!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ω γλυκύ μου έαρ" - (έαρ= άνοιξη;)
Re: "Ω γλυκύ μου έαρ" - (έαρ= άνοιξη;)
Καλά θυμάσαι ψωρόγατο...ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2023, 17:00Εγώ θυμάμαι κάποιον με νικ m κι ένα τριψήφιο νούμερο (ίσως 345).Spoiler
Nostalgia έγραψε: 20 Απρ 2023, 16:57Χριστος Ανεστη αγαπητο Κορωνακι! Δεν θυμαμαι καποιον με νικ Μ_Λοξίας έγραψε: 15 Απρ 2023, 17:05
Σιγά την προσωπικότητα που ήμουν...![]()
Αυτό το Μ_![]()
Δεν είμαι σίγουρος αν μου θυμίζει κάτι...ο Μιμάκος αποκλείεται, δεν έγραφε έτσι.
Τέσπα, αν θέλεις στείλε ΠΜ, αν εδώ δεν θέλεις να πεις λεπτομέρειες.
Επίσης, γράφουν εδώ η ΓΑΛΗ, ο Nostalgia και ο Αρίστος, παλιά μέλη του Μαύρου.
Έξυπνος χρήστης.
Ο Μιμάκος σίγουρα δεν είναι.
Ο m345 ήταν και ήταν όντως έξυπνος και πολύ καλός χρήστης.
Εχεις καιρο να φας μπαρμπουνια και δεν θυμασαι;Λοξίας έγραψε: 21 Απρ 2023, 10:07Χρόνια πολλά Κορώνα μου!Nostalgia έγραψε: 20 Απρ 2023, 16:57Χριστος Ανεστη αγαπητο Κορωνακι! Δεν θυμαμαι καποιον με νικ Μ_Spoiler
Λοξίας έγραψε: 15 Απρ 2023, 17:05
Σιγά την προσωπικότητα που ήμουν...![]()
Αυτό το Μ_![]()
Δεν είμαι σίγουρος αν μου θυμίζει κάτι...ο Μιμάκος αποκλείεται, δεν έγραφε έτσι.
Τέσπα, αν θέλεις στείλε ΠΜ, αν εδώ δεν θέλεις να πεις λεπτομέρειες.
Επίσης, γράφουν εδώ η ΓΑΛΗ, ο Nostalgia και ο Αρίστος, παλιά μέλη του Μαύρου.![]()
Αν δεν μου το θύμιζε ο student, δεν υπήρε πρίπτωση να το θυμηθώ εγώ...
Και τώρα πολύ αμυδρά θυμάμαι κάτι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Χαχαχα...
Α, όχι. Τρώω μπόλικα επειδή από το τέλος του μήνα μέχρι τον Ιούνιο δεν θα τρώω.
Είναι βλέπεις η εποχή αναπαραγωγής τους και δεν κάνει να τα ψαρεύουμε...
Τι γλυκος....!!!!! Αφου εχει ξεπαστρεψει μερικους τονους μπαρμπουνιων, κανει αποχη και ενα μηνα....Λοξίας έγραψε: 22 Απρ 2023, 09:34Χαχαχα...![]()
Είναι βλέπεις η εποχή αναπαραγωγής τους και δεν κάνει να τα ψαρεύουμε...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Με θλιγεις Κορώνα μου...δύο μήνες κάνω αποχή...Nostalgia έγραψε: 23 Απρ 2023, 14:02Τι γλυκος....!!!!! Αφου εχει ξεπαστρεψει μερικους τονους μπαρμπουνιων, κανει αποχη και ενα μηνα....![]()
Και σιγά τους τόνους μωρέ...κάτι ψωρομπάρμπουνα έχω φάει...
Να μου φιλησεις το Κορωνακι σου και να της πεις οτι θελω την συνταγη για την παστουρμαδοπιτα....Λοξίας έγραψε: 24 Απρ 2023, 21:42Με θλιγεις Κορώνα μου...δύο μήνες κάνω αποχή...Nostalgia έγραψε: 23 Απρ 2023, 14:02Τι γλυκος....!!!!! Αφου εχει ξεπαστρεψει μερικους τονους μπαρμπουνιων, κανει αποχη και ενα μηνα....Λοξίας έγραψε: 22 Απρ 2023, 09:34
Χαχαχα...![]()
Είναι βλέπεις η εποχή αναπαραγωγής τους και δεν κάνει να τα ψαρεύουμε...![]()
![]()
Και σιγά τους τόνους μωρέ...κάτι ψωρομπάρμπουνα έχω φάει...![]()
Κορώνα, έχεις ΠΜ.Nostalgia έγραψε: 25 Απρ 2023, 13:03 Να μου φιλησεις το Κορωνακι σου και να της πεις οτι θελω την συνταγη για την παστουρμαδοπιτα....![]()
Ωραιος!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
-
- 3 Απαντήσεις