουμ μου στέλνει ειδοποιήσεις όταν το εν λόγω άτομο με παραθέτει, κάτι το οποίο θα πρέπει να απενεργοποιηθεί πάσει θυσία Spiros252.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Προσωπικά όταν θέλω να διαβάσω κάποιο θέμα, και αν έχω την ατυχία να είναι στην εσωτερική πολιτική, μαζεύονται οι ίδιοι 3-4 και βρίζονται και λένε τα ίδια και τα ίδια για το Σύριζα και τη ΝΔ, και μέχρι να φτάσω στα ποστ που θέλω να διαβάσω κάτι φορές πρέπει να σκρολάρω ολόκληρες σελίδες. Και αν κάνω και τη μαλακία να πω κάτι (που το έχω κόψει εντελώς στην εσωτερική πολιτική) με παίρνει κι εμένα η μπάλα. Ε, το βουλώνω, βάζω και τα συγκεκριμένα άτομα στο ιγκνορ και διαβάζω μόνο αυτά που θέλω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Hector Buas
Έχεις κανέναν υπ' όψη σου?Unique έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:20 Μαλακίες. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει upvote Και downvote, καθως και η επιλογή μετα απο ψηφοφορία να μπανάρουμε συντονιστές.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει το νόημα να γλιτώνεις από κάποιον εμμονικό που σε σπαμάρει συνέχεια με παραθέσεις. Δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι τώρα αλλά αν ποτέ τύχει τέτοια περίπτωση εννοείται θα το βάλω για να έχω την ησυχία μου.
Unique έγραψε: 16 Ιουν 2023, 13:20 Μαλακίες. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει upvote Και downvote, καθως και η επιλογή μετα απο ψηφοφορία να μπανάρουμε συντονιστές.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σε τίποτα. Απλά αδιάφορεις. Για να το χρησιμοποιείς, σημαίνει πως δεν έχεις τον αυτοέλεγχο που πρεπει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ιγκνορ με εξκλουντ
εγω θελω να τους κανω ιγκνορ ολους και να εξαιρεσω 20-25 ατομα
και να εχει και επιλογη σασπεντ (αν ειναι να σφαλιαρωσουμε καμμια ξεφτιλισμενη ρομπα) και ξανα πισω
και να εχει και επιλογη σασπεντ (αν ειναι να σφαλιαρωσουμε καμμια ξεφτιλισμενη ρομπα) και ξανα πισω
- Dwarven Blacksmith
Nothing wrong with that, μην είσαι δαρβινιστής.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:41 Σε τίποτα. Απλά αδιάφορεις. Για να το χρησιμοποιείς, σημαίνει πως δεν έχεις τον αυτοέλεγχο που πρεπει.
Κάλλιστα μπορείς να μας αποκλείσεις όλους. Ετσι κι'αλλιώς, οι σφαλιάρες που ρίχνεις είναι στην φαντασία σου.πήζον bot έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:45 ιγκνορ με εξκλουντ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.