Ναύτης έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:07
southern την παλεύεις καθόλου ή έχεις σηκώσει λευκή σημαία;
Μπα, δουλίτσα νομίζω είναι
Άσκηση, πώς το λένε Πώς μπορώ να κάνω το φόρουμ μπουρδέλο
Southern εάν δεν μπορείς να βάλεις φρένο στην σαχλαμάρα να το πεις να βάλουμε εμείς
είδες κάτι το ρατσιστικό η επιθετικό σε αυτό το νήμα;
επίσης δεν βλέπω κάτι το άσχημο στο να σχολιάζεται ή woke κουλτούρα και ο ακραίος δικαιωματισμος της αριστεράς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπα, δουλίτσα νομίζω είναι
Άσκηση, πώς το λένε Πώς μπορώ να κάνω το φόρουμ μπουρδέλο
Southern εάν δεν μπορείς να βάλεις φρένο στην σαχλαμάρα να το πεις να βάλουμε εμείς
είδες κάτι το ρατσιστικό η επιθετικό σε αυτό το νήμα;
επίσης δεν βλέπω κάτι το άσχημο στο να σχολιάζεται ή woke κουλτούρα και ο ακραίος δικαιωματισμος της αριστεράς.
απαντά!! Φαίνεται από την ανταπόκριση πως πολλοί βρίσκουν ενδιαφέροντα αυτά τα νήματα.
αλήθεια το νήμα για την Κλεοπάτρα ήταν τοξικό;
southern έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:56
Η εθνικότητα ορίζεται από την Εθνική συνείδηση και όχι από τον φαινοτυπο ή το DNA. ότι προέλευση και να έχουν νιώθουν Τούρκοι
Νε μουτλού Τουρκούμ ντιγιενέ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Η εθνικότητα ορίζεται από την Εθνική συνείδηση και όχι από τον φαινοτυπο ή το DNA. ότι προέλευση και να έχουν νιώθουν Τούρκοι
φαίνεται πως κυρίως ο Beria χαλιεται με τέτοια νηματα. βρίσκεις ενοχλητικό αυτό το νήμα;
φαίνεται πως κυρίως ο Beria χαλιεται με τέτοια νηματα. βρίσκεις ενοχλητικό αυτό το νήμα;
Κάνεις γκάλοπ ή θες απλώς να με κουρδίσεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
GoBzi έγραψε: 19 Απρ 2023, 14:07
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, Βαλκάνιοι, Βορειοαφρικάνοι και Μεσανατολιτες παρτουζονώμαστε μεταξύ μας. Τι ακριβώς θέλει να αποδείξει ο μαν στο tweet;
Oσοι μοιαζουνε με τους σημερινους Ελληνες ειναι απογονοι Βυζαντινών ή Ελλήνων της Ελληνιστικής Εποχής. Τέτοιος παιζει να ειναι ας πούμε ο Βασιλιάς της Ιορδανιας.
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, Βαλκάνιοι, Βορειοαφρικάνοι και Μεσανατολιτες παρτουζονώμαστε μεταξύ μας. Τι ακριβώς θέλει να αποδείξει ο μαν στο tweet;
δεν μιλάει για φυλετικές καθαροτητες αλλά για τη μεγάλη αλήθεια ότι οι Τούρκοι δεν είναι Turkics. Όπως ξανάγραψα η συνείδηση διαμορφώνει την εθνικότητα και όχι το DNA και ο φαινοτυπος. έχω γνωρίσει Τούρκους στη Σκωτία.
κάποιοι έμοιαζαν Ανατολίτες ενώ άλλοι με βουλγαρους.
Oσοι μοιαζουνε με τους σημερινους Ελληνες ειναι απογονοι Βυζαντινών ή Ελλήνων της Ελληνιστικής Εποχής. Τέτοιος παιζει να ειναι ας πούμε ο Βασιλιάς της Ιορδανιας.
στη περιοχή της Συρίας υπήρχε το ελληνιστικο βασιλειο των Σελευκιδών
δεν μιλάει για φυλετικές καθαροτητες αλλά για τη μεγάλη αλήθεια ότι οι Τούρκοι δεν είναι Turkics. Όπως ξανάγραψα η συνείδηση διαμορφώνει την εθνικότητα και όχι το DNA και ο φαινοτυπος. έχω γνωρίσει Τούρκους στη Σκωτία.
Οι Τούρκοι είμαι μπασταρδεμένοι, όπως και οι Έλληνες. Συμφωνώ ότι η συνείδηση διαφωνεί την εθνικότητα, οπότε ποιος ο λόγος του νήματος;
Οι Τούρκοι είμαι μπασταρδεμένοι, όπως και οι Έλληνες. Συμφωνώ ότι η συνείδηση διαφωνεί την εθνικότητα, οπότε ποιος ο λόγος του νήματος;
δεν υπάρχει καμία εντελώς καθαρή φυλή και εθνικότητα.
ακόμα και οι μογγολοι που έδωσαν την ονομασία της κίτρινης φυλης έχουν σε ποσοστό 10% ευρωπαικα γονίδια.
απορρόφηση των υπολειμμάτων των Σκυθων; https://www.genomeweb.com/sequencing/ge ... D_OUaS_xzA
σε πολλά φόρουμ σχολιάζεται η εμφάνιση μελών ενός έθνους.