σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκιΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:23Γιατί να φορέσει κάποιος από πάνω μέχρι κάτω πράσινα, αν δεν είναι απόκριες και δεν έχει ντυθεί βάτραχος;kongrosian έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:44 αν το πουκάμισο είναι πράσινο και το μπουφάν λαδι, θα πρέπει και το παντελόνι να είναι κοντά σε αυτή την απόχρωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατηφόριζα την Ιπποκράτους σήμερα....
- kongrosian
Re: Κατηφόριζα την Ιπποκράτους σήμερα....
- EKPLIKTIKOS
Μπα, εγώ πιο πολυ τα έχω με τους Τούρκους του νότου κ του βορρά που κάνουν κουμάντο σήμερα πάρα με τους γαβροβαζελους has beens που γλωσσοφιλιουνται σαν απελευθερωμενα σχολιαροπαιδα.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:16Εσύ ήσουν; ΛέγεEKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:32Στο αθηναϊκό παράρτημα της Μαρίνας αναφέρονταιGreen Dragon έγραψε: 01 Μάιος 2023, 08:16 Γράψε βρε και τι θα πει 'λαγουδάκιας' για εμάς που δεν ξέρουμε. Μπας και καταλάβουμε τι εννοείς.![]()
Δεν είπα να μην φορέσει πράσινα, άλλωστε είναι υπέροχο χρώμα και ένα από τα αγαπημένα μου σε όλες του τις αποχρώσεις. Αλλά πράσινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι κάπως. Επίσης πράσινο με κίτρινο που λες εσύ, μου θυμίζει ανανά. Ένας πιο νορμάλ συνδυασμός θα ήταν ιδανικός. Με το πράσινο όμως πρωταγωνιστή.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκιΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:23Γιατί να φορέσει κάποιος από πάνω μέχρι κάτω πράσινα, αν δεν είναι απόκριες και δεν έχει ντυθεί βάτραχος;kongrosian έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:44 αν το πουκάμισο είναι πράσινο και το μπουφάν λαδι, θα πρέπει και το παντελόνι να είναι κοντά σε αυτή την απόχρωση.![]()
- kongrosian
για πες. δεδομένου του πράσινου και του λαδί από πάνω, τι παντελόνι να βάλει;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:36Δεν είπα να μην φορέσει πράσινα, άλλωστε είναι υπέροχο χρώμα και ένα από τα αγαπημένα μου σε όλες του τις αποχρώσεις. Αλλά πράσινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι κάπως. Επίσης πράσινο με κίτρινο που λες εσύ, μου θυμίζει ανανά. Ένας πιο νορμάλ συνδυασμός θα ήταν ιδανικός. Με το πράσινο όμως πρωταγωνιστή.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκιΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:23
Γιατί να φορέσει κάποιος από πάνω μέχρι κάτω πράσινα, αν δεν είναι απόκριες και δεν έχει ντυθεί βάτραχος;![]()
Βασικά δεν θα έβαζα δυο πράσινα μαζί, το λαδί είναι απόχρωση του πράσινου.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:12για πες. δεδομένου του πράσινου και του λαδί από πάνω, τι παντελόνι να βάλει;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:36Δεν είπα να μην φορέσει πράσινα, άλλωστε είναι υπέροχο χρώμα και ένα από τα αγαπημένα μου σε όλες του τις αποχρώσεις. Αλλά πράσινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι κάπως. Επίσης πράσινο με κίτρινο που λες εσύ, μου θυμίζει ανανά. Ένας πιο νορμάλ συνδυασμός θα ήταν ιδανικός. Με το πράσινο όμως πρωταγωνιστή.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03
σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκι![]()
Επίσης, αν ήθελε το νήμα να πάρει την σωστή τροπή, δεν θα έπρεπε καν να φορέσει παντελόνι. Ουρά θα έκαναν μετά οι γυναίκες και έτσι τώρα θα συζητούσαμε ποια να πρωτοδιαλέξει και όχι αν θα φορέσει σμαραγδί ή μπορδοροδοκόκκινο παντελόνι.
- kongrosian
τι ομάδα είσαι;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:18Βασικά δεν θα έβαζα δυο πράσινα μαζί, το λαδί είναι απόχρωση του πράσινου.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:12για πες. δεδομένου του πράσινου και του λαδί από πάνω, τι παντελόνι να βάλει;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:36
Δεν είπα να μην φορέσει πράσινα, άλλωστε είναι υπέροχο χρώμα και ένα από τα αγαπημένα μου σε όλες του τις αποχρώσεις. Αλλά πράσινα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, είναι κάπως. Επίσης πράσινο με κίτρινο που λες εσύ, μου θυμίζει ανανά. Ένας πιο νορμάλ συνδυασμός θα ήταν ιδανικός. Με το πράσινο όμως πρωταγωνιστή.
Επίσης, αν ήθελε το νήμα να πάρει την σωστή τροπή, δεν θα έπρεπε καν να φορέσει παντελόνι. Ουρά θα έκαναν μετά οι γυναίκες και έτσι τώρα θα συζητούσαμε ποια να πρωτοδιαλέξει και όχι αν θα φορέσει σμαραγδί ή μπορδοροδοκόκκινο παντελόνι.![]()
ΠΑωναφαωγιατιρωτας;kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:20τι ομάδα είσαι;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:18Βασικά δεν θα έβαζα δυο πράσινα μαζί, το λαδί είναι απόχρωση του πράσινου.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:12
για πες. δεδομένου του πράσινου και του λαδί από πάνω, τι παντελόνι να βάλει;
Επίσης, αν ήθελε το νήμα να πάρει την σωστή τροπή, δεν θα έπρεπε καν να φορέσει παντελόνι. Ουρά θα έκαναν μετά οι γυναίκες και έτσι τώρα θα συζητούσαμε ποια να πρωτοδιαλέξει και όχι αν θα φορέσει σμαραγδί ή μπορδοροδοκόκκινο παντελόνι.![]()
- kongrosian
ομποοοο... καλή όρεξη.Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:34ΠΑωναφαωγιατιρωτας;kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:20τι ομάδα είσαι;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:18
Βασικά δεν θα έβαζα δυο πράσινα μαζί, το λαδί είναι απόχρωση του πράσινου.
Ευχαριστώ, έχω παραγγείλει κεμπάπ γιαουρτλού από τον Ακροβάτη.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 15:37ομποοοο... καλή όρεξη.![]()
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Άλλη φορά πριν ντυθείς, να στέλνεις αναλυτικό πμ και φωτος των ρούχων για στυλιστικές συμβουλές.
Κίτρινο παντελόνι; Τι λες ρε τύπε;kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκιΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:23Γιατί να φορέσει κάποιος από πάνω μέχρι κάτω πράσινα, αν δεν είναι απόκριες και δεν έχει ντυθεί βάτραχος;kongrosian έγραψε: 01 Μάιος 2023, 00:44 αν το πουκάμισο είναι πράσινο και το μπουφάν λαδι, θα πρέπει και το παντελόνι να είναι κοντά σε αυτή την απόχρωση.![]()
Σαν τον Ντόναλντ Ντακ θα ήταν!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
μια χαρά ήταν ο Ντόναλντ. ο Γκαστόνε μου την έσπαγε.Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:05Κίτρινο παντελόνι; Τι λες ρε τύπε;kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκιΚαρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 13:23
Γιατί να φορέσει κάποιος από πάνω μέχρι κάτω πράσινα, αν δεν είναι απόκριες και δεν έχει ντυθεί βάτραχος;![]()
Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά ο Ντόναλντ Ντακ δεν φορούσε καν παντελόνι, πόσο μάλλον κίτρινο.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:05μια χαρά ήταν ο Ντόναλντ. ο Γκαστόνε μου την έσπαγε.Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:05Κίτρινο παντελόνι; Τι λες ρε τύπε;kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 14:03
σωστό κι αυτό. γιατί να φοράει κανείς πράσινα; αλλά αν είναι να φορέσει πρέπει να το κάνει σωστά. δες το παραπάνω σχήμα. θα μπορούσε να βάλει ένα παντελονάκι κίτρινο, να τους μπερδέψει κιόλας, να μην ξέρουν αν είναι λαγός ή χανουμάκι![]()
- kongrosian
δεν έχει σημασία. για τον Γκαστόνε τι άποψη έχεις;Καρολίνα έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:07Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά ο Ντόναλντ Ντακ δεν φορούσε καν παντελόνι, πόσο μάλλον κίτρινο.kongrosian έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:05μια χαρά ήταν ο Ντόναλντ. ο Γκαστόνε μου την έσπαγε.Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2023, 16:05
Κίτρινο παντελόνι; Τι λες ρε τύπε;