!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:04 Δεν εχει σημασια το γιατι - πολυ καλα κανουν τα κοριτσια
Εσυ ρε ψηλέ δηλαδή θα ήθελες η κορή σου να ανοιξει Onlyfans;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:48 Και λογικό είναι, ξέρω γω αυτά τα ΜΚΔ έχουν φτιαχτεί για να ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ
Εγώ πλέον δεν θέλω να δειξω τιποτα δικο μου στα social media. Σπανια πλέον να ανεβάσω δικια μου φωτογραφια οπου δειχνω εμένα, που παω, τι κανω, τι αγοράζω. Το μονο πλέον που με ενδιαφέρει ειναι σελιδες για φωτογράφους σαν το Flickr.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Μάιος 2023, 10:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
AsimakisLazarou
Phorum.gr user: Makis Lazarou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AsimakisLazarou »

Αλιόσα έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:34
Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:04 Δεν εχει σημασια το γιατι - πολυ καλα κανουν τα κοριτσια
Όχι, ποτέ
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Γιατί βγάζουν χρήματα απο τους simps. Simps αυτη η μάστιγα.

Όταν πιάσουν όμως τα 35 και δεν θα δούν δαχτυλίδι γάμου, τότε θα σκούζουν "που βρίσκονται οι καλοί άντρες" και για "pay gap".
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Μια χαρά είναι το να είναι προκλητικές, και τα αγόρια αντίστοιχα να επιδεικνύονται με διάφορους τρόπους. Λογικό, ειδικά σ'αυτές τις ηλικίες. Η μαλακία είναι όταν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό. Δηλαδή είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ποσοστό των νέων που ασχολούνται ΜΟΝΟ με μαλακίες. Τα ενδιαφέροντά τους περιορίζονται στο πώς φαίνονται, σε ποιό μαγαζί πήγαν, αν έβγαλαν καμμιά selfie σε καμμιά παραλία. Άντε ντε να ασχοληθούν και λίγο με μικροπολιτική ή καμμιά ομάδα τα αγόρια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
AsimakisLazarou
Phorum.gr user: Makis Lazarou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AsimakisLazarou »

micmic έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:45 Μια χαρά είναι το να είναι προκλητικές, και τα αγόρια αντίστοιχα να επιδεικνύονται με διάφορους τρόπους. Λογικό, ειδικά σ'αυτές τις ηλικίες. Η μαλακία είναι όταν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό. Δηλαδή είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ποσοστό των νέων που ασχολούνται ΜΟΝΟ με μαλακίες. Τα ενδιαφέροντά τους περιορίζονται στο πώς φαίνονται, σε ποιό μαγαζί πήγαν, αν έβγαλαν καμμιά selfie σε καμμιά παραλία. Άντε ντε να ασχοληθούν και λίγο με μικροπολιτική ή καμμιά ομάδα τα αγόρια.
Είδες που τα Social media έχουνε προκαλέσει κακό στην ελληνική κοινωνία; μια χαρά ήσυχοι ήταν οι νέοι πριν τα μκδ
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

micmic έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:45 Μια χαρά είναι το να είναι προκλητικές, και τα αγόρια αντίστοιχα να επιδεικνύονται με διάφορους τρόπους. Λογικό, ειδικά σ'αυτές τις ηλικίες. Η μαλακία είναι όταν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό.
Το έσωσες στο τέλος "οταν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό. Οταν συνεχώς ανεβάζεις εικονες δικιές σου λές και εισαι το κέντρο του κόσμου λες και προσέφερες κατι στην ανθρωποτητα, έγραψες σπουδαια πράματα και πρέπει οι άλλοι για κάποιο να σε θαυμάζουνε (επειδή έχεις μεγάλα βυζιά). Οχι αυτά δεν ειναι φυσιολογικά πράματα, αυτο λέγεται ναρκισισμός.
AsimakisLazarou έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:47 Είδες που τα Social media έχουνε προκαλέσει κακό στην ελληνική κοινωνία; μια χαρά ήσυχοι ήταν οι νέοι πριν τα μκδ
Ναι στις σχέσεις των δυο φυλων προκάλεσαν ζημια διοτι τώρα μια γυναικα έχει απειρες επιλογες πριν καν βγει απο το σπιτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 30 Μάιος 2023, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:48 Και λογικό είναι, ξέρω γω αυτά τα ΜΚΔ έχουν φτιαχτεί για να ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ
Εγώ πλέον δεν θέλω να δειξω τιποτα δικο μου στα social media. Σπανια πλέον να ανεβάσω δικια μου φωτογραφια οπου δειχνω εμένα, που παω, τι κανω, τι αγοράζω. Το μονο πλέον που με ενδιαφέρει ειναι σελιδες για φωτογράφους σαν το Flickr.
ποιο ολνυφανς ;
ο τιτλος του νηματος ειναι για τις νεαρες γυναικες που ειναι προκλητικες στα μκδ - γενικα
το ιδιο ισχυει και στην καθημερινοτητα τους - επιδειξη της πραματιας - αποσπαση θαυμασμου
καποια στιγμη θα καταλαβετε πως το μοναδικο αηττητο σε αυτον τον κοσμο ειναι η γυναικεια φιλαρεσκεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εξαρτάται. Αν μιλαμε για content με πατούσες ή γόβες ή πρόσωπο ή χειλη/πηγουνι (χωρις υπολοιπο πρόσωπο) ή αυτιά ή μασχάλες κτλ, μια χαρά.
Βγάζει το εξτρα χαρτζιλικάκι της εκμεταλλευόμενη τους ανωμαλιάρηδες φέτιχους αλλά δεν θα φταίει αυτη. Δικό τους ειναι το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

AsimakisLazarou έγραψε: 29 Μάιος 2023, 09:58 Έχουμε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πολλές νεαρές γυναίκες ηλικιών 18-28 ετών, να φωτογραφίζονται προκλητικά δηλαδή για παράδειγμα ποζάρουν στο φακό με κάπως άγριο να το πω, προκλητικό, σεξουαλικο να το πω, άλλες φορές με χέρι εκεί σε λαιμό, άλλες κάπως καθιστές με το ίδιο προκλητικό υφακι που ανέφερα πάνω, άλλες με πισώπλατα που δείχνουν εκεί οπίσθια, άλλες που είναι καθιστες και ανοίγουν πόδια. γιατί όμως το κάνουν αυτό, με ποια λογική; και ύστερα σου λένε γιατί έχουν τοξικές σχέσεις, γιατί το κάνουν αυτό; δεν είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο πολλές νεαρές κοπέλες πιπίνια, φωτογραφιζονται μ αυτούς τους τρόπους που ανέφερα; Καλά τις λένε Ελλεινιδες :smt018 :hammer:
:giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vantono

Επισης, χιλιες φορές προτιμότερο προκλητική στα ΜΚΔ, παρά πουτάνα*!

*και "επαγγελματίας" επι πληρωμή κτλ, ή/και στη συμπεριφορά.

Ξέρω τύπισσες που τους αρεσει να ντυνονται ψιλο"προκλητικα" (και στα ΜΚΔ και γενικώς) και ειναι απο τις πιο σπαθιά τύπισσες που εχω γνωρίσει. Και πολύ πιο ηθικές απο διαφορες σιγανοπαππαδιές και ψευτοθεούσες που βγαινουν σε φωτος με ζιβάγκα και πουλάνε ηθικη, και στα backstage τον παιρνουν καδρόνι και τον βγάζουν πριονίδια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:48 Ο καθένας δείχνει ό,τι έχει
έτσι ακριβώς
έβλεπα ένα podcast που συζητούσαν κάτι τύποι με κάτι γκόμενες επαγγελματίες Onlyfans και η μία γκρίνιαζε ότι οι άντρες τη βλέπουν μόνο σεξουαλικά κ τέτοια, οπότε της απαντάει ο άλλος "if only sex is what you can offer, then sex is all i want"
όταν αυτό που προβάλλεις είναι το σεξ (βυζιά, κώλοι και τα ρέστα) τότε αυτοί που θα σε προσεγγίσουν θα το κάνουν γι'αυτό
όταν αυτό που προβάλλεις είναι πχ βιβλία που διαβάζεις, τότε αυτοί που θα σε προσεγγίσουν θα το κάνουν για να μιλήσουν για τα βιβλία, όχι για να σου ζητήσουν nudes
όταν θέλω να πάρω φάρμακα πάω στο φαρμακείο, όταν θέλω να πάρω κρέας πάω στο κρεοπωλείο
δε ξέρω τι δε μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι πάνω σε αυτό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

vantono έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:56 Επισης, χιλιες φορές προτιμότερο προκλητική στα ΜΚΔ, παρά πουτάνα*!

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στις πουτάνες. Μήπως τις έμπλεξες με τις καριόλες; :lol:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

AsimakisLazarou έγραψε: 29 Μάιος 2023, 09:58 Καλά τις λένε Ελλεινιδες :smt018 :hammer:
Ενήλικος παρθένος detected!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Προκαλουν για να ανεβασουν την αυτοπεποιθηση τους. Να δουνε τι ψαρια πιανουνε στην αγορα...
Άβαταρ μέλους
vantono

micmic έγραψε: 30 Μάιος 2023, 11:07
vantono έγραψε: 30 Μάιος 2023, 10:56 Επισης, χιλιες φορές προτιμότερο προκλητική στα ΜΚΔ, παρά πουτάνα*!

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στις πουτάνες. Μήπως τις έμπλεξες με τις καριόλες; :lol:
Φυσικά και υπάρχει. Το ότι πουλάνε το κορμί τους σε ιδρωμένους γέρους για τα λεφτα, και στη συντριπτική τους πλειονότητα αποτελούν θυματα τράφικινγκ και εξαναγκάζονται να κανουν ο,τι κανουν. Αλλά σε αυτο δεν μπορεις να πεις οτι φταινε οι ίδιες, φυσικά.

Καριόλες δεν υπαρχουν. Ή μαλλον υπάρχουν οσο υπάρχουν και μαλάκες και μαλακομαγνήτες απο την άλλη πλευρα.
Καριόλα λέμε αυτη που δεν μας κάθεται ή μας χώρισε και δεν μας θελει άλλο κτλ, όπως αντιστοιχως και οι γυναικες απο την πλευρά τους μιλάνε για μαλάκες και μαλακομαγνήτες για τους ίδιους λόγους.
Αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν να κανουν κυρίως με τα βιώματα και τα ptsd του καθενός/μίας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”