Δεν ξέρω αν είναι για δέσιμο, πάντως είναι σίγουρα ένα εμετικό ρατσιστόμουτρο, ελληνάρας του πέοντα.Green Dragon έγραψε: 06 Αύγ 2024, 07:22Άρα είναι για δέσιμο.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:03https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Επίσης, σύμφωνα και με την ένορκη κατάθεση της Βούλας Παπαχρήστου, ο Κυτέας της είχε πει “αυτός είναι ένας αμόρφωτος ηλίθιος” και “ο μαύρος είναι ανώμαλος και αυτός και ο πατέρας του βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις με κοπέλες”. Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες” και καθώς και ότι “οι μαύροι δεν έχουν το ίδιο διανοητικό επίπεδο με εμάς, είναι από τη φύση τους χαζοί”.
Ο Καραλής έχει πατέρα Έλληνα, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Δεν είναι ελληνοποιημένος, δηλαδή 'μεταγραφή' όπως συχνά πυκνά γίνεται πια παγκοσμίως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αφού κάθεται και λέει ότι ο Καραλής κάνει βουντού, δεν φαίνεται και πολύ σταθερός διανοητικά.Ναύτης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 08:30Δεν ξέρω αν είναι για δέσιμο, πάντως είναι σίγουρα ένα εμετικό ρατσιστόμουτρο, ελληνάρας του πέοντα.Green Dragon έγραψε: 06 Αύγ 2024, 07:22 Άρα είναι για δέσιμο.
Ο Καραλής έχει πατέρα Έλληνα, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Δεν είναι ελληνοποιημένος, δηλαδή 'μεταγραφή' όπως συχνά πυκνά γίνεται πια παγκοσμίως.
Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:03https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Επίσης, σύμφωνα και με την ένορκη κατάθεση της Βούλας Παπαχρήστου, ο Κυτέας της είχε πει “αυτός είναι ένας αμόρφωτος ηλίθιος” και “ο μαύρος είναι ανώμαλος και αυτός και ο πατέρας του βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις με κοπέλες”. Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες” και καθώς και ότι “οι μαύροι δεν έχουν το ίδιο διανοητικό επίπεδο με εμάς, είναι από τη φύση τους χαζοί”.
Πέραν της ηλιθιότητας της υπόθεσης πάντως, μια χαρά έλληνας είναι και βιολογικώς αφού ο πατέρας του είναι ελληνιάρης.
Green Dragon έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:00Αφού κάθεται και λέει ότι ο Καραλής κάνει βουντού, δεν φαίνεται και πολύ σταθερός διανοητικά.Ναύτης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 08:30Δεν ξέρω αν είναι για δέσιμο, πάντως είναι σίγουρα ένα εμετικό ρατσιστόμουτρο, ελληνάρας του πέοντα.Green Dragon έγραψε: 06 Αύγ 2024, 07:22 Άρα είναι για δέσιμο.
Καλά και ο Αναστασιάδης που κατέβαζε τις εικόνες στον πάγκο δεν έστεκε καλά, τον ήπιε παντού,αλλά μια χαρά καριέρα έκανε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Αν συζητάμε αν είναι Έλληνας άτομο που έχει πατέρα Έλληναnyxtovios έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:07 Πέραν της ηλιθιότητας της υπόθεσης πάντως, μια χαρά έλληνας είναι και βιολογικώς αφού ο πατέρας του είναι ελληνιάρης.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άνετα σχόλιο μέσου πχωρουμίτη.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:03https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Επίσης, σύμφωνα και με την ένορκη κατάθεση της Βούλας Παπαχρήστου, ο Κυτέας της είχε πει “αυτός είναι ένας αμόρφωτος ηλίθιος” και “ο μαύρος είναι ανώμαλος και αυτός και ο πατέρας του βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις με κοπέλες”. Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες” και καθώς και ότι “οι μαύροι δεν έχουν το ίδιο διανοητικό επίπεδο με εμάς, είναι από τη φύση τους χαζοί”.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
το θεμα εχει παρει υπερβολικες διαστασεις και τα σηκωνουν αστειοι αριστεροι ελινιζιοι
- Frappezitis
Ελλαδα η χωρα του φωτος
Σκατα στη μουρη των ρατσιστων, των φασιστων κ των κυρ Παντεληδων.
https://www.facebook.com/10000609460788 ... 487807852/
https://www.facebook.com/10000609460788 ... 487807852/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Χέσε αγόρι μου !Frappezitis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:39
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Frappezitis
Όταν ένα ακροδεξιο σκουπίδι, που τυγχάνει να είναι και προπονητής σου, έχει το απύθμενο θράσος να σου λέει αυτά.οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ, να πας στη χώρα σου εσύ κι η μάνα σου!
Τότε σου αξίζουν χιλιάδες συγχαρητήρια.
Μπράβο.
Χίλια μπράβο.

ισραηλινοι.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πρέπει να το μάθουμε.Nandros έγραψε: 02 Απρ 2023, 17:13Ποιο είναι το όνομα του ρατσισταρά; Ξέρουμε;Nøel έγραψε: 02 Απρ 2023, 15:58 Μερικοί είναι θλιβεροί ν' αντιμετωπίζουν έτσι παιδιά.
Από τα 13 μέχρι τα 21 μου ήταν μία διαρκής ενόχληση. Ήταν προπονητής άλλου αθλητή και πολύ καλού. Φτάσαμε στα δικαστήρια, κατηγορήθηκε στην Ομοσπονδία. Η Επιτροπή Φιλάθλου τον έβγαλε από τα στάδια για κάποιον καιρό και μας πήγε στα ανώτατα αθλητικά δικαστήρια, όπου τον καταδίκασαν και εκεί. Κρίθηκε ρατσιστής, είναι ρατσιστής», περιγράφει ο Εμμανουήλ Καραλής.https://www.rosa.gr/athlitismos/karalis ... -xora-sou/
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πυργο Ηλείας είναι ο πατέρας του. Όχι ελληνας
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Που είναι το κακό να κάνεις βουντού, αν είναι να παίρνεις μετάλλιο όπως είδαμε.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:03https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες”
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Frappezitis
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2502 Προβολές