!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
- MiGiSukhoI
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Ρε παιδιά ακόμα δεν την έβαλα την αγγελία... Περιμένετε...
Αυτό τον καιρό έχω κάτι, αλλά θέλω κάτι άλλο που το είχα το καλοκαίρι.
Ξέρετε τι είναι να συνουσιάζεσαι με την καινούρια και να σκέφτεσαι ότι είσαι με τον καλοκαιρινό σου έρωτα;
Αυτό τον καιρό έχω κάτι, αλλά θέλω κάτι άλλο που το είχα το καλοκαίρι.
Ξέρετε τι είναι να συνουσιάζεσαι με την καινούρια και να σκέφτεσαι ότι είσαι με τον καλοκαιρινό σου έρωτα;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο καφενεια και ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έτσι όπως το πας αντί να στείλουν πμ στον Μισι θα στείλουν σε σένα.Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:23 Μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο καφενεια και ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.
Ας γαμήσει λιγότερο στην ζωή του ο Μισιγκόγκου όπως και οι γιαγιάδες του.
Δεν μπορούμε να στερούμαστε έναν υποψήφιο πατέρα και μιά αντίστοιχη μελλοντική μητέρα να μένει μπουκάλα γιά να εξυπηρετούνται βίτσια, η κοινωνία πρέπει να βάλει όρια στην ελευθερογαμία.
Δεν μπορούμε να στερούμαστε έναν υποψήφιο πατέρα και μιά αντίστοιχη μελλοντική μητέρα να μένει μπουκάλα γιά να εξυπηρετούνται βίτσια, η κοινωνία πρέπει να βάλει όρια στην ελευθερογαμία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
don't speak έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:31Έτσι όπως το πας αντί να στείλουν πμ στον Μισι θα στείλουν σε σένα.Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:23 Μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο καφενεια και ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ωραίος.don't speak έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:31Έτσι όπως το πας αντί να στείλουν πμ στον Μισι θα στείλουν σε σένα.Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:23 Μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο καφενεια και ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ωραία το πάς αλλά θέλω να δώ τις αντοχές σου, σόρυ.Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:23 Μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο καφενεια και ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.

Πωπωπωωωωωωωωω
Δε ξερω γιατι αλλα οταν τη βλεπω μου ερχεται στο μυαλο βουλκανιζατερ, λαδια, λοστοι, τριβελισμοι και βουρδουλιες.
Η ατιμη εχει τα παντα. Καθαροαιμη αλογα. Σε σταβλο θα την εβαζα να ζει αν τα ειχαμε και οταν βγαιναμε εξω στο χωραφι θα την ειχα με λουρι.
Δε ξερω γιατι αλλα οταν τη βλεπω μου ερχεται στο μυαλο βουλκανιζατερ, λαδια, λοστοι, τριβελισμοι και βουρδουλιες.
Η ατιμη εχει τα παντα. Καθαροαιμη αλογα. Σε σταβλο θα την εβαζα να ζει αν τα ειχαμε και οταν βγαιναμε εξω στο χωραφι θα την ειχα με λουρι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
ritzeri
Παστουρωμα;Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 20:02 Πωπωπωωωωωωωωω
Θές δηλαδή να φάτε μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο βουλκανιζατέρ ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.;Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 20:02 Πωπωπωωωωωωωωω
-
don't speak
Και να κρατάει αυτή το λοστό, όλο νόημα.enaon έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:39Θές δηλαδή να φάτε μια παστα αμυγδαλου, ενα κομματι γαλακτομπουρεκο, καθισμενοι χερι χερι σε ενα παραδοσιακο βουλκανιζατέρ ταξιδευοντας ο ενας στα ματια του αλλου.;Daje έγραψε: 10 Οκτ 2018, 20:02 Πωπωπωωωωωωωωω
Η ατιμη εχει τα παντα. Καθαροαιμη αλογα. Σε σταβλο θα την εβαζα να ζει αν τα ειχαμε και οταν βγαιναμε εξω στο χωραφι θα την ειχα με λουρι.![]()
-
stergiosbik
Μιας και μενεις μπουκαλα οπως ο Γιαννοπουλας δεν κλεινετε ενα τρυφερο ραντεβου τα δυο σας να πνιξετε τον πονο σας;
-
don't speak
Θες να βρούνε κουνέλι στα προϊόντα λιντλ;stergiosbik έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:56 Μιας και μενεις μπουκαλα οπως ο Γιαννοπουλας δεν κλεινετε ενα τρυφερο ραντεβου τα δυο σας να πνιξετε τον πονο σας;
- MiGiSukhoI
Φασίζοντα χριστιανόπληκτε συντοπίτη δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έχω γυναίκες για να περνάω καλά. Εγώ απλά θέλω να μεγαλώσω την λίστα των θηλυκών και να αγγίξω τριψήφιο νούμερο. Μια ζωή την έχουμε. Απλά θεωρώ την συγκεκριμένη κατηγορία που επέλεξα τις πιο εύκολες και τις πιο ευάλωτες...
Υ.Γ. Θα περάσουν καλά οι θρησκευόμενες χήρες και ζωντοχήρες με τον νέο Μητροπολίτη... 47 χρονών, 1:80 ύψος, 130 κιλά...
Υ.Γ. Θα περάσουν καλά οι θρησκευόμενες χήρες και ζωντοχήρες με τον νέο Μητροπολίτη... 47 χρονών, 1:80 ύψος, 130 κιλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MiGiSukhoI την 10 Οκτ 2018, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Υδράργυρος
Να βρεις μια κοπελα της ηλικιας σου να παντρευτεις αντι να κανεις mgtowικες καραμπαμπιεςMiGiSukhoI έγραψε: 10 Οκτ 2018, 14:58 Αναζητώ να παρέχω συντροφιά και ερωτικές περιπτύξεις και περιπέτειες σε παντρεμένες και χωρισμένες από 40 μέχρι 46 ετών.
Για τα περαιτέρω παρακαλώ επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 34 Απαντήσεις