Το σοβαρά για σενα ποιο είναι;
Αν αυτό που γράφει κάποιος το πιστεύει , τότε σοβαρολογεί κι αν ο άλλος λύνεται στα γέλια φταίει ότι απλά είναι ο "άλλος".
Το σοβαρά για σενα ποιο είναι;
Εννοείται.Πασιφάη έγραψε: 17 Μαρ 2023, 13:26Δλδ τώρα εσύ χάρηκες;BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 07:55Αλήθεια ;;;;Kotas έγραψε: 17 Μαρ 2023, 00:45 αν δεν κανω λαθος ο stavmanr πηρε την κορεκτιλα του μαζι και αποχωρησε απο το φορουμ![]()
Ρε άντε πάτε να κουρευτείτε,σας πήρε ο πόνος για τον βλακοσταύρο.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 15:51Το σοβαρά για σενα ποιο είναι;
Αν αυτό που γράφει κάποιος το πιστεύει , τότε σοβαρολογεί κι αν ο άλλος λύνεται στα γέλια φταίει ότι απλά είναι ο "άλλος".
Αμα το πρόβλημά σου ήταν ότι σε έπρηζαν αυτά που έγραφε, ας τον έβαζες στη λίστα των αοράτων. Τι πάει να πει "να φύγει"; Ποιος είσαι εσύ κι ο κάθε "εσύ" που θεωρείς ότι έχεις αρμοδιότητα να διώχνεις κόσμο;BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 16:57Ρε άντε πάτε να κουρευτείτε,σας πήρε ο πόνος για τον βλακοσταύρο.ksk έγραψε: 17 Μαρ 2023, 15:51Το σοβαρά για σενα ποιο είναι;
Τα έγραφα και απευθείας στον ίδιο,δεν εκμεταλλεύομαι καμμία απουσία.
Ποιος έδιωξε κόσμο ;AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:09
Αμα το πρόβλημά σου ήταν ότι σε έπρηζαν αυτά που έγραφε, ας τον έβαζες στη λίστα των αοράτων. Τι πάει να πει "να φύγει"; Ποιος είσαι εσύ κι ο κάθε "εσύ" που θεωρείς ότι έχεις αρμοδιότητα να διώχνεις κόσμο;
Αυτοί μπαίνουν για χαβαλεδοκαφριλικια, είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Αν μπαίνεις για να γράψεις έτσι συγκροτημένα, κουράζεσαι πιο εύκολα.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 16:55Εννοείται.
Σειρά έχουν οι Nandros-Ασέβαστος.
Δεν ξέρω ποιος τον έδιωξε, αλλά όταν λες ότι κάποιος "πρέπει να φύγει" είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι είναι μια μοχθηρή ιδιοφυία που επηρεάζει τους αδαείς (άρα επικίνδυνος) ή ότι σου ανακατεύει τα σωθικά με αυτά που γράφει και δεν αντέχεις να τον διαβάζεις.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:17Ποιος έδιωξε κόσμο ;AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:09
Αμα το πρόβλημά σου ήταν ότι σε έπρηζαν αυτά που έγραφε, ας τον έβαζες στη λίστα των αοράτων. Τι πάει να πει "να φύγει"; Ποιος είσαι εσύ κι ο κάθε "εσύ" που θεωρείς ότι έχεις αρμοδιότητα να διώχνεις κόσμο;
Εγώ ;
Ξέχασα και τον Λεγεών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:20Αυτοί μπαίνουν για χαβαλεδοκαφριλικια, είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Αν μπαίνεις για να γράψεις έτσι συγκροτημένα, κουράζεσαι πιο εύκολα.
Δεν ξοδεύω τόση φαιά ουσία για το φλόρουμ.AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:21
Δεν ξέρω ποιος τον έδιωξε, αλλά όταν λες ότι κάποιος "πρέπει να φύγει" είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι είναι μια μοχθηρή ιδιοφυία που επηρεάζει τους αδαείς (άρα επικίνδυνος) ή ότι σου ανακατεύει τα σωθικά με αυτά που γράφει και δεν αντέχεις να τον διαβάζεις.
Κι εμένα μου έχει ανακατέψει τα σωθικά πολλές φορές ο σταβ, ΟΜΩΣ δεν ξέρω γιατί οφείλω να πανηγυρίσω που έφυγε. Αν πανηγύριζα, θα αισθανόμουν ότι εγώ τον έδιωξα και θα είχα ενοχές.
Μην γίνεσαι τρόμπας. Όσοι δεν μπαίνουν μόνο για να τρολαρουν η να προσβάλουν είναι καλοδεχουμενοι. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν το φόρουμ, για διαφορετικές απόψεις.. Αλλιώς υπάρχουν τα σοσιαλ, που ο ένας παίζει το πουλί του άλλου, και του λέει πόσο γαματα τα λέει.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:21Ξέχασα και τον Λεγεών.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:20Αυτοί μπαίνουν για χαβαλεδοκαφριλικια, είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Αν μπαίνεις για να γράψεις έτσι συγκροτημένα, κουράζεσαι πιο εύκολα.
Πρέπει να φύγει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:25Μην γίνεσαι τρόμπας. Όσοι δεν μπαίνουν μόνο για να τρολαρουν η να προσβάλουν είναι καλοδεχουμενοι. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν το φόρουμ, για διαφορετικές απόψεις.. Αλλιώς υπάρχουν τα σοσιαλ, που ο ένας παίζει το πουλί του άλλου, και του λέει πόσο γαματα τα λέει.
Να στο πω αλλιώς για να μη το υπεραναλύουμε. Αν υποθέσουμε ότι φεύγει ο Νάνδρος και ο άλλος που θες να φύγει, τι θα κερδίσεις; Θα μείνουν άτομα που απλώς θα συμφωνείς περισσότερο μαζί τους και τίποτα περισσότερο.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:23Δεν ξοδεύω τόση φαιά ουσία για το φλόρουμ.AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:21
Δεν ξέρω ποιος τον έδιωξε, αλλά όταν λες ότι κάποιος "πρέπει να φύγει" είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι είναι μια μοχθηρή ιδιοφυία που επηρεάζει τους αδαείς (άρα επικίνδυνος) ή ότι σου ανακατεύει τα σωθικά με αυτά που γράφει και δεν αντέχεις να τον διαβάζεις.
Κι εμένα μου έχει ανακατέψει τα σωθικά πολλές φορές ο σταβ, ΟΜΩΣ δεν ξέρω γιατί οφείλω να πανηγυρίσω που έφυγε. Αν πανηγύριζα, θα αισθανόμουν ότι εγώ τον έδιωξα και θα είχα ενοχές.
Μιλάμε για υπερανάλυση.
Καλλίτερη ποιότητα ζωής.AlienWay έγραψε: 17 Μαρ 2023, 17:26 Αν υποθέσουμε ότι φεύγει ο Νάνδρος και ο άλλος που θες να φύγει, τι θα κερδίσεις;
Αμέ. Άλλαξε πλευρό, γιατί απ'το ίδιο συνέχεια, θα πιαστείς.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Μαρ 2023, 16:55Εννοείται.
Σειρά έχουν οι Nandros-Ασέβαστος.