!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκίσ' τους Μπακογιάνναρε !!!!
- Υδράργυρος
Re: Σκίσ' τους Μπακογιάνναρε !!!!
Ο ιδιος εχει στασιδι στα μμε και απλοχερη προβολη. Βαζει προστιμα στους αποκλεισμενους. Στο κκε βεβαια δεν εβαλε προστιμο
Αν θέλει να τον τρολάρει ο Γιάνης πάντως, να ρωτήσει δημόσια αν μπορεί να πληρώσει σε Δήμητρες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Υδράργυρος
Η ΝΔ πληρωνει διαφημισεις με χρηματα των φορολογουμενων, βαζουν προστιμα σε αυτους που δεν εχουν χρηματοδοτησεις.
Μεταμορφώνεται η ΝΔ σιγά σιγά σε Εθνική Δημιουργία!
Λέτε να δούμε τον Μπακογιάννη περιλουσμένο με καφέδες?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ενώ όλοι οι τέως βουλευτές του ΜΕΡΑ25 έχουν βγάλει ανακοίνωση
μόνο το Σοφακι ειναι ακόμα μούγκα στη στρούγκα
Λέτε τα πρόσφατα κολλητηριλικια με τον ακατονόμαστο να τη χάλασαν;

μόνο το Σοφακι ειναι ακόμα μούγκα στη στρούγκα
Λέτε τα πρόσφατα κολλητηριλικια με τον ακατονόμαστο να τη χάλασαν;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 10 Ιουν 2023, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραιος! Στηρίζω σκίσιμο!
Πραγματι, κάποιοι δεν λενε να καλως έρθουν στον 21ο αιωνα.
Ιδια αποψη δεν εχω μονο για τα πολιτικά φυλλάδια (κάθε κόμματος), αλλά για οποιαδήποτε.
Κι εγώ συμφώνησα με την κίνηση του Μπακογιάννη μόλις είδα την είδηση, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν εδώ (δεν ζω Αθήνα, δεν ξέρω) ότι τα ίδια κάνει και το ΚΚΕ και κάποιοι μεμονωμένοι και δεν τους κυνηγάνε, τότε είναι μαλακία και στοχευμένο αυτό που έγινε και κακώς έγινε. Κακώς δηλαδή, που δεν έγινε για όλους, όχι που έγινε για το ΜέΡΑ25.
- Golden Age
Eθνικοκοινωνιστηςgeorgebi έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:03 Ενώ όλοι οι τέως βουλευτές του ΜΕΡΑ25 έχουν βγάλει ανακοίνωση![]()
μόνο το Σοφακι ειναι ακόμα μούγκα στη στρούγκα![]()
Λέτε τα πρόσφατα κολλητηριλικια με τον ακατονόμαστο να τη χάλασαν;![]()
![]()
- vantono
Αν ειναι α λα καρτ η ευαισθητοποίησή του, όπως της Τζημέρως που παραδοξως την ενοχλούσαν τα φυλλάδια μόνο του κκε, ενώ με όλα τα άλλα δεν ειχε κανενα θέμα, δικαιως να τους φαει τους καφεδες.Unique έγραψε: 10 Ιουν 2023, 13:01 Μεταμορφώνεται η ΝΔ σιγά σιγά σε Εθνική Δημιουργία!
Αλλά δεν τον κόβω για τέτοιον. Επισημαίνει οτι ενημερωσε και ΟΛΑ τα κόμματα.
Ισχυει παντως για το συγκεκριμένο περιπτερακι της Μ25 στην Πανεπιστημιου. Ειχα περασει αρκετες φορες απο κει και το ειχαν παρακανει. Τιγκα στο φυλλάδιο ηταν.
- vantono
Το κυνηγούσε ο Τζημερος το ΚΚΕ, μην ανησυχείς.Isildur έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:06Κι εγώ συμφώνησα με την κίνηση του Μπακογιάννη μόλις είδα την είδηση, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν εδώ (δεν ζω Αθήνα, δεν ξέρω) ότι τα ίδια κάνει και το ΚΚΕ και κάποιοι μεμονωμένοι και δεν τους κυνηγάνε, τότε είναι μαλακία και στοχευμένο αυτό που έγινε και κακώς έγινε. Κακώς δηλαδή, που δεν έγινε για όλους, όχι που έγινε για το ΜέΡΑ25.
Το κυνηγούσε ο Τζήμερος = σκότωσε μερικά mountain trolls παραπάνω σε video game.vantono έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:10Το κυνηγούσε ο Τζημερος το ΚΚΕ, μην ανησυχείς.Isildur έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:06Κι εγώ συμφώνησα με την κίνηση του Μπακογιάννη μόλις είδα την είδηση, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν εδώ (δεν ζω Αθήνα, δεν ξέρω) ότι τα ίδια κάνει και το ΚΚΕ και κάποιοι μεμονωμένοι και δεν τους κυνηγάνε, τότε είναι μαλακία και στοχευμένο αυτό που έγινε και κακώς έγινε. Κακώς δηλαδή, που δεν έγινε για όλους, όχι που έγινε για το ΜέΡΑ25.vantono έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:04
Ωραιος! Στηρίζω σκίσιμο!
Πραγματι, κάποιοι δεν λενε να καλως έρθουν στον 21ο αιωνα.
Ιδια αποψη δεν εχω μονο για τα πολιτικά φυλλάδια (κάθε κόμματος), αλλά για οποιαδήποτε.Πήρε το μαθημα του το παλιοκκε απο τον Σουπερ Ηρωα της α λα καρτ ευαισθητοποίησης. Κρίμα που δεν εχει το κουράγιο πλέον να τους ξανακυνηγήσει, επειδη την πουλεψε μια και καλή απο το πολιτικό προσκήνιο!
Για πραγματικό κυνήγι μιλάω φυσικά, από άτομα ή φορείς που μπορούν να επιβάλουν πρόστιμα κλπ.
- Eθνικοκοινωνιστης
κοιμησου αγγελουδι μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιανακη αν ειναι να τρως φάπες ακόμα και απ τον Μπακογιαννη
και ο μόνος που σε υπερασπίζεται να ειναι το..... ΚΚΕ(μ-λ)
ας το κλεισ' το καλύτερα το μαγαζί

https://antigeitonies3.blogspot.com/2023/06/25_10.html
και ο μόνος που σε υπερασπίζεται να ειναι το..... ΚΚΕ(μ-λ)
ας το κλεισ' το καλύτερα το μαγαζί

https://antigeitonies3.blogspot.com/2023/06/25_10.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 10 Ιουν 2023, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
Προβλεψη για το ματσακι ομως δεν κανεις, δασκαλε
Θα ερθεις μετα το τελος του ματς σαν μετα Χριστον προφητης παλι, και θα μας το παιζεις "σας τα 'λεγε ο δασκαλος".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 6 Απαντήσεις