!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι κύριε Βλαδιμηρε, μην ανησυχείτε για τις εξορύξεις
Re: Όχι κύριε Βλαδιμηρε, μην ανησυχείτε για τις εξορύξεις
plouf έγραψε: 10 Απρ 2023, 09:04Παπσε πχια κι εσυ σταλινομαδουρε δεν βλεπεις οτι θα βγαζουμε πετρελαιο και θα τρωμε ολοι με χρυσα κουταλια;Kauldron έγραψε: 09 Απρ 2023, 22:13Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές, η νουδού βγάζει πετρέλαια, επανεκκινεί τη βιομηχανία οχημάτων (υπόσχονταν το πόνυ), και άλλα τέτοια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Απρ 2023, 20:56 Ευτυχώς θα βγεί η ΝΔ και θα μπουν τα γκατζίλιονς στις τσέπες μας![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τί δε θ' ανανεώσουνε μωρέ οι ζαίοι? Μια ζωή κυβερνάει η δεξιά και φταίνε οι άλλοι. Κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές και κινδυνεύουν να χάσουν "βγάζουν πετρέλαιο", ή "επανεκκινούν την ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία" (αυτή τη παπαριά δε την ακούσαμε ακόμα, πολύ πιθανόν, λίγο πριν τις εκλογές, πάλι θα τη πούν). Δε βαρεθήκατε πιά το ίδιο και το ίδιο παραμύθι? Μ' αρέσει που πλέον σταματήσανε τα "ααααχ θα έρθουν οι κομμουνισταί και θα μας πάρουν τα σπίτιαααααααααααααα". Φαίνεται είναι πολύ νωπές οι μνήμες των κορακιών με τους πλειστηριασμούς.Otto Weininger έγραψε: 10 Απρ 2023, 08:21Αφού δεν ξέρεις, δεν θα έπρεπε να μάθεις πρώτα ή έστω να αναρωτηθείς "ποιες υπάρχουσες άδειες" δεν θα ανανεώσουν οι ζαίοι;Kauldron έγραψε: 09 Απρ 2023, 22:12Πού θέλεις να ξέρω? Εγώ βλέπω τί λέει ο Αναίδειας.Otto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2023, 21:12
Δηλαδή δεν έχει έρθει η ExxonMobil ούτε έχουν εγκριθεί άδειες;
Με το σκεπτικό σου ούτε ο φράχτης του Έβρου υπάρχει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μετάφραση:
Ελληνικό πολιτικό σύστημα "Όχι κύριε Ερντογάν, μην ανησυχείτε για τις εξορύξεις!", με την πρώτη ευκαιρία θα παρακάμψουμε το Διεθνές δίκαιο και θα σας εκχωρήσουμε το μισό Αιγαίο αλλά πρέπει να το σερβίρουμε με τρόπο στους ιθαγενείς.
Ελληνικό πολιτικό σύστημα "Όχι κύριε Ερντογάν, μην ανησυχείτε για τις εξορύξεις!", με την πρώτη ευκαιρία θα παρακάμψουμε το Διεθνές δίκαιο και θα σας εκχωρήσουμε το μισό Αιγαίο αλλά πρέπει να το σερβίρουμε με τρόπο στους ιθαγενείς.
-
Δημοκράτης
περιμένεις από ζαιαυγίτες να παραδεχτούν ότι είναι ζαβοί; Κρατάνε απλώς μια βλακεία που είπε ο Δένδιας και όχι στο τι πραγματικά έγινε. Τα ίδια βλήματα πριν μερικά χρόνια θα έλεγαν τις ίδιες μπαρούγες για το άεριο της ΚύπρουOtto Weininger έγραψε: 09 Απρ 2023, 20:54 Αυτή η κυβέρνηση προχώρησε το ζήτημα; ΝΑΙ.
Οι ζαίοι λένε ότι θα το σταματήσουν; ΝΑΙ.
Εσύ τους κάνεις πάλι αβάντα; ΝΑΙ.
Τρία ΝΑΙ, κατοχυρώθηκε στο κύριο με το γυαλιστερό καβούκι.
- Υδράργυρος
Πότε μπαίνουν τα γεωτρύπανα;
-
stergiosbik
Αδημονει ο πατος σου;
- Υδράργυρος
Γεωτρύπανα δε βλέπω
-
stergiosbik
Στησε κωλο κι ερχονται.Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2023, 09:34Γεωτρύπανα δε βλέπω
- Υδράργυρος
Χμ
Ρωσία, Τουρκία και ΗΠΑ. Ξεχάστηκε λιγουλάκι ο φίλος μας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί, εγώ είμαι εδώ:
https://www.imerisia.gr/epiheiriseis/en ... i-dapaniriEast Med: Οι ΗΠΑ «παγώνουν» την κατασκευή του ως χρονοβόρα και δαπανηρή
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Scouser έγραψε: 13 Απρ 2023, 10:04Ρωσία, Τουρκία και ΗΠΑ. Ξεχάστηκε λιγουλάκι ο φίλος μας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί, εγώ είμαι εδώ:https://www.imerisia.gr/epiheiriseis/en ... i-dapaniriEast Med: Οι ΗΠΑ «παγώνουν» την κατασκευή του ως χρονοβόρα και δαπανηρή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Μην είσαι χάπατο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Απρ 2023, 10:13Scouser έγραψε: 13 Απρ 2023, 10:04Ρωσία, Τουρκία και ΗΠΑ. Ξεχάστηκε λιγουλάκι ο φίλος μας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί, εγώ είμαι εδώ:https://www.imerisia.gr/epiheiriseis/en ... i-dapaniriEast Med: Οι ΗΠΑ «παγώνουν» την κατασκευή του ως χρονοβόρα και δαπανηρή![]()
![]()
.Δες ημερομηνίες και άρθρα και αν πάλι δε νιώθεις, πες μου να σου δείξω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
O ή-άμυνας είναι λυσσασμένο κομματόσκυλο των δεξιών.Scouser έγραψε: 13 Απρ 2023, 10:04Ρωσία, Τουρκία και ΗΠΑ. Ξεχάστηκε λιγουλάκι ο φίλος μας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί, εγώ είμαι εδώ:https://www.imerisia.gr/epiheiriseis/en ... i-dapaniriEast Med: Οι ΗΠΑ «παγώνουν» την κατασκευή του ως χρονοβόρα και δαπανηρή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Η εξόρυξη υδρογονανθράκων είναι η εθνική μας θησαυροθηρία.
Το σχετικό αφήγημα είναι τα ρεμάλια που κάθονται στο καφενείο του χωριού και συζητάνε για το που θα βρούν τους κρυμμένους ντενεκέδες με τις λίρες.
Το σχετικό αφήγημα είναι τα ρεμάλια που κάθονται στο καφενείο του χωριού και συζητάνε για το που θα βρούν τους κρυμμένους ντενεκέδες με τις λίρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση