Λογικό
Μου αρέσει όμως, το δικό μου το βρίσκω σκετικά βαρετό, αν εξαιρέσεις τα ωραία combo που βρήκε ο enaon
Σκέφτηκα να το βγάλω το ρε, βγαίνει σε αρκετούς, αλλά μετά λέω, έχει ένα ενδιαφέρον το ποιος λέεει ρε, ποιος βρε, ποιος τύπε μου, κοκ.
Μήπως να αφαιρούσες τις λέξεις μέχρι 2 γράμματα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
(θα κάνω κι ένα διάλειμμα μεταξύ χρηστών για να προλαβαίνει ο καθένας να "λάμψει" )
λαμπάκια ρε μαλάκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 21 Μαρ 2023, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Καραμελίτσα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 23:18
Χμμμ, δηλαδή η φράση κατατεθέν του enaon είναι: "Βρε, σωστά καταλάβατε, η αλήθεια μοιάζει με λαμπάκια."
Πρέπει να το βάλει screensaver στο javascript ρολόι του.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Καραμελίτσα έγραψε: 21 Μαρ 2023, 23:19
Ενώ του νάνου "Ο ρόλος του gpt για την καλή σχέση ΗΠΑ-Κίνας".
Για να δούμε και τα δικά σου.
Όλοι θα πάρουν, αλλά με τη σειρά που το ζήτησαν, κανείς δεν κόβει στην σειρά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2023, 23:07
Νάνε, βάλε κι εμένα στη λίστα.
Και μία ερώτηση αναφορικά με το πρώτο γράφημα. Αφορά σε λέξεις που χρησιμοποιεί ο χρήστης και το μέγεθος τους είναι ανάλογο με τη συχνότητα; Γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα. Ρωτάω γιατί ως γραφιστικό στήσιμο παίζει εδώ και πολλά χρόνια ανάλογα με τη θεματολογία αλλά το ήξερα μόνον ως εφαρμογή ιλλουστρέιτορ, που διαλέγεις εσύ τις λέξεις.
Ακριβώς! Υπόσχομαι ότι δεν τις διάλεξα εγώ, είμαι υπερβολικά τεμπέλης για να κάνω κάτι τέτοιο.
There are decades where you fuck around and days where you find out