!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολύς πολιτιΖμός ρε παιδάκι μου...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πολύς πολιτιΖμός ρε παιδάκι μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:24
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 18:37 Δε μας ενδιαφέρει αν έχει λήξει ή οχι.
δε σε ρωτησε κανενας, πηξε.
Ολόκληρο τον ελληνικό λαό δεν ρώτησαν, και θα φροντίσει ο λαός (και της Ελλάδας, και οι λαοί της Ευρώπης) να σας "κανονίσουν" όπως σας αξίζει. Θα είναι μέρα μεσημέρι, και δε θα σας αρέσει καθόλου. Εντάξει, σε μερικούς, ίσως. Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα αρέσει στους πιο πολλούς από 'σας.

Στο μεταξύ:

Ρωσοτσόγλανος Καυκάσου σκότωσε μητέρα 2 παιδιών.

http://www.real.gr/koinonia/arthro/trag ... ra-499531/
Ο κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη, είναι από την περιοχή του Καυκάσου στη Ρωσία. Είναι σεσημασμένος για κλοπές και όπως προέκυψε το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο.
Υπάνθρωποι, και αυτοί, υπάνθρωποι και οι κατσαπλιάδες υποστηρικτές τους.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μπα το εγκλημα δεν ειναι ταυτισμενο με το ισλαμ?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:35 μπα το εγκλημα δεν ειναι ταυτισμενο με το ισλαμ?
Το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την υπανθρωπιά. Κατάλαβες? Είτε στο όνομα του ισλάμ που το κάνουν οι μουσλίμηδες, είτε στ' όνομα της αδιαφορίας για τον συνάνθρωπο, που το κάνουν οι "Καυκάσιοι" (που κι αυτοί είναι μουσλίμηδες σε μεγάλο βαθμό) ή οι "Ρομά", είτε στ' όνομα της Επανάστασης του Κώλου που το κάνουν οι αχριστεροί του φραπέ των Εξαχρείων.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:40
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:35 μπα το εγκλημα δεν ειναι ταυτισμενο με το ισλαμ?
Το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την υπανθρωπιά. Κατάλαβες? Είτε στο όνομα του ισλάμ που το κάνουν οι μουσλίμηδες, είτε στ' όνομα της αδιαφορίας για τον συνάνθρωπο, που το κάνουν οι "Καυκάσιοι" (που κι αυτοί είναι μουσλίμηδες σε μεγάλο βαθμό) είτε στ' όνομα της Επανάστασης του Κώλου που το κάνουν οι αχριστεροί του φραπέ των Εξαχρείων.
βια ασκει και ο αυριανος ακροδεξιος τεχνοκρατης που θα τσακιζει τις δαπανες μπρος στην σωτηρια της πατριδας (ετσι για το βαφτιζει) οπως και το οποιοδηποτε εγκληματικο στοιχειο οποιασδηποτε εθνικοτητας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:42
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:40
Το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την υπανθρωπιά. Κατάλαβες? Είτε στο όνομα του ισλάμ που το κάνουν οι μουσλίμηδες, είτε στ' όνομα της αδιαφορίας για τον συνάνθρωπο, που το κάνουν οι "Καυκάσιοι" (που κι αυτοί είναι μουσλίμηδες σε μεγάλο βαθμό) είτε στ' όνομα της Επανάστασης του Κώλου που το κάνουν οι αχριστεροί του φραπέ των Εξαχρείων.
βια ασκει και ο αυριανος ακροδεξιος τεχνοκρατης που θα τσακιζει τις δαπανες μπρος στην σωτηρια της πατριδας (ετσι για το βαφτιζει) οπως και το οποιοδηποτε εγκληματικο στοιχειο οποιασδηποτε εθνικοτητας
Οχι, βία ασκεί αυτός που ασκεί βία. Η βία είναι συγκεκριμένο πράγμα. Και φυσικά η άσκηση βίας προς ανθρώπους που μόνο έτσι καταλαβαίνουν, είναι θεμιτή, όταν γίνεται σε κατάσταση αυτοάμυνας ή όταν την ασκεί το κράτος. Αυτό ορίζουν οι νόμοι.
Ρατσιστικό έγκλημα είναι ο βιασμός που θα κάνει ένας Αλβανός σε μια Ελληνίδα. Ρατσιστικό έγκλημα είναι ο ξυλοδαρμός εγκύου γυναίκας από ένα τσούρμο Γεωργιανούς τσογλαναράδες πρίν κάνα χρόνο. Ρατσιστικό έγκλημα είναι το σιδέρωμα ηλικιωμένων από Αλβανούς. Ρατσιστικό έγκλημα είναι οι βιασμοί των γυναικών στη Σουηδία από Σομαλούς, κλπ. Μιλάμε για άτομα που προέρχονται από ΑΚΡΩΣ ρατσιστικές κοινωνίες, και βέβαια όλοι οι αχριστεροί κατσαπλιάδες υποστηρικτές τους, όλα αυτά τα παραβλέπουν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

βια ειναι η περικοπη του μισθου και της συνταξης

βλεπω εντεχνα το αποφευγεις γιατι ξερεις τι σκηνικο παει να στησει η ακροδεξια στο μελλον

να θυμασε ομως οτι δεν θα υπαρχει και ελεος απο τους πολιτες μπροστα στο σανο της ακροδεξιας :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:32
Ολόκληρο τον ελληνικό λαό δεν ρώτησαν, και θα φροντίσει ο λαός (και της Ελλάδας, και οι λαοί της Ευρώπης) να σας "κανονίσουν" όπως σας αξίζει. Θα είναι μέρα μεσημέρι, και δε θα σας αρέσει καθόλου. Εντάξει, σε μερικούς, ίσως. Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα αρέσει στους πιο πολλούς από 'σας.
Κάτι έλεγα προχθές για τα πουστριλίκια και τις πούτσες που γράφεις ακατάπαυστα και έκανες την πάπια. Να το πάλι :D
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Nero έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:55
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:32
Κάτι έλεγα προχθές για τα πουστριλίκια και τις πούτσες που γράφεις ακατάπαυστα και έκανες την πάπια. Να το πάλι :D
Κάτι έλεγα οτι ασχολείσαι μέρα νύχτα με την πάρτη μου (απ' ό,τι φαίνεται ιδιαιτέρως τη νύχτα), και έκανες εσύ την πάπια.
Από 'κει και πέρα, τα περί αριστερού "ανδρισμού" είναι γνωστά τοις πάσι, και άλλωστε και οι ίδιοι κάνουν ο,τι μπορούν για να αποδείξουν οτι έτσι είναι.
Τί να κάνουμε κάπως πρέπει να καλυφθεί το κενό που θ'αφήσουν πίσω τους οι αποχωρούντες "πρόσφυγες" στους υποστηρικτές τους.
πουστριλίκια
Μα τί ρατσιστικό λεξιλόγιο.
να θυμασε ομως οτι δεν θα υπαρχει και ελεος απο τους πολιτες μπροστα στο σανο της ακροδεξιας :g030:
Μπουρδουκλώθηκες και κάνεις ανορθογραφίες? Ο κόσμος θα ευγνωμονεί την "ακροδεξιά" για τ' ότι θα σώσει την Ευρώπη από τον αφανισμό που της επιφυλλάσουν οι πολυπολιτισμάκηδες. Φόνοι, εμπόριο ναρκωτικών, ρυθμοί γεννήσεων, (απ' την πλευρά των "επενδυτών"), συνθέτουν σκηνικό λευκής γενοκτονίας. Όποιος το σταματήσει είναι δικαίως ήρωας.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Πολυ πολιτισμικα γραφει ο κολντρων παντως.Μες στον πολιτιζμο ειναι.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:52
Ρατσιστικό έγκλημα είναι ο βιασμός που θα κάνει ένας Αλβανός σε μια Ελληνίδα. Ρατσιστικό έγκλημα είναι ο ξυλοδαρμός εγκύου γυναίκας από ένα τσούρμο Γεωργιανούς τσογλαναράδες πρίν κάνα χρόνο. Ρατσιστικό έγκλημα είναι το σιδέρωμα ηλικιωμένων από Αλβανούς. Ρατσιστικό έγκλημα είναι οι βιασμοί των γυναικών στη Σουηδία από Σομαλούς, κλπ. Μιλάμε για άτομα που προέρχονται από ΑΚΡΩΣ ρατσιστικές κοινωνίες, και βέβαια όλοι οι αχριστεροί κατσαπλιάδες υποστηρικτές τους, όλα αυτά τα παραβλέπουν.
Οχι, δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Northern Spirit έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:07 θα φατε πολυπολιτισμικο πηξιμο που θα ειναι ολο δικο σας..
Και μετά θα αντιδράσουμε και μετά θα ανοίγεις τέτοια νήματα και θα κλαψουρίζεις. Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους
Κάτσε να δούμε πόσο θα ανεβούν στο UK να σπάμε πλάκα μαζί! :giggle:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ειναι στο χερι μας να χρησιμοποιησομε το πολυπολιτισμο υπερ μας οπως εκαναν πχ οι ΗΠΑ και η Αυστραλια
Περιμενουμε τις προτασεις του χελωνουν πανω σε αυτη την βαση
Ετσι θα μας δειξει οτι δεν ειναι απλα ρατσιστης
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ευτυχώς που έχουμε άτομα σαν τον Χελώνο να παράγουν πολιτισμό και να προάγουν τον πολιτισμένο διάλογο. Αλλιώς τι θα κάναμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 09:01 Ευτυχώς που έχουμε άτομα σαν τον Χελώνο να παράγουν πολιτισμό και να προάγουν τον πολιτισμένο διάλογο. Αλλιώς τι θα κάναμε;
Ναι μωρέ, να λέει τον άνθρωπο Ρωσοτσόγλανο Καυκάσου; Και τι έκανε ο χριστιανός; Απλώς σκότωσε μία γυναίκα και άφησε δύο ορφανά. Σιγά το έγκλημα!
Ό,τι και να μας κάνουν, εμείς πρέπει να είμαστε ευγενείς. Με το σεις και με το σας!

blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:38
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:52
Οχι, δεν ειναι.
Σωστά! Γιατί δεν φταίει ο Πακιστανός για αυτό που έκανε στην Μυρτώ. Δεν είχε συνηθίσει γυναίκες να περπατούν μόνες τους και χωρίς μαντήλα αφού.
Εμείς είμαστε οι ρατσιστές που δεν τον καταλαβαίνουμε και δεν σεβόμαστε τις αρχές του. :011:

Αλήθεια, γιατί ήταν εδώ, γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Juno έγραψε: 08 Οκτ 2018, 08:31
Northern Spirit έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:07 θα φατε πολυπολιτισμικο πηξιμο που θα ειναι ολο δικο σας..
Και μετά θα αντιδράσουμε και μετά θα ανοίγεις τέτοια νήματα και θα κλαψουρίζεις. Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους
Κάτσε να δούμε πόσο θα ανεβούν στο UK να σπάμε πλάκα μαζί! :giggle:
ε ναι και γι'αυτο μολις "αντιδρασατε¨" σταματησαν να ερχονται οι μεταναστες.. :giggle:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”